taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj dostałam fotki z meczu futbolu amerykańskiego. Chcecie? pzdr.[/QUOTE] Ja bardzo chetnie zobacze! Quote
Guest papillonek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj dostałam fotki z meczu futbolu amerykańskiego. Chcecie? pzdr.[/QUOTE] No a co z psiakami ??? Quote
Karro Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj dostałam fotki z meczu futbolu amerykańskiego. Chcecie? pzdr.[/QUOTE] Pewnie że chcemy ! :) Quote
Alicja Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zagladam byś nie myślała , że nie pamiętam o Tobie Quote
Asiaczek Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='gosiaja']o której będziesz w sobotę w Sopocie??[/QUOTE]Chcemy byc tak ok. 8.00. Bo biorę ze soba wsie baski, więc trzeba będzie potem stadko wysikac i wykupać...;) pzdr. Quote
taxelina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj dostałam fotki z meczu futbolu amerykańskiego. Chcecie? pzdr.[/QUOTE] dwie osoby chcialy i gdzie foteczki? :diabloti: Quote
Gioco Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='deer_1987']dwie osoby chcialy i gdzie foteczki? :diabloti:[/QUOTE] Też jestem ich ciekawa, więc już trzy osoby chętne ;-) Quote
Guest papillonek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 No to i ja się dołączę fotki chcemy :) Quote
Asiaczek Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Od rana kończylam sprzatanie po pracach remontowych w mieszkaniu, a potem piekłam rozki-pierozki na Sopot. Potem wizyta kolezanki.... Spacery. Ból głowy.... Teraz jestem, bo muszę pojawic się przynajmniej raz dziennie na DGM. Chyba jestem uzalezniona... pzdr. Quote
gosiaja Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 to pracowity dzień dobrze że przyjadę rano do Sopotu to na coś się załapię do spróbowania :) Quote
Asiaczek Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Tak, tak. Rano na pewno jeszcze starczy:) Naliczyłam ponad 30 komarów w duzym pokoju. Uciekam na spacery z psami, bo nie idzie wytrzymac! One takie żarte, głodne... Popsikałam nogi i rece... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Tak, tak. Rano na pewno jeszcze starczy:) Naliczyłam ponad 30 komarów w duzym pokoju. Uciekam na spacery z psami, bo nie idzie wytrzymac! One takie żarte, głodne... Popsikałam nogi i rece... Pzdr.[/QUOTE] Asiu polecam takie ustrojstwo do prądu typu Raid itp Quote
Czarna_Owieczka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 My od lat mamy moskitiery w oknach i mogę je szczerze polecić, cienką siatkę nakłada się na okno (te które się otwiera/uchyla), a w domu nie ma żadnego komara ani innego owada :) My mamy takie które można ściągnąć, wyprać i zawiesić ponownie. powodzenia jutro w Sopocie! :) Quote
kaskaSz Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 I ja w tym roku założyłam moskitierę na okno, bo miałam dość robali, owadów itp. wchodzących do pokoju. Kupiłam taką w biedronce za 10zł. Biała siatka+taśma z jednej strony do przyklejenia, a z drugiej na rzep, więc można na zimę zdjąć. Świetna sprawa i w ogóle nie zabiera światła, co w mojej klitce ma duże znaczenie. I mogę mieć otwarte okno 24h :D Quote
Buszki Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A u nas w tym roku nie ma komarów :multi: (na razie). Quote
jamnicze Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 O, będą rożki-pierożki :multi: mam nadzieję, że w końcu uda mi się ich posmakować, tyle się o nich naczytałam, że ślinka mi cieknie :) Quote
Asiaczek Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Melduję: - rożki pierozki upieczone. Przy pomocy Zuzki i Magdy upiekłysmy cos ponad 160 rożów. Nie znamy dokładnej liczby, bo Zuzka zaniedbała swoje obowiązki i nie policzyła jednej blaszki. - psy juz po wieczornych spacerach z Magda i Zuzką. Ja się pakuję; jakos nie mogłam znaleźc czarnychspodni, gdzies się schowały. Ale ja nie w ciemię bita i są juz w torbie ubraniowej. - mam problem z butami; nie mam czerwonych lakierków, więc jakie mam wziąć...? Głupie pytanie, wiem...;) - wioze "coś" dla: jamnicze cienkiej p. Wieśka - kierowcy mychaaaaa i dla wsiech pozostałych - ROŻKI! hahaha... No to jeszcze szybki prysznic i idę na krótka drzemkę. Muszę wstac o. 00.30, bo o 1.30 - pakowanie do busa... Wierze, że z pomoca dziewczyn wszystko pójdzie tak, jak powinno. Musze jeszcze tylko dobrze ogarnąć, jak ulokować towarzystwo w busie, aby nie było awanturek;) Chyba zrobię tak: I - Serek + Romka II - Dżez + Żelka III - Farik IV - Erka + Felka Ofik bedzie jechał u Zuzki na kolanach. Papa. Tradycyjnie prosze o pozytywne fluidy, coby krazyły nad ringiem baskowym i "dorze robiły" sedziemu z Hiszpanii;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A ja melduję, że Saidi wykąpana i śpi grzecznie koło mnie :) Tak, tak, niech wszyscy trzymają kciuki aby jutro nie padało, a przede wszystkim aby burzy nie było, bo strasznie parno u nas. Ach, chociaż raz mogę sobie pospać do 8.00 przed wystawą ;). Ale pewnie i tak wstanę wcześniej - nie wytrzymam ;) Quote
Korenia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Powodzenia dzisiaj :)! I do usłyszenia pod koniec sierpnia ;) Quote
kaskaSz Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Trzymam kciuki, powodzenia dla wszystkich basków! Taka wyprawa to niezłe wyzwanie :D Ale z Pani doświadczeniem to już chyba nie ma takich problemów jak na początku. Quote
Buszki Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Trzymamy kciuki. Ciekawe które w końcu buciki pojechały :cool3:. Quote
Recommended Posts