Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Doberek
Czekamy na foty motocykli ,najbardziej mój męz ,ale zobaczy dopiero w wekend:).Mam linka do sklepu z koszulkami z tego co wiem to mozna zamówic z nadrukiem ze swojego zdjecia ,nie jest to naprasowywane tylko inna trwalsza metoda prosze [URL]http://www.pracowniaalternatywa.sklepna5.pl/informacje/3/platnoci-i-dostawa.html[/URL]

Posted

[quote name='M&S']Doberek:)
Fajnie było wczoraj, szkoda tylko, że nie zaszłaś do nas...[/QUOTE]
Jeszcze do Was zajdę:) Obiecuję!

[quote name='jenis']Doberek
Czekamy na foty motocykli ,najbardziej mój męz ,ale zobaczy dopiero w wekend:).Mam linka do sklepu z koszulkami z tego co wiem to mozna zamówic z nadrukiem ze swojego zdjecia ,nie jest to naprasowywane tylko inna trwalsza metoda prosze [URL]http://www.pracowniaalternatywa.sklepna5.pl/informacje/3/platnoci-i-dostawa.html[/URL][/QUOTE]
Fotki motocyjklowe musze obrobic dzisiaj, bo potem zapomne co i jak...
Dzieki za link. Mnie z tego, co oferuja, podoba się kolorowy bulldog:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeszcze do Was zajdę:) Obiecuję!

Pzdr.[/QUOTE]

Powiem krótko, nie masz innej opcji;)

A motory były suuuper!!!

Posted

[quote name='Buszki']A ja przyszłam zobaczyć te motocykle i co...?[/QUOTE]

[quote name='Anecioreczek']i trzeba czekać, a czekanie wzmaga apetyt :P[/QUOTE]

[quote name='Ciapkowa.']też czekam na fotki motocykli :)[/QUOTE]
Motocykle będą.
Przed chwila wróciłam od księgowej i odebrałam PIT'a rozliczonego. I mam do zwrotu 140 zł, ha!
A mój 1 % poleci w tym roku do elbląga:)

[quote name='M&S']Powiem krótko, nie masz innej opcji;)
A motory były suuuper!!![/QUOTE]
Oj, były super:)

Pzdr.

Posted

Hahaha, nic się nie dzieje złego, to najwazniejszy njus...

A gwoli wytlumaczenia - jak to zwykle przed wystawą bywa - okazalo się, że mam mase spraw do załatwienia PRZED wyjazdem do Wilna... Czy wy tez tak macie?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, nic się nie dzieje złego, to najwazniejszy njus...

A gwoli wytlumaczenia - jak to zwykle przed wystawą bywa - okazalo się, że mam mase spraw do załatwienia PRZED wyjazdem do Wilna... Czy wy tez tak macie?

pzdr.[/QUOTE]
Ja zawsze mam tak , że jak sobie zaplanuje dzień spokojny i leniwy .... to nagle okazuje się , że tyle do załatwienia mam :diabloti:

Asiu , masz może fotę tatoo wykonanego przez Anie ?

Posted

Nie, nie mam, nie było nigdy takiej potrzeby (no, raz byla, ale zdjęcia juz na pewno nie mam).
Jezeli chcesz, to mogę zrobić w czwartek, czyli dzisiaj, bo do poludnia będe miała dodatkową parę rak... Pasi?:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie, nie mam, nie było nigdy takiej potrzeby (no, raz byla, ale zdjęcia juz na pewno nie mam).
Jezeli chcesz, to mogę zrobić w czwartek, czyli dzisiaj, bo do poludnia będe miała dodatkową parę rak... Pasi?:)

pzdr.[/QUOTE]
To poproszę , bardzo ładnie :)