Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='OlaAB']przeczytaj posty
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22958&page=3"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22958&page=3[/URL][/quote]
No właśnie dotarłam ;)

To wykreślam PP 8 kwietnia z naszej listy..

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Małgoś[/B]
Jak narazie zerknij na [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl"]www.agility-psi-sport.strefa.pl[/URL] kliknij tam na zawody "2006" tam pod zawodami masz tabelkę z seminariami.

• 4 weeks later...
Posted

Wiecie co?Wpadłam dziś na wspaniały pomysł.....mozna by wynając ośrodek ZHP, w lipcu(to jakieś grosze-mysle;) )Mam kilka przeszkód(a ich ilość będzie większa;)Niestey nie mam takich przeszkód jak Kładka Palisada,tunel..i te bardziej skomplikowane.Więc współorganizator musiałby dostarczyc:)Myślałam nad debiutami,A0,A1....no i sędziego nie mamy.Potrzeba by też kase na nagrody.....bo niestey nie dysponuje taką ilością pieniędzy by przed wpłaceniem startowego akupić chociaz mały medalik czy jakąs karme;)Potrzeba by sędziego i osobe która kierowała by numerami startowymi itp.Nagłosnienie by było.....co wy na to?
Zawody były by w Rajcu Poduchownym koło Radomia.Przy trasie na Kozienice;)

• 4 weeks later...
Posted

Ludki mam pytanie odnośnie wystaw międzynarodowych w :Warszawie i Sopocie. Czy w ich trakcie - jak rok temu - będą zawody ?
Coś wiadomo ??
Bo termin zgłoszeń na wystawy już tuż, tuż i nie wiem, co robić :-o :razz:

Posted

Z tego co pytalam to jednak pewne. Pytałam akurat na osttanich zajęciach.
Powody też znane. Strasznie żałuję, ale co zrobić :(

Posted

[quote name='black&white']Witaj jesli chodzi o w-wę w lipcu to słyszałam że maja być[/quote]
To my (klub) jesteśmy jak najbardziej zainteresowani :multi:
A kiedy możemy liczyć na jakieś info dokładniejsze :cool3:

Posted

Posłuchajcie jestem okropnym leniem i nei che mi się przeglądać tych 41 stron.. Czy ktoś może mi powidzieć czy w okresie maja-czerwca tego roku organizowana są zawody na których będzie konkurencja 0 tak zwana zerówka ;) A pozatym czy ktoś coś wie o jakiś zawodach w Olsztynie w czerwcu (coś mi się o uszy obiło)??

Posted

[quote name='PUENTA imszar']Posłuchajcie jestem okropnym leniem i nei che mi się przeglądać tych 41 stron.. Czy ktoś może mi powidzieć czy w okresie maja-czerwca tego roku organizowana są zawody na których będzie konkurencja 0 tak zwana zerówka ;) A pozatym czy ktoś coś wie o jakiś zawodach w Olsztynie w czerwcu (coś mi się o uszy obiło)??[/quote]

Kalendarz zawodów jest na pierwszej stronie topiku ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Małgoś']Oficjalna to chyba nie. Ale nieoficjalnie to będą w sobotę 08.07. Więcej info nie mam.[/quote]To bardzo z góry są ogłaszane, zważywszy, że dzisiaj mamy 18 czerwca. A na zebraniu w oddziale poinformowano nas, że wszystkie terminy zawodów muszą być zgłoszone do końca lutego, czy jakoś tak. A w każdym razie, na co najmniej dwa miesiące z góry. :shake:

Co wolno wojewodzie...?