Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek'].. a w klimakterium w Twoim wieku to nie uwierzę;)

pzdr.[/QUOTE]

oj przy tym to nie zawsze się tyje przecież ;)
..ale czemu od razu klimakterium? :D ...chociaż uderzenia gorąca potrafię miewać, ale to w konkretnych dniach ;)
wczoraj to nie wiem, ale myślałam, że umrę miałam tak okrutne mdłości, że jak wstałam zrobić sobie miętę to i zawroty głowy doszły, ledwo sobie poradziłam.. teraz dopiero zaczynam powolutku odczuwać, że żołądek wraca do normy ;)

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Zuzka chyba nie ;) Ale Saidi była wystawiana już przez Florkę i Kayę na finałach, Z Kayą wywalczyła też Imiejsce na MP w grupie starszej, no i wystawiała ją Agasia w Bratysławie ;)[/QUOTE]
Racja! Ty lepiej pamiętaszco i jak:)

[quote name='agnethka']oj przy tym to nie zawsze się tyje przecież ;)
..ale czemu od razu klimakterium? :D ...chociaż uderzenia gorąca potrafię miewać, ale to w konkretnych dniach ;)
wczoraj to nie wiem, ale myślałam, że umrę miałam tak okrutne mdłości, że jak wstałam zrobić sobie miętę to i zawroty głowy doszły, ledwo sobie poradziłam.. teraz dopiero zaczynam powolutku odczuwać, że żołądek wraca do normy ;)[/QUOTE]
A znasz przyczyne tego stanu?

pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Masakra z tą polityką... W niedzielę trza iść na głosowanie, a ja nawet nie wiem na kogo głosować...[/QUOTE]
jak nie wiesz to głosuj na bylekogo, tego którego nazwisko ci się spodoba chociażby :evil_lol: ja niestety nie mam upoważnienia do głosowania bo zupełnie o nim zapomniałam :roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']jak nie wiesz to głosuj na bylekogo, tego którego nazwisko ci się spodoba chociażby :evil_lol: ja niestety nie mam upoważnienia do głosowania bo zupełnie o nim zapomniałam :roll:[/QUOTE]Chyba tak zrobię ha ha Ale nie chce głosować na nikogo z PO ani z PiS

Posted

[quote name='Izabela124.']Chyba tak zrobię ha ha Ale nie chce głosować na nikogo z PO ani z PiS[/QUOTE]

no to obczaj kogo wystawiają i po prostu na nich nie głosuj :evil_lol: każde kryteria wyboru są dobre ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Chyba tak zrobię ha ha Ale nie chce głosować na nikogo z PO ani z PiS[/QUOTE]
No to zostało Ci SLD....
U mnie na pewno nie wchodzi w grę PIS.... i juz mam sprawę jasną:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No to zostało Ci SLD....
U mnie na pewno nie wchodzi w grę PIS.... i juz mam sprawę jasną:)

Pzdr.[/QUOTE]
Ja mam podobnie ;) Głosuję bardziej przeciwko niż za... u nas np. kandyduje dziewczyna, której leżą na sercu psie sprawy ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy może byc cos lepszego niz makaron z pieczarkami...? Posypany serkiem i posypany natką pietruszki...?
Mniam....

Pzdr.[/QUOTE]

kopytka z sosem pieczarkowym .... mi się skojarzył aaaa... pychotka ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy może byc cos lepszego niz makaron z pieczarkami...? Posypany serkiem i posypany natką pietruszki...?
Mniam....

Pzdr.[/QUOTE]

Nie,nie może...:).

[quote name='agnethka']kopytka z sosem pieczarkowym .... mi się skojarzył aaaa... pychotka ;)[/QUOTE]

No dobra,kopytka jeszcze wchodzą w grę ;).

Posted

[quote name='agnethka']ja innych nie jem ;)[/QUOTE]
Ja mam taka bude na bazarku, gdzie kiedys na próbę kupiłam kopytka i... były super!!! Od tamtej pory, jak nie mam czasu a jestem na bazarku - tylko tamkupuję. Sama bym chyba lepszych nie zrobiła...

pzdr.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]a ja dziś wcinam BIGOSIK ...pyszoteria:sabber:

mam nadzieję , że nie znajdzie się jakieś stado :roll: głosujące na pisuary [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]a ja dziś wcinam BIGOSIK ...pyszoteria:sabber:
mam nadzieję , że nie znajdzie się jakieś stado :roll: głosujące na pisuary [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
O, dawno nie robiłam bogisu.... Może juz pora?
A co do wyborów, to juz wsio jasne. PIS znowu przegrał, hahaha...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, dawno nie robiłam bogisu.... Może juz pora?
A co do wyborów, to juz wsio jasne. PIS znowu przegrał, hahaha...

Pzdr.[/QUOTE]

i pierwszy raz w "nowej" historii polski ta sama partia wygrala wybory :) :)