Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PARSONRK']Zawody będą w sobotę, termin zgłoszeń do końxca czerwca. Tyle dowiedziałam się od Agaty Kordos.[/quote]

A czy mogłabyś jeszcze napisać adres na jaki wysyłac zgłoszenie? Dzięki

Posted

[quote name='Davie']Nic dziwnego, że jednodniowe. W niedzielę 9 lipca w Poznaniu są pokazy z serii Za Pan Brat z Psem.:roll: :lol:[/quote]

A mi to akurat pasuje, bo w niedziele wystawiam Astuszkę :lol:
Wysłałam zgłoszenie Choco i mam teraz nadzieję, że zawody się odbędą!
(Choc znowu będziemy biegać bez treningów, bo najpierw ona miała problemy z tylną łapką a teraz ja jestem chora, eh :shake: )

Posted

[QUOTE]To bardzo z góry są ogłaszane, zważywszy, że dzisiaj mamy 18 czerwca[/QUOTE]
Co za szczęście że agilitowa poczta pantoflowa działa bez zarzutu :diabloti:
[QUOTE]To może jakaś laurka dziękczynna dla organizatorów[/QUOTE]
Koniecznie! Bez tego ani russ;)

Posted

[quote name='Sajko']A czy ktoś może napisać gdzie się zgłaszać itp? I czy coś oficjalnie już wiadomo, czy nadal wszystko pantoflową?[/quote]Sajko, ja zadzwoniłam do Związku i tam mi powiedziano, że informacji żadnej nie są w stanie udzielić, ale żeby dzwonić dzisiaj (w czwartek) między 17:30 a 18:30, bo wtedy jest sekcja agility i wszystkiego będzie się można dowiedzieć.

Posted

A jak to właściwie jest? Czy jeśli się zgłoszę i nie przyjadę, to muszę i tak opłacić startowe? Tak jak na wystawach? Pierwszy raz mam taki problem, więc wolę się upewnić - po prostu chciałam uzależnić start od pogody (żadnych upałów...).

Posted

Zazwyczaj organizatorowi zależy na tym, żeby informacja o zawodach była jak najszerzej dostępna, bo to się wiąże z większą ilością zawodników, co z kolei znaczy mniejsze straty finansowe (czyli Związek dopłaca ze swoich funduszy mniej, a czasem wręcz nie musi dopłacać wcale). Natomiast w przypadku tych zawodów, organizatorowi wyraźnie nie zależy na tym, żeby ktokolwiek wiedział cokolwiek o tych zawodach. Aż strach myśleć, co to może znaczyć. :shake:

Z tego co wiem, za te Zawody będzie odpowiadał oddział warszawski. Wiem też, że tu na forum są obecni członkowie władz sekcji agility oddziału warszawskiego. Może oni zechcą powiedzieć coś oficjalnego na temat tych zawodów, jak również wytłumaczyć, dlaczego informacje o nich nie są szeroko publikowane?

Guest ajsonowa
Posted

słuchajcie, a ta Legnica 6.08 to Puchar Polski czy jak?:lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='PARSONRK'][SIZE=3][B][COLOR=blue]19.08.2006[/COLOR][/B] [B]SZCZECIN[/B][/SIZE] [SIZE=2]HOP Szczecin[/SIZE][/quote]
Mogłabym prosić o coś więcej o tych zawodach ...... bardzo bardzo proszę :) Dokładnie gdzie i czy mogłabym jechać z psem który nie brał by udziału (dopiero zaczynamy tą świetną zabawę ;) )

Pozdrawiam palma

Posted

[quote name='palma']Mogłabym prosić o coś więcej o tych zawodach ...... bardzo bardzo proszę :) Dokładnie gdzie i czy mogłabym jechać z psem który nie brał by udziału (dopiero zaczynamy tą świetną zabawę ;) )

Pozdrawiam palma[/quote]

jutro wklejam info :lol: