Alicja Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Asiaczek']DGM wrócila do pracy!!!! pzdr.[/QUOTE] brakowało czegoś ;) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Alicja']brakowało czegoś ;)[/QUOTE] Oj, tak:) Chociaz ja w tym czasie ciut uzupelnilam moją www. Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 w pracy się ostatnio nie nudzę, na przymusowych nadgodzinach zostaje :/ wczoraj i dziś miałam wolne, teraz 4 nocki też po 9h mnie czekaja :/ jak chcesz mogę takie kolaże porobić są fajne :) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Fajne, fajne:) Za chwilę wysylam PW:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Z uwagi na spiętrzenie spraw sobotnich:) - na DGm będe dopiero wieczorem... Pzdr. Quote
rev Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Czy Asiaczki mają zamiar pojawić się na CACIBie w Opolu? :) Quote
Ciapkowa. Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja tam nie narzekam na moje dzieciństgwo. Bawiło się w trzepaka, zbijanego, podchody... i pewnie wiele innych, ale takich bez nazw;)[/QUOTE] Dokładnie, teraz (mimo, że sama siedzę dość dużo na komputerze :oops:) zauważyłam, że dzieci (szczególnie podstawówka, bo te mniejsze to biegają sobie :P) nie bawią się jak kiedyś... Chociaż aktualnie sama nie wiem co bym zrobiła bez komputera, aktualnie, ale w wieku przedszkolnym-podstawówki praktycznie nie siedziałam na komputerze (nie wliczając 5 i 6 klasy) ;) ale co poradzić :eviltong: a Asiaczkowy kolaż cudowny :loveu: sama bym chciała taki mieć :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Endher']Witamyyyy się, dawno nas tu nie było, ale postaram się nadrobić wszelkie zaległości :) Czy Asiaczki mają zamiar pojawić się na CACIBie w Opolu? :)[/QUOTE] Nad Opolem intensywnie myslimy:) [quote name='Ciapkowa.']Dokładnie, teraz (mimo, że sama siedzę dość dużo na komputerze :oops:) zauważyłam, że dzieci (szczególnie podstawówka, bo te mniejsze to biegają sobie :P) nie bawią się jak kiedyś... Chociaż aktualnie sama nie wiem co bym zrobiła bez komputera, aktualnie, ale w wieku przedszkolnym-podstawówki praktycznie nie siedziałam na komputerze (nie wliczając 5 i 6 klasy) ;) ale co poradzić :eviltong: a Asiaczkowy kolaż cudowny :loveu: sama bym chciała taki mieć :evil_lol:[/QUOTE] Ja, po odrobieniu lekcji, od raxzu biegłam na podwórko. Zawsze się jakis zaprzyjaźniony dzieciak trafił i .... zabawa szła! Jak juz bylam nieco starsza (koniec podstawówki, początek liceum) to wtedy Starówka byla na tapecie. Chodziło się po Starówce, nad Wisłą. kto by wtedy myslał o kompie i siedzeniu w domu...?:) Ale, fakt - komputerów wtedy nie było... [quote name='unikatowydiament']miłej soboty:)[/QUOTE] Sobota była ostro zapracowana ale jednoczesnie b.miła:) Dziękowac! pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Alez pogoda daje nam do wiwatu!!! Wczoraj - ulewny deszcz. Taki, że skróciłam spacery z psami... Dzisiaj rano - ślisko, ale miejscami sucho... Teraz - śnieg, snieg, snieg.... i biało na ulicach.... Dobrze, że spacerki zaliczone;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Zagineła suczka naszej forumowej Dogomaniaczki... [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/424677_380745031953272_100000533346617_1413955_1764502691_n.jpg[/IMG] Wczoraj (tj. [B]24/02/2012[/B]) w [B]Kołobrzegu[/B], około godziny 19.00 [B]uciekła Flicka[/B] (czarno-biała, 6 miesięczna suczka border collie). Delikatnie potrącił ją samochód przy ul. Zwycięzców, przestraszyła się i pobiegła w stronę ul. Wojska Polskiego. Dzisiaj (25/02/2012) w granicach godziny 11.00 widziano ją przy ul. Złotej (przy klatce nr 6) Miasto w którym zaginął pies jest mu zupełnie obce, na pewno jest przerażony, wycieńczony i głodny. Ma chip po lewej stronie szyi, nie posiada tatuażu, w chwili zaginięcia miała na sobie pomarańczową obrożę. [B]Numer chipa[/B]: 967000009262400 [COLOR=red][B]Numer tel. do właścicielki[/B][/COLOR]: 795781433 [B]Baza Safe-Animal[/B]: [URL="http://www.baza.safe-animal.eu/index.php?action=szukaj&zid=967000009262400"]http://www.baza.safe-animal.eu/index...67000009262400[/URL] [B]Wątek DGM[/B]: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223630-Ko%C5%82obrzeg-zagin%C4%85%C5%82-border-collie%21?p=18707469#post18707469"]http://www.dogomania.pl/threads/223630-Ko%C5%82obrzeg-zagin%C4%85%C5%82-border-collie!?p=18707469#post18707469[/URL] [B]Wydarzenie na facebooku[/B]: [URL]https://www.facebook.com/events/280301778706752/[/URL] Jeśli ktokolwiek posiada rodzinę/znajomych w Kołobrzegu, która podjęłaby się pomocy w poszukiwaniach - prosiłabym o przekazanie informacji! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Biedna Sunia:( :( udostępniłam wydarzenie na FB tyle tylko mogę zrobić..:( Quote
