A&L Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha, wielbicielka pręgusków:) [/QUOTE] Żebyś wiedziała :loveu: Poczekaj, bo ja już się pogubiłam - to które pannice są ciężarne i kiedy rodzą? Quote
Alicja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Asiu ....tutaj też Mam Talent ...ale w Indiach [URL]http://www.youtube.com/watch?v=S2SUaoVy_iU&feature=player_embedded[/URL] Quote
lourdnes Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Alicja']Asiu ....tutaj też Mam Talent ...ale w Indiach [URL]http://www.youtube.com/watch?v=S2SUaoVy_iU&feature=player_embedded[/URL][/QUOTE] Filmik z kiciusiem fajny. Za to na drugim filmiku chyba moja mina wyglądała jak u jurorki :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='M&S']No to pięknie:) A my byłyśmy dziś z wizytą u takich małych futerek.....;)[/QUOTE] Aaaaaa, zazdroszczę:) [quote name='Alicja']Asiu , przyniosłam :) [URL]http://www.filmiki.jeja.pl/11828,kot-simona-kocia-drzemka.html[/URL][/QUOTE] Cudo:) Wiesz,jak ustawic mi dobry humor na cały dzień;) [quote name='A&L']Żebyś wiedziała :loveu: Poczekaj, bo ja już się pogubiłam - to które pannice są ciężarne i kiedy rodzą?[/QUOTE] Zięćarówką to Erka i Sajdi. To siostry. Erka jest u mnie, Sajdi u jamnicze:) Będą rodzić prawie w tym samym czasie, ale chyba jednak Sajdi wczesniej:) [quote name='Alicja']Asiu ....tutaj też Mam Talent ...ale w Indiach [URL]http://www.youtube.com/watch?v=S2SUaoVy_iU&feature=player_embedded[/URL][/QUOTE] ATo juz nie moja bajka... [quote name='lourdnes']Filmik z kiciusiem fajny. Za to na drugim filmiku chyba moja mina wyglądała jak u jurorki :diabloti:[/QUOTE] Jurorka to bardziej patrzyła się do kamery niz na scene... Typowa aktorka Bollywood...;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='Korenia']Asiu pokaż fotkę ciężarówki Erki :P[/QUOTE] Nie za bardzo mam czas robic fotki, ale postaram się, bo to ostatnie chwile;) [quote name='unikatowydiament']miłego popołudnia zyczymy:)[/QUOTE] Wzajemnie:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 a na czym w kinie byłaś? fajne? Quote
FredziaFredzia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Byłam wczoraj na filmie "Listy do M." Jak na polski film, podobał mi się i mogę polecić. :) Asiaczku, mam do Ciebie pytanie, bo już nie pamiętam jak to jest mieć klasę baby a właśnie chcę zgłosić Franka do Mielna. W rubryczne numer rodowodu – PKR/pedigree number wpisałam że w trakcie wyrabiania. A w numer rejestracyjny/registration number? Co mam wpisać? Rejestrację oddziałową z dołu metryczki? I jeszcze jedno pytanie - jeżeli on urodził się 15 lipca a wystawa w Gdańsku (zastanawiam się nad nią) jest 15 stycznia to jest on jeszcze w baby czy już w szczeniętach? Będzie miał równo 6 miesięcy. Quote
Unbelievable Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='FredziaFredzia'] Asiaczku, mam do Ciebie pytanie, bo już nie pamiętam jak to jest mieć klasę baby a właśnie chcę zgłosić Franka do Mielna. W rubryczne numer rodowodu – PKR/pedigree number wpisałam że w trakcie wyrabiania. A w numer rejestracyjny/registration number? Co mam wpisać? Rejestrację oddziałową z dołu metryczki?[/QUOTE] a nie przypadkiem swój numer rejestracji w ZKwP? Quote
FredziaFredzia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ale nie mam nigdzie zapisanego w metryce, wydaje mi się że to oddziałowe... Quote
Unbelievable Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Ale nie mam nigdzie zapisanego w metryce, wydaje mi się że to oddziałowe...[/QUOTE] chodzi mi o numer legitymacji(czy co to tam jest) twojej w zkwp Quote
