Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniś, widzisz Gayeczkę.....
Zobacz .Ona jest z Tobą nieustannie , patrzy zza chmur codziennie.
Czeka na Ciebie.
Przyjdzie moment, że znów dotkniesz Jej aksamitnego ciałka , powąchasz łapki, pocałujesz brzuszek.Połączycie się na nowo.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aniołki moje .Melcia, Dzekusiu, Gayeczko.
Proszę was o pomoc i same dobre mysli.Zsyłajecie wszystko co najlepsze dla Ani..............
BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kolejna niedziela.Dzis jakoś bardziej smutna.
Ale nieustannie ejsteście w moich myslach.Kwiatki na gróbkach slicznie powschodziły.....
Kefcia nadal nie ma.A dziś znów śniły się kotki Martynce:shake:

Aneczko :calus: nieustannie jestem z Tobą.

Nie będzie mnie tutaj do 2 czerwca.
Ale o wszystkich Was będe myśleć.

Posted

Meluniu, przegapiłam twoja rocznice, ale tyle sie teraz dzieje niedobrego w moim życiu, że mam nadzieję, że mi wybaczysz maleńka.
Cały czas o was pamiętam, bo czy można inaczej?
Kolejna niedziela, kolejny tydzień, a ból ten sam.
A może jeszcze gorszy????

Dla was Aniołki kochane.
"Kwiaty maja uroki,
Mowę maja ich prątki,
Szczęście mknie jak obłoki,
Jako błękit pamiątki."
(…)
PAMIĘTAMY

Posted

Tak bardzo chce powiedziec Ci Aniu, że po nocy wstaje dzień, po burzy słońce tak Ty po tym złym okresie będziesz cieszyc się długim zdrowiem i szczęściem na zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie dopuszczam innej mysli i tylko taka wizję kreuję.

Nic sie teraz nie liczy tylko TY.

Dżekuś, Melciu,Gayeczko wspierajcie Anię w walce !

Posted

Co mam powiedzieć? Ze nadal boli, ze na grobie rosną kwiaty, ze to 44 tygodnie, ze 10 miesiecy i 3 dni, że płaczę, tesknie, myślę ....
Codziennie tak samo.
A najważniejsze to , ze nieustannie was proszę moje serduszka o łapki dla ANI !!!!

Posted

Kolejna niedziela, kolejne wspomnienia.
Aniołeczki, czas płynie, ale my wciąż was kochamy i wciąż o was pamiętamy. Cały czas jesteście obecne w naszym życiu i w naszych sercach.
Rozstaję się na jakiś czas, nei wiem kiedy was znów tu odwiedzę, ale będę o was pamiętała.

Posted

Mam nadzieje Celinko, że przychodzą do nas po tej tęczy siegającej krańca świata....

Nie chciałam o tym pisać, bo wiem tylko na 98% ale Kefciu moja najdroższa kocinka powędrował w stronę tęczy....
Wszystko sie zgadzało, czas, miejsce, opis kotka :-(:-(:-(
A mnie pozostały teraz tylko straszne łzy i PRZECUDOWNE wspomnienia i nieskończona miłość i tęsknota rozdzierająca serce.

Posted

Tyle tych niedziel za nami, a każda wypleniona tęsknotą. Moniu u ciebie potrójna, bo teraz doszedł do Meli i Dżekunia Kefirek.
Miałam taka nadzieję, że on się jednak odnajdzie, a tymczasem zasilił tęczowy most o kolejne istnienie zostawiając po sobie pustkę- pustkę, która niemiłosiernie boli.

Dla was tęczowe Aniołeczki.

Posted

Aniołki,przepraszam ale nie byłam tu wczoraj.Wiem, że rozumiecie.
Jesli chodzi o Kefcia to ja tak strasznie slysze jak po swojemu miauczu, jak skrzeczy po kociemu , ciagle GO słyszę.
Moze chce mi pwoiedzieć, że odchodził męcząc sie, że nie umarł od razu :-(, że nie było mnie przy nim .Boze , to tak strasznie boli, serce wyrywa jak sobie pomyslę co musiał mój koci aniołek przechodzić.
A wszystko przez kierowców, przez gnojkow którzy nie moga ściagnąć nogi z gazu, bo co tam , jakis głupi kot przeleciał mu drogę.

Niech się spełnią przesądy o kocie , który przebiega przez ulicę.....
Kefciu, pierwszy raz pisze do Ciebie , gdy jesteś za TM.
Kocham Cię, wiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kochane nasze skarby, wierzymy , że jesteście tam razem, bawicie się i biegacie , kopiecie wielkie jamnicze dołki, odpoczywacie i grzejecie się w słonku....wiem, ze tak właśnie jest! Gusiu Ty zawsze lubiłas wylegiwac się na słonku , pewnie z Kefirem leniu****esz....