Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Tę noc śpij spokojnie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Angi']dobranoc :))[/QUOTE]Dobranocka:) Żelka śpi spokojnie, więc ja pewnie też (tfu, tfu, tfu...) Pzdr. Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Asiaczek'] Na fotki czy na wyżerke;)? pzdr.[/QUOTE] na jedno i drugie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA [LIST] [*] [INDENT] [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Zaczęło się karmienie zwierząt z trzech różnych czeskich Azyli: Do nakarmienia jest 40 piesków i 20 kotków! Każdego zwierzaka można "kliknąć" raz dziennie. Koty mogą uzyskać tonę jedzenia![/B][/SIZE][/COLOR] KOTKI: [URL]http://www.spechato.cz/naplntemisky/srdcem-pro-kocky[/URL] PIESKI - [URL]http://www.spechato.cz/naplntemisky/azyl-pes[/URL] PIESKI - [URL]http://www.spechato.cz/naplntemisky/canis-centrum[/URL]! pZDR. [/INDENT] [/LIST] Quote
Agasia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Fotki z Kielc pierwsza klasa! A swiatlo na zdjeciach Sue jest przeswietne, idealnie uchwycone! I oczywiscie rozmyslam jak to sie stalo, ze sie w Kielcach nie widzialysmy i ominela mnie taka wyzerka ( i szampan :D ) ale chyba bylysmy w inne dni... Oj Asiaczku studia studiami, a do tego przeprowadzka, urzadzanie mieszkania, praca... jest co robic. Ale teraz mieszkam chyba jeszcze blizej Was :D Quote
Asiaczek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Alicja']Sprawdzam , ile Was;)[/QUOTE]Jeszcze w "starej" normie:) [quote name='Agasia']Fotki z Kielc pierwsza klasa! A swiatlo na zdjeciach Sue jest przeswietne, idealnie uchwycone! I oczywiscie rozmyslam jak to sie stalo, ze sie w Kielcach nie widzialysmy i ominela mnie taka wyzerka ( i szampan :D ) ale chyba bylysmy w inne dni... Oj Asiaczku studia studiami, a do tego przeprowadzka, urzadzanie mieszkania, praca... jest co robic. Ale teraz mieszkam chyba jeszcze blizej Was :D[/QUOTE] W Kielcach bylismy w sobotę i pewnie daltego nie widziałysmy sie... Ale jezeli mieszkasz bliżej (podaj jakies namiary na PW), to nic straconego:) Jak juz maluchy będa na świecie - zapraszam:) PZdr. Quote
A&L Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dawno mnie tu nie było... Trzymam kciuki za ciężarówkę, niech jej poród gładko pójdzie ;) Wyjdą z tego jakieś pręgowane baski? :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Nie, z tego połączenia to tylko rudo-białe:) Pzdr. Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Asiaczek']Nie, z tego połączenia to tylko rudo-białe:) Pzdr.[/QUOTE] Oj tam, cieżko paski namalowac?:loveu: Asiaczku chyba nie zagladalas na moj bazarek dla uczciwych? Jesli nie to bardzo dobrze!!!!! Quote
anetta Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Czoko']Gratuluję!!! Zaglądam tutaj rzadko. Spotykam prawie wszystkich na FB chociaż w rożnym nastroju - odeszła 14-letnia aussie Choco.[/QUOTE] :( Choco Uli? o rany....:placz: Trzymam kciuki za Żelkę! Serek i Żelka hihiihi. Musowo imiona muszą być jadalne Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='anetta']:( Choco Uli? o rany....:placz: Trzymam kciuki za Żelkę! Serek i Żelka hihiihi. Musowo imiona muszą być jadalne[/QUOTE] Oj, musowo, musowo!:) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='magdola']Oj tam, cieżko paski namalowac?:loveu: Asiaczku chyba nie zagladalas na moj bazarek dla uczciwych? Jesli nie to bardzo dobrze!!!!![/QUOTE] Paslo? Bardzo łatwo:) Ostatnio jestem troche na bazarkach, ale na Twój jeszcze nie zaglądałam... [quote name='anetta']:( Choco Uli? o rany....:placz: Trzymam kciuki za Żelkę! Serek i Żelka hihiihi. Musowo imiona muszą być jadalne[/QUOTE] Coraz bardziej mi sie ten pomysl podoba. Ale, na razie, mam tylko 1 imie:placz:..., bo imion amusza byc nna lit. "T"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Bingo!!!! Tiramisu mam juz zapisane:0 I w sumie - zgadza się, bo Serek jest jednym ze składników tego deseru:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Zobaczcie moje wypociny na Photoscape:) Lans z nami... [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Lans5.jpg[/IMG] Sue ze mną... [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Sue6.jpg[/IMG] A jeszcze zrobię 2 inne, tez z wystawy kieleckiej:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 ciagle zapominam o napisach... [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Sue6znapisem.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 czerwony tutaj nie pasuje, nie widać za bardzo :pp Można zrobić biało czerwone :D Quote
Vectra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Asiu super , praktyka czyni mistrza !!! Napis faktycznie i nie ten kolor i nie to miejsce ;) Quote
Korenia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Alicja']Trufla:diabloti:[/QUOTE] Wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P) Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Korenia']Wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P)[/QUOTE] Trufla z Asiaczka :evil_lol: Quote
magdola Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Asiaczek'] Coraz bardziej mi sie ten pomysl podoba. Ale, na razie, mam tylko 1 imie:placz:..., bo imion amusza byc nna lit. "T"... Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Korenia']Wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P)[/QUOTE]Mówisz i masz:) Quote
Recommended Posts