Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:)

pzdr.[/QUOTE]

Ja trochę później wstałam :razz:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:)

pzdr.[/QUOTE]

Ja ostatnio o 3 sie budzę nie dam rady spać :P a kładę się po północy albo o 23 :razz:

Posted

[quote name='M&S']Ja trochę później wstałam :razz:[/QUOTE]
domyslam sie.... przeciez niedziela do czegoś zobowiazuje, prawda?:)

[quote name='wedara']Ja ostatnio o 3 sie budzę nie dam rady spać :P a kładę się po północy albo o 23 :razz:[/QUOTE]
Mnie od daaaaawna wystarczało 5 godzin snu.
A czemu nie możesz spac...? Może jakąś meliske przed snem wypij, co?

pzdr.

Posted

A nie wiem ale ogólnie gdy kładę się spać zasypiam od razu bez żadnych przeszkód i sama się budzę tak wcześnie z rana :shake:
Może podczas zimy wyspałam się haha. Ponieważ zimą spałam bardzo długo :razz:

Posted

Chyba nie można wyspac się "na zapas".
Może jakies nerwy ostatnio miałas i musiałas wczesnie wstawać, zgodnie z budzikiem?
Lecz takie wyciszenie przed snem (czy to np. joga czy meliska) na pewno ci pomogą. Może warto spróbowac?:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Chyba nie można wyspac się "na zapas".
Może jakies nerwy ostatnio miałas i musiałas wczesnie wstawać, zgodnie z budzikiem?
Lecz takie wyciszenie przed snem (czy to np. joga czy meliska) na pewno ci pomogą. Może warto spróbowac?:)

pzdr.[/QUOTE]

Pewnie, że tak przecież nic nie tracę na tym ! ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']...albo umiejętność usunięcia stresu ze swojej świadomości;)

pzdr.[/QUOTE]

na emeryturze to bardzo łatwe , gorzej jak rano trzeba wstać i iść w stresogenne miejsce

Posted

[quote name='Alicja']na emeryturze to bardzo łatwe , gorzej jak rano trzeba wstać i iść w stresogenne miejsce[/QUOTE]
No tak.
Ja miałam to szczescie, że - generalnie - lubiłam moją prace.Owszem, nie ukrywam, że byly i stresy związane z przeolożonymi, podwładnymi lub po prostu z głupotą ludzką. Ale sen to ja zawsze miałam dobry...

[quote name='Anecioreczek']ja sie wyciszam przed snem piwkiem :evil_lol:[/QUOTE]
Może i skuteczny sposób, ale - jak dla mnie - zbyt obrzydliwy;) sorki...

[quote name='Alicja']no to chyba jedyny skuteczny środek :cool2:oprócz farmaceutyków[/QUOTE]
Fuj...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No tak.
Ja miałam to szczescie, że - generalnie - lubiłam moją prace.Owszem, nie ukrywam, że byly i stresy związane z przeolożonymi, podwładnymi lub po prostu z głupotą ludzką. Ale sen to ja zawsze miałam dobry...
[B]
stres związany z obcowanie z 25 sztuk drobiu rodzaju ludzkiego jest nie do uniknięcia , a ja wbrew temu co czesto piszę lubię swoją pracę ale nie lubię pewnych idiotycznych spraw z tą pracą związanych, ale mało ważne tu i teraz [/B]

Może i skuteczny sposób, ale - jak dla mnie - zbyt obrzydliwy;) sorki...

Fuj...

pzdr.[/QUOTE]

nie znasz się :grins: dobre iwo nie jest złe , no i przede wszystkim zdrowe

Posted

No to dziewczynki sobie pobiegały :) Ja uwielbiam gonitwy basków, a ich więcej, tym lepiej :)
Wczoraj spotkaliśmy się z chłopakami i też było basko-bieganie :)

Dziewczyny wyglądają jak bodące się baranki :evil_lol:
[url]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1978_zps5537593c.jpg[/url]