agaciaaa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Witajcie Asiaczki :) Trochę mnie tu nie było, ale już jestem i domagam się fotek! ;) Przykro mi z powodu Gruszki... ['] Quote
Ciapkowa. Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Cześć Asiaczki, ja już wróciłam do "świata żywych" :D Przykro mi z powodu Gruszki [*] :( Quote
Asiaczek Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Metheora']Zmiana :) no to najpierw wpadnę baski pooglądać bo my jednak na 2 ring i o 10.45[/QUOTE] Super, czekamy na Was:) [quote name='Alicja']a ja muszę :diabloti::placz:[/QUOTE] No to mnie jednak się udało z emerytura... [quote name='Ciapkowa.']Cześć Asiaczki, ja już wróciłam do "świata żywych" :D Przykro mi z powodu Gruszki [*] :([/QUOTE] Miło, że zaglądnęłas do nas:) [quote name='agaciaaa']Witajcie Asiaczki :) Trochę mnie tu nie było, ale już jestem i domagam się fotek! ;) Przykro mi z powodu Gruszki... ['][/QUOTE] Hejka! fotki będą. Ale albo dopiero jutro wieczorem, albo w niedzielę/poniedziałek. I to będą albo spacerowe albo wystawowe... Sama jeszcze nie wiem, jakie fotki porobię, jakie będzie światło i co z tego wszystkiego wyjdzie... pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Oj, ja nieprędko położę się spać; jeszcze spacery wieczorne + troche roboty na kompie;) pzdr. Quote
Cienka Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Kochani mam ostrzeżenie uważajcie na pająki jest ich w tym roku wyjątkowo dużo. Dzisiaj o 5 rano nie poznaliśmy naszej Piny miała 3 ogromne bąble na pysku, w tym jeden pod gardłem przez co lekko się krztusiła co jakiś czas. Na pogotowiu pan wet stwierdził, że wczoraj miał identyczny przypadek z bokserką. Quote
agaciaaa Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Hejka! fotki będą. Ale albo dopiero jutro wieczorem, albo w niedzielę/poniedziałek. I to będą albo spacerowe albo wystawowe... Sama jeszcze nie wiem, jakie fotki porobię, jakie będzie światło i co z tego wszystkiego wyjdzie... pzdr.[/QUOTE] Ok, poczekam ;) rozumiem, że się gdzieś wystawiacie w ten weekend? Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='agaciaaa']Ok, poczekam ;) rozumiem, że się gdzieś wystawiacie w ten weekend?[/QUOTE] W sobotę w Kielcach :) Będę trzymała za was kciuki Asiaczki! Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='agaciaaa']Ok, poczekam ;) rozumiem, że się gdzieś wystawiacie w ten weekend?[/QUOTE] Tak, tak, jestesmy w sobote w Kielcach. Bedzie pokazany Lans, Su, Ruda ryśka, Erka i Felka. A oprócz tego IDRA Ameba (nasza Tirka od "nadpilickiebestyjki", nowy imporcik z Brazylii, który trafił do hodowli Premiera i jedna suczka z Rosji. Więc bedzie bardzo przyjemnie:) [quote name='Izabela124.']W sobotę w Kielcach :) Będę trzymała za was kciuki Asiaczki![/QUOTE] Tak, dokładnie:0 Trzymaj, Kochana, na pewno Twoje i innych kciuki się przydadzą:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Cienka']Kochani mam ostrzeżenie uważajcie na pająki jest ich w tym roku wyjątkowo dużo. Dzisiaj o 5 rano nie poznaliśmy naszej Piny miała 3 ogromne bąble na pysku, w tym jeden pod gardłem przez co lekko się krztusiła co jakiś czas. Na pogotowiu pan wet stwierdził, że wczoraj miał identyczny przypadek z bokserką.[/QUOTE] Dzięki za informacje. Ja od czasu do czasu zamiatam pajeczyny z sufitu, chociaz nie wiem, czy ich i pajaków jest więcej czy nie w tym roku... A moja Babcia ["] zawsze mówiła, że pająki to tylko u dobrych ludzie mieszkają, hahaha... pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Jak Wam się podoba taki kolaż? Sama go zrobiłam, teraz tylko wstawic na FB + moją www:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/PANGEA1.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
