Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Metheora']Zmiana :) no to najpierw wpadnę baski pooglądać bo my jednak na 2 ring i o 10.45[/QUOTE]
Super, czekamy na Was:)

[quote name='Alicja']a ja muszę :diabloti::placz:[/QUOTE]
No to mnie jednak się udało z emerytura...

[quote name='Ciapkowa.']Cześć Asiaczki, ja już wróciłam do "świata żywych" :D
Przykro mi z powodu Gruszki
[*] :([/QUOTE]
Miło, że zaglądnęłas do nas:)

[quote name='agaciaaa']Witajcie Asiaczki :) Trochę mnie tu nie było, ale już jestem i domagam się fotek! ;)
Przykro mi z powodu Gruszki... ['][/QUOTE]
Hejka!
fotki będą. Ale albo dopiero jutro wieczorem, albo w niedzielę/poniedziałek.
I to będą albo spacerowe albo wystawowe... Sama jeszcze nie wiem, jakie fotki porobię, jakie będzie światło i co z tego wszystkiego wyjdzie...

pzdr.

Posted

Kochani mam ostrzeżenie uważajcie na pająki jest ich w tym roku wyjątkowo dużo. Dzisiaj o 5 rano nie poznaliśmy naszej Piny miała 3 ogromne bąble na pysku, w tym jeden pod gardłem przez co lekko się krztusiła co jakiś czas. Na pogotowiu pan wet stwierdził, że wczoraj miał identyczny przypadek z bokserką.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hejka!
fotki będą. Ale albo dopiero jutro wieczorem, albo w niedzielę/poniedziałek.
I to będą albo spacerowe albo wystawowe... Sama jeszcze nie wiem, jakie fotki porobię, jakie będzie światło i co z tego wszystkiego wyjdzie...

pzdr.[/QUOTE]

Ok, poczekam ;) rozumiem, że się gdzieś wystawiacie w ten weekend?

Posted

[quote name='agaciaaa']Ok, poczekam ;) rozumiem, że się gdzieś wystawiacie w ten weekend?[/QUOTE]
Tak, tak, jestesmy w sobote w Kielcach.
Bedzie pokazany Lans, Su, Ruda ryśka, Erka i Felka. A oprócz tego IDRA Ameba (nasza Tirka od "nadpilickiebestyjki", nowy imporcik z Brazylii, który trafił do hodowli Premiera i jedna suczka z Rosji. Więc bedzie bardzo przyjemnie:)

[quote name='Izabela124.']W sobotę w Kielcach :) Będę trzymała za was kciuki Asiaczki![/QUOTE]
Tak, dokładnie:0
Trzymaj, Kochana, na pewno Twoje i innych kciuki się przydadzą:)

pzdr.

Posted

[quote name='Cienka']Kochani mam ostrzeżenie uważajcie na pająki jest ich w tym roku wyjątkowo dużo. Dzisiaj o 5 rano nie poznaliśmy naszej Piny miała 3 ogromne bąble na pysku, w tym jeden pod gardłem przez co lekko się krztusiła co jakiś czas. Na pogotowiu pan wet stwierdził, że wczoraj miał identyczny przypadek z bokserką.[/QUOTE]
Dzięki za informacje. Ja od czasu do czasu zamiatam pajeczyny z sufitu, chociaz nie wiem, czy ich i pajaków jest więcej czy nie w tym roku...
A moja Babcia ["] zawsze mówiła, że pająki to tylko u dobrych ludzie mieszkają, hahaha...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzięki za informacje. Ja od czasu do czasu zamiatam pajeczyny z sufitu, chociaz nie wiem, czy ich i pajaków jest więcej czy nie w tym roku...
A moja Babcia ["] zawsze mówiła, [B]że pająki to tylko u dobrych ludzie mieszkają, hahaha.[/B]..

pzdr.[/QUOTE]

to musimy być bardzo dobrzy, bo u nas w domu ich pełno :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak Wam się podoba taki kolaż?
Sama go zrobiłam, teraz tylko wstawic na FB + moją www:)
[IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/PANGEA1.jpg[/IMG]

Pzdr.[/QUOTE]
Sliczne:loveu:

Posted

[quote name='Angi']to musimy być bardzo dobrzy, bo u nas w domu ich pełno :evil_lol:[/QUOTE]A któż powiedział, że nie jestescie...?:)

[quote name='Izabela124.']Kolaż fajny tylko ten dolny napis przesunęłabym w prawo żeby noska nie zakrywał[/QUOTE]
Racja! Zaraz poprawię:
Dzieki!

[quote name='magdola']Sliczne:loveu:[/QUOTE]
To mój pierwszy kolaz robiony w programie Photoscape. I prawde mówiąc - jestem z niego dumna:) A co!

pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Kolaż fajny tylko ten dolny napis przesunęłabym w prawo żeby noska nie zakrywał[/QUOTE]
Juz poprawione, zerknij:
[IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/wersja4.jpg[/IMG]

Pzdr.

Posted (edited)

[quote name='magdola']A ten górny pod mordka po prawej ;)[/QUOTE]
Pomysł dobry, ale miałam taki zamysł, aby imiona psów były na obu zdjęciach Serka i na obu zdjęciach Żelki. Żeby nie bylo watpliwości, kto jest kto. Bo oba psiaki (suka i pies) sa rude...
Ciężko bylo mi rozmieścic napisy, bo są dośc długie... A chciałam, aby napis (imie i nazwisko psa/suki) "łączył" oba zdjęcia:)
Poza tym to tez kwestia zdjęcia. Ja nie mam az takiej wprawy w tym kombinowaniu, chociaz sam program bardzo mi się podoba i pewnie będe się nim jeszcze bawiła:)

pzdr.

Edited by Asiaczek
Posted

No cos Ty! Dla "tak sobie" to by mi sie nie chciało:)
Żelka ma juz potwierdzona ciążę i czas najwyższy napisać o tym na Fb. I stad ta dzisiejsza akcja z Photoscapem:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Pomysł dobry, ale miałam taki zamysł, aby imiona psów były na obu zdjęciach Serka i na obu zdjęciach Żelki. Żeby nie bylo watpliwości, kto jest kto. Bo oba psiaki (suka i pies) sa rude...
Ciężko bylo mi rozmieścic napisy, bo są dośc długie... A chciałam, aby napis (imie i nazwisko psa/suki) "łączył" oba zdjęcia:)
Poza tym to tez kwestia zdjęcia. Ja nie mam az takiej wprawy w tym kombinowaniu, chociaz sam program bardzo mi się podoba i pewnie będe się nim jeszcze bawiła:)

pzdr.[/QUOTE]
Domyslam sie, ze mialo byc na dwoch fotkach ;)Mi sie bardzo podoba, tylko tak napisalam....;) a jakby pierwsza linijke na samej górze, a te druga w miejscu tej pierwszej, tzn odstępstwa większy, tak gdzie ten ciemny pasek.....???

Posted

[quote name='Asiaczek']No cos Ty! Dla "tak sobie" to by mi sie nie chciało:)
Żelka ma juz potwierdzona ciążę i czas najwyższy napisać o tym na Fb. I stad ta dzisiejsza akcja z Photoscapem:)

pzdr.[/QUOTE]To to czekam na oficjalne info :)