Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oddam wybrane numery Mojego Psa z lat 2006-2008
Niektóre mocno przykurzone i nadszarpnięte zębem czasu i psów.
Ale generalnie OK

Odbiór osobisty we Wrocławiu -Złotniki.
.
W razie zainteresowania konkretnym numerem pytac na priw.Kto pierwszy ten lepszy.
Tle 71 354 02 34

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Chcialabym sie zapytac czy ktos z was zamawial te o to numery archiwalne tej gazety przez strone [url]www.pies.pl[/url] :[url]http://sklep.pies.pl/index.php?cPath=3Ile[/url] kostuje przesylka ?Co nalezy napisac na dowodzie wlaty ?

• 1 month later...
Posted

Mam prośbę, potrzebuję pilnie artykułu o wyprawie transantarktycznej, który znajdował się w styczniowym nr z 2005 r., na okładce był pies grenlandzki... bardzo proszę jeżeli ktoś ma czas i możliwośc o skan lub zdjęcie tego artykułu ;)

• 3 months later...
  • 5 months later...
  • 7 months later...
Posted

[quote name='jusia666']Witam! ma Ktoś może numer PP gazetki z roku 2006 (11- listopad), to okładka z Husky;))
chodzi mi konkretnie o artykuł o angielskich springer spanielach:-)[/QUOTE]
Mam ten artykuł. Napisz na pw.:)

[quote name='Rosalinda']Ma ktoś do sprzedania archiwalne numery PP z tematami o owczarku niemieckim?[/QUOTE]
Nr nie mam, bo zawsze to co mnie interesuje wycinam...:oops: i wkładam do segregatora- ale artykuły o ON-kach jakieś mam-począwszy od gazet z roku 2006.

[quote name='Paulina2904']Szukam numerów archiwalnych o dalmatyńczykach!!! Ma może ktoś takie na zbyciu???[/QUOTE]
Mam artykuły z nr-ów archiwalnych "MP" i "PP"- jeżeli to aktualne, proszę o kontakt na pw :).

• 1 month later...
Posted

Hej!

Również posiadam stare numery: PP, MP i Pies. Są z lat 2005, 2006, 2007. Nie wszystkie posiadają plakaty. Jeżeli ktoś zainteresowany proszę o priv.
cena i dostawa do dogadania. Wszystkie pieniążki będą przeznaczone na schronisko w Koninie.

btw. ewentualnie mogę się wymienić na coś o nowofundlandach ;)

Pozdrawiam!

EDIT:

oto numery jakimi dysponuję:

rocznik 2004:
PP: 4,5,6,7,8,9,11,12
MP:6,8

rocznik 2005:
PP:1,2, 3,4,6,7
MP:1,3

rocznik 2006:
PP:6,8,11
MP:6