iwonamaj Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Jeszcze raz dzięki.Małe sprostowanie- na zdjęciu pierwszym jest główna bohaterka- Mika.Na 2 następnych- moje dzieci Ania i Michał i 4 sunie. Od lewej Tosia zabrana 3 lata temu ze schroniska w Józefowie przez mojego brata, Mika, Lolka i Nocka. Quote
lavinia Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Iwonko, tylko nie bij :-) dostałam wprawdzie zdjęcia, ale byłam tak zakręcona przez kilka ostatnich dni, że nie było czasu na nic...wybacz Mikusia wygląda cudnie !! reszta stada też, a mój Robert bardzo długo oglądał zdjęcie Twojej córki........:oops: Quote
iwonamaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Ja specjalnie Tobie pierwszej wysłałam zdjęcia, bo Mikusię mam dzięki Tobie , no i Avii.Wiem jak bardzo byłaś zajęta.Mika rzeczywiście wygląda cudnie, nie ważyłam jej ale na pewno ok. 4 kg już ma.Buziaki. Quote
iwonamaj Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Jutro mija 2 miesiące odkąd Mika jest z nami. Jest wspaniale. Moje słoneczka zgadzają się ze soba, ale widać już ich różne charakterki. Lolka jest uparta, kapryśna nie bardzo lubi pieszczoty, a właściwie tylko toleruje.Mikusia to piesek wzorcowy- każdego domownika ładnie wita, zawsze skora do zabawy i pieszczot. Obie jedza tyle samo- każda idzie do swojej michy i w połowie jedzenia nagle obie równocześnie zmieniają się i spokojnie kończą jedzenie.Na spacerkach załatwiają się jak na komendę. W bloku i na osiedlu mają swoich fanów, którzy mówia o nich- lalunie. Kochamy je bardzo. :-) Quote
Ania-Sonia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ale cudna Rodzinka! A Mika ma fantastyczną fryzurę :eviltong: ! Pozdrowienia :bye: :cool2: :thumbs: Quote
Igusia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 To się nazywa RODZINA SŁOWEM SILNA!:multi: :multi: :multi: :eviltong: Quote
iwonamaj Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 W niedzielę zważylismy naszą Mikunię- 4,10 :-) Quote
iwonamaj Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Ależ mnie dziś rano rozczuliły moje dzidzie. Lolka siedziała naprzeciwko Miki i przyglądała się jej. Nagle podeszła i zaczęła jej wylizywać pyszczek i oczka, co Mikusia znosiła ze spokojem.Potem zgodnie pobiegły się bawić. Chyba trochę traktuje ją jak dziecko lub młodszą siostrę. Quote
avii Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :placz: :placz: :placz: Ojjjojooojjj .... a ja dopiero teraz je oglądam :shake: No śliczności :loveu: :loveu: Wszystkie z osobna i razem .... A jaki irokez Mikusia ma na pierwszym zdjęciu :lol: :lol: Ale pozować to ona chyba nie lubi w odróznieniu od Loli ? Iwonko >> wyczochraj odemnie ten milusi Twój zwierzyniec :loveu: i bardzo się cieszę że maja tak wspaniały dom :multi: i tyle rąk do ..czochrania :lol: A dziewczyna bardzo śliczna :razz: Quote
iwonamaj Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Dziś mija równe 4 miesiące odkąd Mika jest z nami. Jesteśmy bardzo szczęśliwą rodzinką.Mika już całkiem zaadoptowała się do nowych warunków.Jest najmilszym psem świata- słodkim, niekłopotliwym o wspaniałym charakterze.Chyba jest dobrze, bo Mika przestała już ustępować Loli i czasami okazuje trochę zazdrości o względy domowników.Nie możemy doczekać się wiosny, ponieważ z myślą o niuńkach nabyliśmy działkę. Quote
lavinia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Iwonko, buziaczki dla was wszystkich, czekam na wiosenne zdjęcia :-) Quote
iwonamaj Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Obiecuję zdjęcia, ale niestety dopiero po świętach- nie dorobiłam się aparatu a w święta brat przyjedzie i je "obfotografuje".Buziaki. Quote
