Asiaczek Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Hahaha, jak to ludzie sobie zawsze wsio dopowiedzą i wymyslą:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:) pzdr. Quote
M&S Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:) pzdr.[/QUOTE] Ja trochę później wstałam :razz: Quote
wedara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:) pzdr.[/QUOTE] Ja ostatnio o 3 sie budzę nie dam rady spać :P a kładę się po północy albo o 23 :razz: Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='M&S']Ja trochę później wstałam :razz:[/QUOTE] domyslam sie.... przeciez niedziela do czegoś zobowiazuje, prawda?:) [quote name='wedara']Ja ostatnio o 3 sie budzę nie dam rady spać :P a kładę się po północy albo o 23 :razz:[/QUOTE] Mnie od daaaaawna wystarczało 5 godzin snu. A czemu nie możesz spac...? Może jakąś meliske przed snem wypij, co? pzdr. Quote
wedara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 A nie wiem ale ogólnie gdy kładę się spać zasypiam od razu bez żadnych przeszkód i sama się budzę tak wcześnie z rana :shake: Może podczas zimy wyspałam się haha. Ponieważ zimą spałam bardzo długo :razz: Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Chyba nie można wyspac się "na zapas". Może jakies nerwy ostatnio miałas i musiałas wczesnie wstawać, zgodnie z budzikiem? Lecz takie wyciszenie przed snem (czy to np. joga czy meliska) na pewno ci pomogą. Może warto spróbowac?:) pzdr. Quote
wedara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']Chyba nie można wyspac się "na zapas". Może jakies nerwy ostatnio miałas i musiałas wczesnie wstawać, zgodnie z budzikiem? Lecz takie wyciszenie przed snem (czy to np. joga czy meliska) na pewno ci pomogą. Może warto spróbowac?:) pzdr.[/QUOTE] Pewnie, że tak przecież nic nie tracę na tym ! ;) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 No to próbuj:) Sa jeszcze ćwiczenia oddechowe, które tez wiele dobrego mogą zdzialać:) pzdr. Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 najlepszym lekarstwem na sen jest BRAK STRESU ..ja jak mam urlop albo z piątku na sobotę śpię jak misiek ...pozostałe dni , to TRAGEDIA Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 ...albo umiejętność usunięcia stresu ze swojej świadomości;) pzdr. Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']...albo umiejętność usunięcia stresu ze swojej świadomości;) pzdr.[/QUOTE] na emeryturze to bardzo łatwe , gorzej jak rano trzeba wstać i iść w stresogenne miejsce Quote
Anecioreczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']No to próbuj:) Sa jeszcze ćwiczenia oddechowe, które tez wiele dobrego mogą zdzialać:) pzdr.[/QUOTE] ja sie wyciszam przed snem piwkiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Anecioreczek']ja sie wyciszam przed snem piwkiem :evil_lol:[/QUOTE] no to chyba jedyny skuteczny środek :cool2:oprócz farmaceutyków Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Alicja']na emeryturze to bardzo łatwe , gorzej jak rano trzeba wstać i iść w stresogenne miejsce[/QUOTE] No tak. Ja miałam to szczescie, że - generalnie - lubiłam moją prace.Owszem, nie ukrywam, że byly i stresy związane z przeolożonymi, podwładnymi lub po prostu z głupotą ludzką. Ale sen to ja zawsze miałam dobry... [quote name='Anecioreczek']ja sie wyciszam przed snem piwkiem :evil_lol:[/QUOTE] Może i skuteczny sposób, ale - jak dla mnie - zbyt obrzydliwy;) sorki... [quote name='Alicja']no to chyba jedyny skuteczny środek :cool2:oprócz farmaceutyków[/QUOTE] Fuj... pzdr. Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']No tak. Ja miałam to szczescie, że - generalnie - lubiłam moją prace.Owszem, nie ukrywam, że byly i stresy związane z przeolożonymi, podwładnymi lub po prostu z głupotą ludzką. Ale sen to ja zawsze miałam dobry... [B] stres związany z obcowanie z 25 sztuk drobiu rodzaju ludzkiego jest nie do uniknięcia , a ja wbrew temu co czesto piszę lubię swoją pracę ale nie lubię pewnych idiotycznych spraw z tą pracą związanych, ale mało ważne tu i teraz [/B] Może i skuteczny sposób, ale - jak dla mnie - zbyt obrzydliwy;) sorki... Fuj... pzdr.[/QUOTE] nie znasz się :grins: dobre iwo nie jest złe , no i przede wszystkim zdrowe Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Wiesz co/ Uczciwie, to ja juz wole wode od piwa;)\ Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 No to dziewczynki sobie pobiegały :) Ja uwielbiam gonitwy basków, a ich więcej, tym lepiej :) Wczoraj spotkaliśmy się z chłopakami i też było basko-bieganie :) Dziewczyny wyglądają jak bodące się baranki :evil_lol: [url]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1978_zps5537593c.jpg[/url] Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Właśnie to zdjęcie wstawiłam na FB z tytułem "Walka byków...". pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 ... no to ja wieczornie:) To żeśmy sobie pogadały;) Pzdr. Quote
Recommended Posts