Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej , bede sie teraz chwalic - mamy Zw. Europy i BOB . Oczywiscie ta piekna , ktorej to wszystko zawdzieczamy jest nasza Miszka (SMUGA SOLA Ksenas ) . Szkoda ze w tak malej konkurencji , bo tylko 7 CP (nasz ALEX w Poznaniu mial 57 CP w konkurencji jak wygrywal europejska w 2000) , ale Miszka byla w klasie otwartej i wygrala z championka i porownanie z interchampionem z Polski . Nasz Borutka wygral (w konkurencji ) otwarta i zdobyl res. CACIBA co liczy mu sie jak CACIB , bo tez byl porownywany z interem .

Ciesze sie jak glupia :drinking: :angel: :D

Posted

Dzieki , dzieki . Zalujemy tylko ze tak malo bylo CP , przeciez to tak blisko polski , bylo tyle chartow i z naszego kraju i z krajow osciennych . Ostatnio w niemczech na klubowce (zwyklej) bylo 9 CP . A na europejskiej tylko 7 :cry:

Posted

Bagi!!! :kciuki: :laola: :beerchug:

GRATULACJE!!!

a nie wiesz przypadkiem, jak poszło Hani? Kurcze, strasznie żałuję, że jednak nie zgłosiłam moich szarych... :cry:

Posted

Czesc Tilia !!!

Jesli mowisz o Hani Woznej to nie moglo jej nic " pojsc " , bo nic nie zglosila. Z polski w wilczarzach byl Karol Skowronek i Marcin od"Czarnej Ewy" ( niezle ale bez tytulow), w whippetach byla Agnieszka Nakonieczna ( i wygrala mlodziezowego Zwyciezce europy), w CP oprocz nas byl Ural Resurgam i wygral psy, w borzojach byl Rychlik i Kluska wypadli przyzwoicie ale bez wiekszych sukcesow, w whipettach byl jeszcze Tomasz Wolanczyk( nie jestem pewien , ale chyba jego suka wygrala mlodziez ,a w porownaniu przegrala z Agnieszka). Byla Kinga Trubicka z Greyhoundem ( nie wiem jakie wyniki ), zgloszona tez byla Wiszniewska ,ale jej nie widzialem. W Afganach byla Anka Skowronska od Szarotki, Piotrek Gorzan od Krezusa i Ewa Firman z Big Bang i z Hip Hip Hura, ale w afganach tez bez tytulow niestety. Jesli byl ktos jeszcze z Polski z charciarzy to albo nie znam albo nie widzialem.

Pozdrowka Marcin

Posted

Greyka Kingi Trubickiej - Tootsi (Jet's DREAMING ONCE AGAIN) była druga w młodzieży.

ALL THE BEST Ypsylon w rękach Marzeny Pietruchowskiej został Młodzieżowym Zwycięzcą Europy w greyach.

Posted

A to super, greje byly daleko od naszego ringu i nie widzielismy co sie tam dzieje. Na bisie za to pamietam ze byl wyjatkowo piekny grej o kolorze Waimara tylko ze z pregami, przepiekne zwierze, ale nie pytaj co to bylo bo nie mamy pojecia, w kazdym badz razie przed wystawa koniecznie chcial polepszyc populacje CP bardzo chcac pokryc nasza Misze skad wynikly pewne nieporozumienia z Boruta, ale skonczylo sie bez ran.

Posted

Szczerze , to nie wiem . Skowronek w Ch. wystawial suke i byla 3 lub 4 . A Marcin , to nie wiem , ale cos sie tam wkurzal ze przegral z jakims Sagittariusem .