Ciapkowa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja, po odrobieniu lekcji, od raxzu biegłam na podwórko. Zawsze się jakis zaprzyjaźniony dzieciak trafił i .... zabawa szła! Jak juz bylam nieco starsza (koniec podstawówki, początek liceum) to wtedy Starówka byla na tapecie. Chodziło się po Starówce, nad Wisłą. kto by wtedy myslał o kompie i siedzeniu w domu...?:) Ale, fakt - komputerów wtedy nie było...[/QUOTE] Ja jak komputera jako tako nie miałam (u cioci był i tam często przesiadywałam, ale prawdę mówiąc jak była okazja tylko byłam na podwórku) to 90% wolnego czasu spędzałam na podwórku :) Ale, właśnie - komputerów nie było, więc inaczej się organizowało wolny czas :cool3: [quote name='Asiaczek']Alez pogoda daje nam do wiwatu!!! Wczoraj - ulewny deszcz. Taki, że skróciłam spacery z psami... Dzisiaj rano - ślisko, ale miejscami sucho... Teraz - śnieg, snieg, snieg.... i biało na ulicach.... Dobrze, że spacerki zaliczone;) pzdr.[/QUOTE] Oj, pogoda jest okropna. Wczoraj rano jak byłam z psem myślałam, że mnie zwieje :roll: Dzisiaj - śnieg, śnieg i śnieg. Znowu będzie błoto :mad: A Flickę, wczoraj udostępniłam na fb, mam nadzieję, że się znajdzie ;) Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Najnowsze wieści! Flicka odnaleziona! Quote
Buszki Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 U nas rano też śnieg... Całe szczęście,że Mała się znalazła :). Quote
Ciapkowa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Anecioreczek']Najnowsze wieści! Flicka odnaleziona![/QUOTE] Właśnie miałam to pisać :) Ufff, ale kamień z serca, że się odnalazła... Quote
Korenia Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jak to u was śnieg ? U nas chyba 10 stopni i słoneczko grzeje! Wiosnę mamy! Amy siedzi już z pół godziny na balkonie i się opala ;) Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 u nas także spadł, ale już go nima ;p Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) Znalezione na FB: [B]Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli. - Co to kochanie? - Źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam. Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy: - Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...! - Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw... Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego. - No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...[/B] [B]Na ławce w parku siedzą dwaj emeryci: - Popatrz, jaka ta dzisiejsza młodzież ma ciężko w tym kryzysie! Jednego papierosa na pięciu muszą palić... - No, ale dzielne chłopaki! Mimo wszystko się chcichrają na całego![/B] Pzdr. Edited February 26, 2012 by Asiaczek Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Asiaczek']Alez pogoda daje nam do wiwatu!!! Wczoraj - ulewny deszcz. Taki, że skróciłam spacery z psami... Dzisiaj rano - ślisko, ale miejscami sucho... Teraz - śnieg, snieg, snieg.... i biało na ulicach.... Dobrze, że spacerki zaliczone;) pzdr.[/QUOTE] Wieści z popołudniowego spaceru: Na ulicach sucho, ale wieje mocny wiatr... [quote name='Anecioreczek']Najnowsze wieści! Flicka odnaleziona![/QUOTE] Kamień z serca!:) [quote name='Korenia']Jak to u was śnieg ? U nas chyba 10 stopni i słoneczko grzeje! Wiosnę mamy! Amy siedzi już z pół godziny na balkonie i się opala ;)[/QUOTE] A słoneczka to u nas dzisiaj jeszcze nie było. Zazdroszczę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [B]Najpierw Hanka, potem Rysiek. Już nikt nie może czuć się bezpieczny! Jak żyć, Panie Premierze?[/B] Quote
Vectra Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 a u mnie był i śnieg i deszcz i grad. Z Hanką to wiem co się stało , ale Klanu nie oglądam. Uśmiercili Rysia ? :( Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Vectra']a u mnie był i śnieg i deszcz i grad. Z Hanką to wiem co się stało , ale Klanu nie oglądam. Uśmiercili Rysia ? :([/QUOTE] Hanka (M jak Miłość) zgineła w kartonowych pudłach w wyp. samochodowym:) A Rysio (Klan) broniąc czyjegoś mienia w szpitalu tak nieszczesliwie upadł łapiąc złodzieja, że uderzyl się w głowe i tez umarł... Pzdfr. Quote
Ciapkowa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Asiaczek'][B]Najpierw Hanka, potem Rysiek. Już nikt nie może czuć się bezpieczny! Jak żyć, Panie Premierze?[/B][/QUOTE] Dokładnie, ja już nie wiem jak żyć :lol: Wszyscy o Hance, Ryśku mówią, ale o Patryku z Pierwszej miłości nikt nie pamięta... :shake: :diabloti: Quote
Vectra Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Dokładnie, ja już nie wiem jak żyć :lol: Wszyscy o Hance, Ryśku mówią, ale o Patryku z Pierwszej miłości nikt nie pamięta... :shake: :diabloti:[/QUOTE] to Patryk tez nie żyje ? oglądam tylko teraz , M jak mdłość ... do reszty nie mam już siły. Ten aktor co gra Pawełka w pierwszej miłości, działa na mnie jak płachta na byka. Jest tak naturalny w swoim aktorstwie , jak butelka plastikowa. Quote
Recommended Posts