agnethka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Asiaczek'].. a w klimakterium w Twoim wieku to nie uwierzę;) pzdr.[/QUOTE] oj przy tym to nie zawsze się tyje przecież ;) ..ale czemu od razu klimakterium? :D ...chociaż uderzenia gorąca potrafię miewać, ale to w konkretnych dniach ;) wczoraj to nie wiem, ale myślałam, że umrę miałam tak okrutne mdłości, że jak wstałam zrobić sobie miętę to i zawroty głowy doszły, ledwo sobie poradziłam.. teraz dopiero zaczynam powolutku odczuwać, że żołądek wraca do normy ;) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='jamnicze']Zuzka chyba nie ;) Ale Saidi była wystawiana już przez Florkę i Kayę na finałach, Z Kayą wywalczyła też Imiejsce na MP w grupie starszej, no i wystawiała ją Agasia w Bratysławie ;)[/QUOTE] Racja! Ty lepiej pamiętaszco i jak:) [quote name='agnethka']oj przy tym to nie zawsze się tyje przecież ;) ..ale czemu od razu klimakterium? :D ...chociaż uderzenia gorąca potrafię miewać, ale to w konkretnych dniach ;) wczoraj to nie wiem, ale myślałam, że umrę miałam tak okrutne mdłości, że jak wstałam zrobić sobie miętę to i zawroty głowy doszły, ledwo sobie poradziłam.. teraz dopiero zaczynam powolutku odczuwać, że żołądek wraca do normy ;)[/QUOTE] A znasz przyczyne tego stanu? pzdr. Quote
agnethka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Asiaczek'] A znasz przyczyne tego stanu? pzdr.[/QUOTE] prawdopodobny nadmiar jedzenia :D już jestem zdrowa ;) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Wejdźcie- malinka przedwyborcza:) [URL]http://pis24.blogspot.com/[/URL] pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 To coś w ten deseń: [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/320871_10150332302702412_762907411_7896860_1238557750_n.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Masakra z tą polityką... W niedzielę trza iść na głosowanie, a ja nawet nie wiem na kogo głosować... Quote
Unbelievable Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Izabela124.']Masakra z tą polityką... W niedzielę trza iść na głosowanie, a ja nawet nie wiem na kogo głosować...[/QUOTE] jak nie wiesz to głosuj na bylekogo, tego którego nazwisko ci się spodoba chociażby :evil_lol: ja niestety nie mam upoważnienia do głosowania bo zupełnie o nim zapomniałam :roll: Quote
Izabela124. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Unbelievable']jak nie wiesz to głosuj na bylekogo, tego którego nazwisko ci się spodoba chociażby :evil_lol: ja niestety nie mam upoważnienia do głosowania bo zupełnie o nim zapomniałam :roll:[/QUOTE]Chyba tak zrobię ha ha Ale nie chce głosować na nikogo z PO ani z PiS Quote
agnethka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Izabela124.']Masakra z tą polityką... W niedzielę trza iść na głosowanie, a ja nawet nie wiem na kogo głosować...[/QUOTE] ...mam ten sam problemik... Quote
Unbelievable Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Izabela124.']Chyba tak zrobię ha ha Ale nie chce głosować na nikogo z PO ani z PiS[/QUOTE] no to obczaj kogo wystawiają i po prostu na nich nie głosuj :evil_lol: każde kryteria wyboru są dobre ;) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Izabela124.']Chyba tak zrobię ha ha Ale nie chce głosować na nikogo z PO ani z PiS[/QUOTE] No to zostało Ci SLD.... U mnie na pewno nie wchodzi w grę PIS.... i juz mam sprawę jasną:) Pzdr. Quote
agnethka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 striptiz z SLD :D niedługo będą się seksić przed kamerami byle na nich głosować bleh... Quote
Korenia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Asiaczek']No to zostało Ci SLD.... U mnie na pewno nie wchodzi w grę PIS.... i juz mam sprawę jasną:) Pzdr.[/QUOTE] Ja mam podobnie ;) Głosuję bardziej przeciwko niż za... u nas np. kandyduje dziewczyna, której leżą na sercu psie sprawy ;) Quote
Iza. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Asiaczek']No to zostało Ci SLD.... [/QUOTE] i PSL :razz: Ja na szczęście wiem na kogo głosować, standardowo PO ;) Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 U mnie w większości głosów wygląda to tak - "Ene due rike fake..." ;) Quote
Oscar Patric Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Asiaczek']No to zostało Ci SLD.... U mnie na pewno nie wchodzi w grę PIS.... u mnie tak samo,nie chce mi się,ale chyba jakoś pójdę na wybory... Quote
Asiaczek Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Czy może byc cos lepszego niz makaron z pieczarkami...? Posypany serkiem i posypany natką pietruszki...? Mniam.... Pzdr. Quote
agnethka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Czy może byc cos lepszego niz makaron z pieczarkami...? Posypany serkiem i posypany natką pietruszki...? Mniam.... Pzdr.[/QUOTE] kopytka z sosem pieczarkowym .... mi się skojarzył aaaa... pychotka ;) Quote
Asiaczek Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 ...ale kopytka MUSOWO DOMOWE! Pzdr. Quote
agnethka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Asiaczek']...ale kopytka MUSOWO DOMOWE! Pzdr.[/QUOTE] ja innych nie jem ;) Quote
Buszki Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Asiaczek']Czy może byc cos lepszego niz makaron z pieczarkami...? Posypany serkiem i posypany natką pietruszki...? Mniam.... Pzdr.[/QUOTE] Nie,nie może...:). [quote name='agnethka']kopytka z sosem pieczarkowym .... mi się skojarzył aaaa... pychotka ;)[/QUOTE] No dobra,kopytka jeszcze wchodzą w grę ;). Quote
Asiaczek Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='agnethka']ja innych nie jem ;)[/QUOTE] Ja mam taka bude na bazarku, gdzie kiedys na próbę kupiłam kopytka i... były super!!! Od tamtej pory, jak nie mam czasu a jestem na bazarku - tylko tamkupuję. Sama bym chyba lepszych nie zrobiła... pzdr. Quote
Alicja Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [FONT=Arial][COLOR=navy][B]a ja dziś wcinam BIGOSIK ...pyszoteria:sabber: mam nadzieję , że nie znajdzie się jakieś stado :roll: głosujące na pisuary [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]a ja dziś wcinam BIGOSIK ...pyszoteria:sabber: mam nadzieję , że nie znajdzie się jakieś stado :roll: głosujące na pisuary [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] O, dawno nie robiłam bogisu.... Może juz pora? A co do wyborów, to juz wsio jasne. PIS znowu przegrał, hahaha... Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Asiaczek']O, dawno nie robiłam bogisu.... Może juz pora? A co do wyborów, to juz wsio jasne. PIS znowu przegrał, hahaha... Pzdr.[/QUOTE] i pierwszy raz w "nowej" historii polski ta sama partia wygrala wybory :) :) Quote
Recommended Posts