angineuuka Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Dzięki za informacje. Ja od czasu do czasu zamiatam pajeczyny z sufitu, chociaz nie wiem, czy ich i pajaków jest więcej czy nie w tym roku... A moja Babcia ["] zawsze mówiła, [B]że pająki to tylko u dobrych ludzie mieszkają, hahaha.[/B].. pzdr.[/QUOTE] to musimy być bardzo dobrzy, bo u nas w domu ich pełno :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Kolaż fajny tylko ten dolny napis przesunęłabym w prawo żeby noska nie zakrywał Quote
magdola Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak Wam się podoba taki kolaż? Sama go zrobiłam, teraz tylko wstawic na FB + moją www:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/PANGEA1.jpg[/IMG] Pzdr.[/QUOTE] Sliczne:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Angi']to musimy być bardzo dobrzy, bo u nas w domu ich pełno :evil_lol:[/QUOTE]A któż powiedział, że nie jestescie...?:) [quote name='Izabela124.']Kolaż fajny tylko ten dolny napis przesunęłabym w prawo żeby noska nie zakrywał[/QUOTE] Racja! Zaraz poprawię: Dzieki! [quote name='magdola']Sliczne:loveu:[/QUOTE] To mój pierwszy kolaz robiony w programie Photoscape. I prawde mówiąc - jestem z niego dumna:) A co! pzdr. Quote
magdola Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Kolaż fajny tylko ten dolny napis przesunęłabym w prawo żeby noska nie zakrywał[/QUOTE] A ten górny pod mordka po prawej ;) Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Kolaż fajny tylko ten dolny napis przesunęłabym w prawo żeby noska nie zakrywał[/QUOTE] Juz poprawione, zerknij: [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/wersja4.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 (edited) [quote name='magdola']A ten górny pod mordka po prawej ;)[/QUOTE] Pomysł dobry, ale miałam taki zamysł, aby imiona psów były na obu zdjęciach Serka i na obu zdjęciach Żelki. Żeby nie bylo watpliwości, kto jest kto. Bo oba psiaki (suka i pies) sa rude... Ciężko bylo mi rozmieścic napisy, bo są dośc długie... A chciałam, aby napis (imie i nazwisko psa/suki) "łączył" oba zdjęcia:) Poza tym to tez kwestia zdjęcia. Ja nie mam az takiej wprawy w tym kombinowaniu, chociaz sam program bardzo mi się podoba i pewnie będe się nim jeszcze bawiła:) pzdr. Edited November 8, 2012 by Asiaczek Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Juz poprawione, zerknij: Pzdr.[/QUOTE] Teraz super! Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Mnie tez sie, cholera, podoba;) pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 A czy ten kolaż to zapowiedź nowego miotu czy ot tak sobie? :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 No cos Ty! Dla "tak sobie" to by mi sie nie chciało:) Żelka ma juz potwierdzona ciążę i czas najwyższy napisać o tym na Fb. I stad ta dzisiejsza akcja z Photoscapem:) pzdr. Quote
magdola Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Pomysł dobry, ale miałam taki zamysł, aby imiona psów były na obu zdjęciach Serka i na obu zdjęciach Żelki. Żeby nie bylo watpliwości, kto jest kto. Bo oba psiaki (suka i pies) sa rude... Ciężko bylo mi rozmieścic napisy, bo są dośc długie... A chciałam, aby napis (imie i nazwisko psa/suki) "łączył" oba zdjęcia:) Poza tym to tez kwestia zdjęcia. Ja nie mam az takiej wprawy w tym kombinowaniu, chociaz sam program bardzo mi się podoba i pewnie będe się nim jeszcze bawiła:) pzdr.[/QUOTE] Domyslam sie, ze mialo byc na dwoch fotkach ;)Mi sie bardzo podoba, tylko tak napisalam....;) a jakby pierwsza linijke na samej górze, a te druga w miejscu tej pierwszej, tzn odstępstwa większy, tak gdzie ten ciemny pasek.....??? Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Asiaczek']No cos Ty! Dla "tak sobie" to by mi sie nie chciało:) Żelka ma juz potwierdzona ciążę i czas najwyższy napisać o tym na Fb. I stad ta dzisiejsza akcja z Photoscapem:) pzdr.[/QUOTE]To to czekam na oficjalne info :) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 tak z tymi przeprawionymi literkami super, ale ja jeszcze bym inny rodzaj czcionki wybrała ;) Quote
Recommended Posts