Asiaczek Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']a na czym w kinie byłaś? fajne?[/QUOTE] Listy do M. Niby dobre, ale mnie juz mieszali się aktorzy. Obecnie 3/4 polskich filmów ma tę sama obsade i ja juz nie nadążam... Poza tym, miałam odczucie, że rezyser miał wielkie zadęcie na komedię, nadął się...... i...... nie starczyło mu tego zadęcia do końca... Generalnie, jak ktoś się szykuje na komedię w stylu "starego:" J.Machulskiego (typu Seksmisja,Vabank itp.), to się rozczaruje. niestety... [quote name='M&S']Ale zabiegana jesteś......[/QUOTE] No, ostatnio troche tak. [quote name='FredziaFredzia']Byłam wczoraj na filmie "Listy do M." Jak na polski film, podobał mi się i mogę polecić. :) Asiaczku, mam do Ciebie pytanie, bo już nie pamiętam jak to jest mieć klasę baby a właśnie chcę zgłosić Franka do Mielna. W rubryczne numer rodowodu – PKR/pedigree number wpisałam że w trakcie wyrabiania. A w numer rejestracyjny/registration number? Co mam wpisać? Rejestrację oddziałową z dołu metryczki? I jeszcze jedno pytanie - jeżeli on urodził się 15 lipca a wystawa w Gdańsku (zastanawiam się nad nią) jest 15 stycznia to jest on jeszcze w baby czy już w szczeniętach? Będzie miał równo 6 miesięcy.[/QUOTE] Nr rejestracyjny to nr rejestracji oddziałowej. Jeżeli w dniu wystawy ma 6 miesięcy to jeszcze klasa baby. Pzdr. Quote
gosiaja Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 to tak trochę z innej beczki ' poszukuje sprawdzonego przepisu na tiramisu może ktoś ma ?? Quote
Cienka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='gosiaja']to tak trochę z innej beczki ' poszukuje sprawdzonego przepisu na tiramisu może ktoś ma ??[/QUOTE] Tylko ja mam taki bezalkoholowy a to podobno barbażyństwo :) Quote
lourdnes Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ja bym chetnie pomogła ale kuchnia to ostatnie miejsce w domu gdzie mozna mnie spotkać :evil_lol: Quote
Cienka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='gosiaja']ale dobry??[/QUOTE] Pyszny :cool3::cool3: Quote
Cienka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='lourdnes']Ja bym chetnie pomogła ale kuchnia to ostatnie miejsce w domu gdzie mozna mnie spotkać :evil_lol:[/QUOTE] I to jest wielki błąd zwłaszcza jak się lubi jeść tak jak ty :) Quote
lourdnes Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Cienka']I to jest wielki błąd zwłaszcza jak się lubi jeść tak jak ty :)[/QUOTE] Wiem- dlatego lubię jeździć w trasę po towar bo wtedy jemy w restauracjach :evil_lol: I nie grozi otruciem rodziny :diabloti: Napisz ten przepis moze być ciekawie :cool3: Quote
Unbelievable Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ale alkohol do tiramisu daje się tylko do kawy którą nasącza się biszkopty(i koniecznie musi być to amaretto!) a przepis na krem jest zwykle bardzo podobny, ubija się żółtka z cukrem, później miesza z tiramisu i dodaje delikatnie ubitą pianę z białek. Jeżeli chodzi o ilości, to nie mam zielonego pojęcia, zwykle robię na oko :evil_lol: Quote
jamnicze Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 To na czym Asiu byłaś w kinie? Niestety co do polskich filmów, to faktycznie trudno coś fajnego zobaczyć. Zresztą, to chyba bolączka nie tylko polskiego kina - jakby ludziom zabrakło pomysłów, prawie same przeróbki lub kolejne ekranizacje tego co już jest, a cha i jeszcze kolejne (najczęściej coraz gorsze) części filmów które były fajne, znaczy się część I ;) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='gosiaja']to tak trochę z innej beczki ' poszukuje sprawdzonego przepisu na tiramisu może ktoś ma ??[/QUOTE] Oj, nie pomoge. Nigdy nie robiłam tego deseru... [quote name='jamnicze']To na czym Asiu byłaś w kinie? Niestety co do polskich filmów, to faktycznie trudno coś fajnego zobaczyć. Zresztą, to chyba bolączka nie tylko polskiego kina - jakby ludziom zabrakło pomysłów, prawie same przeróbki lub kolejne ekranizacje tego co już jest, a cha i jeszcze kolejne (najczęściej coraz gorsze) części filmów które były fajne, znaczy się część I ;)[/QUOTE] Pisałam juz. Byłam na Listy do M. Pzdr. Quote
Buszki Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 A ja bym takie tiramisu zjadła :loveu:. Quote
Recommended Posts