Jump to content
Dogomania

GrOm-HURRA - ZAMIESZKAL U NASZEJ MURKI !!! - mlodszy GROMIK TEZ JUZ ADOPTOWANY

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od: "mtoz" <[email protected]>
Do: <[email protected]>
Temat: takie sprawy
Data: 2 stycznia 2007 20:01

Pani Agnieszko dość długo się nie odzywałem, ale u mnie sprawy stoją gorzej jak żle. Od 30.12.2006 na pierwszej zmianie jestem tylko sam oraz jedna Pani. Nie mam czasu na nic. Daję jeść, pić oraz załatwiam jedzenie.Czterech panów nie ma w pracy.Ale mimo tego zwierzęta nie mają krzywdy. Są nakarmione, mają wodę, troche z porządkami nie tak ale dzisiaj Panie zaczęły sprzątać schronisko i jakoś dochodzimy do porządku.Z nowości to do adopcji poszły dwa pieski z wyb.5. Malutka suczka do lekarzy z Mielca oraz piesek czarny bez ogona mały.[SIZE="4"]Dzisiaj poszedł do adopcji jeden z gromów ten jaśniejszy, młodszy.O ilości adopcji w grudniu postaram się napisać jutro.Narazie kończę i pozdrawiam.

Ale radosna ta czesc wiadomosci o Gromach :multi: :multi: :multi:

Posted

Cioteczki prosze o kciuki za Groma, zeby szybko znalazl domek. Oraz za Gromika, zeby byl grzeczny w swoim domu i nigdy juz nie wrocil do schroniska :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

a ja tu dopiero weszłam :crazyeye: i taka radosna wiadomość :bigcool:

Gromik huuuuuuuuura !!!

i kciuki za Groma żeby tez mu sie poszczęściło :kciuki: