Jump to content
Dogomania

GrOm-HURRA - ZAMIESZKAL U NASZEJ MURKI !!! - mlodszy GROMIK TEZ JUZ ADOPTOWANY

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ten Grom wczoraj na mnie i inne Ciotki grzmiał :mad:
tym swoim barytonem :diabloti:

odwiedziłyśmy słodziaka a toto się nam poprzyglądało i jak sobie szczekło to ho ho !!!

takiemu dac dom z ogrodem do pilnowania
i mysz się nie prześliznie niezauważona

a i piękny pies jest , pokaznych rozmiarów i ciekawej maści !

mam zdjecia to wieczorem wstawię :lol:

Posted

Piękny psiak (przez przypadek weszłam na tą stronę) i sie zakochałam:loveu: Przepiękne oryginalne umaszczenie i te słodkie uszyska :eviltong:

Posted

[quote name='k_c']Piękny psiak (przez przypadek weszłam na tą stronę) i sie zakochałam:loveu: Przepiękne oryginalne umaszczenie i te słodkie uszyska :eviltong:

Grom jest sliczny i taki dystyngowany ........a to właśnie od nich nasze malce pręgowane nazywałam mini gromki / obecnie Mati na jednego z nich mówi Bejbi :eviltong: - jakie bejbi toż to gromik ;) /

Posted

ewatr napisał(a):
Grom jest sliczny i taki dystyngowany ........a to właśnie od nich nasze malce pręgowane nazywałam mini gromki / obecnie Mati na jednego z nich mówi Bejbi :eviltong: - jakie bejbi toż to gromik ;) /

Ewuś ja myśle że dla Bejbika Grom jest ideałem do którego nasze maleństwo dąży ;) Jeszcze z tydzień dobrego odżywiania i pewnie przerośnie swojego idola ....... :evil_lol:
oczywiście to żarty ale teraz już poważnie.......Gromik do góry:multi:

Posted

k_c napisał(a):
Ewuś ja myśle że dla Bejbika Grom jest ideałem do którego nasze maleństwo dąży ;) Jeszcze z tydzień dobrego odżywiania i pewnie przerośnie swojego idola ....... :evil_lol:
oczywiście to żarty ale teraz już poważnie.......Gromik do góry:multi:

nasz mini gromek jest bardziej zadziorny od swego dużego pierwowzoru ;)