Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koniecznie do pierwszego postu należy dodać:

25-26 lutego Otwarte Zimowe Zawody Agility i ParAgility, Pruszków

ORAZ, za zgodą Dorotki :)

31 grudnia - II Sylwestrowe Zawody o Butelkę Szampana!!!!! :multi: :multi: :multi: (których ja JUŻ nie mogę się doczekać!)

Posted

[quote name='zakla']O łał, Pęcice w urodzinki Żwirusia :D No to może i tym razem łądnie nam w Pęcicach pójdzie ;)[/quote]

Oj przykrosc :cool3:
IAL zostal przeniesiony jednak na sobote czyli 27.05 :lol:

Posted

HAHAHA, wiecie co, ja dzisiaj wpisuję plan urlopu w pracy (swojego oczywiście) i zboczenie każe mi brać urlop przed zawodami, żeby doszykować lepiej impry:)
Ale jaja:)

To znaczy ja planuję zrobienie takich imprez:

oficjalne - z próbami pracy
6 maja - PPA - Plock
7 maja - Puchar Mazowsza - Płock

nieoficjalne:
1 października - II Otwarte Zawody o Tabliczkę Czekolady
30,31.12.2006 - 1.01.2007 - II Sylwestrowe Zawody o Butelkę Szampana

Może to nie wszystko... zobaczymy...
:roll::lol:

Posted

Napiszcie mi prosze jak to bedzie z płockiem w tym roku, co tam jest organizowane ?.

W zeszłym roku był Puchar przy okazji wystawy a w tym roku wystawa jest 04.06.2006 a wy piszecie że zawody są dwu dniowe i w maju ??? na stronie płocka niestety nie znalazłam żadnej informacji :(

Posted

[quote name='Musiałek']Napiszcie mi prosze jak to bedzie z płockiem w tym roku, co tam jest organizowane ?.

W zeszłym roku był Puchar przy okazji wystawy a w tym roku wystawa jest 04.06.2006 a wy piszecie że zawody są dwu dniowe i w maju ??? na stronie płocka niestety nie znalazłam żadnej informacji :([/quote]

W Płocku na wystawie jest za malo miejsca na ring agility, niestety. W związku z tym zawody zostały przeniesione na inny termin czyli na maj.
W tym czasie będę się również odbywały zawody IPO, ale w innym miejscu niż nasze zawody, tak więc nie będą nam strzelali nad głowami.

Tak więc zawody będą dwudniowe! W spokojniejszej atmosferze niż przy wystawie.
Co do szczegółów organizacyjnych, to jeszcze za wcześnie na nie;)