iwonamaj Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dziś po raz pierwszy byliśmy z małpkami na działce. No i totalna klapa. Ta spryciula Mika znalazła dziurę w płocie (której nikt nie widział) i uciekła, Zaraz została złapana, na szczęście. Za to Lolka namiętnie kopie doły. Dziewuchy na razie mają szlaban (do czasu doładnego przejrzenia i załatania siatki). Dowiedziałam się też że wytrawni działkowcy nie przepadają za psami i kotami i mówią na nie "szkodniki działkowe". Quote
Bella11 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 To bardzo dobry pomysł z tą działką my też kilka lat temu kupiliśmy działkę dla naszej bokserki , początki były takie jak u Ciebie , działka totalnie pokopana , zrobiliśmy na całości trawnik i małe rabatki z kwiatami / to miała być działka dla naszej Belli / działkowicze dziwnie na nas patrzyli , mówili że szkoda ziemi na której jest sama trawa , ale z czasem się przyzwyczaili bo ja wcale nie kryłam się z tym że działkę kupiliśmy dla psa . Bella spędziła tam wiele szczęśliwych dni ,uwielbiała to miejsce , chodziliśmy z Nią tam żeby mogła się pobawić a w wolnych chwilach popracować bo trawnik też wymaga pielęgnacji . Belli nie ma już z nami od czerwca ma swoje miejsce właśnie na działce , teraz chodzę do Niej z Julkiem naszym nowym pieskiem ,On również uwielbia to miejsce . Pozdrawiam , życzę miłych chwil na działce z pupilkami Quote
iwonamaj Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dzięki, Bella. My też nabyliśmy działkę głównie z myślą o niuńkach, mieszkamy w bloku, więc chcemy żeby mogły się czuć swobodnie. Liczymy się oczywiście z tym, że pięknych rabatek nie będzie, ale wygoda i szczęcie naszych pupilek są dla nas najważniejsze. Quote
Toska Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Iwona , napisz proszę , co u Twoich slodkich dziewczynek ? Quote
iwonamaj Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 U moich dziewuszek wszystko OK. Brat co prawda robił zdjęcia w czasie świąt, ale jak dotąd nie mogę ich od niego "wyegzekwować". Mikusia zaczęła z nami sie "porozumiewać" tzn. gadać po swojemu. Lolcia nadal jej matkuje. Mam nadzieję, że Paweł wkrótce prześle mi zdjęcia. Dziękuję za zainteresowanie. Quote
iwonamaj Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Dziś mija dokładnie 6 miesięcy odkąd Mika jest z nami. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Już prawie nie pamiętamy, jak to było bez niej. Z Lolką są w wielkiej przyjażni, nie rozstają się ani na chwilkę. Quote
Toska Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Iwona , prosimy o zdjęcia !!! Twoje lalunie są takie cudne, że stale chcialoby się je oglądać !!!!:lol: wszystkiego dobrego !!! Quote
iwonamaj Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Dzięki, Toska :-) Obiecałam zdjęcia, ale nadal ich nie mam- były robione w czasie świąt przez mojego brata, ale on jest strasznie zajęty... czekam. Quote
akucha Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Znalazłam cioteczko, ale tu też się lenisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale cudne masz te sierściuszki, a Mika to taka słodycz.... pekinek też... Quote
Re-a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Sliczniunie psiaczki .. :loveu::loveu: szkoda Iwonko ze tak malo fotek bo super sie je ogląda .. zdroweczko dla panienek..:iloveyou::cool2: Quote
Toska Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 oj, pogoń , pogoń :evil_lol: , tu tyle cioteczek czeka na zdjęcia !!! Quote
Recommended Posts