iwonamaj Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Pilnie potrzebny transport dla maleńkiej Mikusi od Lavinii w najbliższym czasie z Warszawy na Śląsk.Chciałabym mieć ją u siebie jak najszybciej, Lavinia musi oddać ją JUŻ.Bardzo proszę o pomoc.Iwona. Quote
gdgt Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a nie możesz przyjechać po nią pociągiem? od lavinii na dworzec mogę cię zawieźć Quote
iwonamaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Chyba będę musiała. Z Lavinią dziś będę rozmawiać- może przywiezie mi Mikusię do centrum Warszawy.Musimy zgrać to z przyjazdem pociągu.Gdyby jednak nie mogła (wiadomo jak bardzo jest zabiegana) chętnie skorzystam z Twojej propozycji.Warszawy kompletnie nie znam, jedynie okolice Dworca Centralnego.Dziękuję. Quote
gdgt Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ok, mozesz tez wpasc na obiad/herbatke, ale w sobote rano ide z psem sie zachipowac... Quote
iwonamaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Bardzo dziekuję. Czy Ty mieszkasz blisko Lavinii czy w Warszawie? Quote
lavinia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Iwonko, jeśli jutro, to oprócz rana moge dowieżć Mikę na Centralny. Czyli, powiedzmy od 11 już mogę. Mam transporterek pożyczony od p. Grażynki z Otrębusów, mogę Ci go pożyczyć, ale jakoś będziesz musiała mi go dostarczyć z powrotem w miarę szybko, chyba że masz swój na kawę możemy się umówić wszystkie we trzy :-) na Centralnym jest Coffe Heaven - pyszna kawa !!! daj znać o której będziesz, już się nie mogę doczekać, może wreszcie mój TZ otworzy buzię, chociaż z drugiej strony, jak nie gada, to jest całkiem przyjemnie w domu :-) Quote
iwonamaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Mam kilka pociągów, dałabym Ci znać wieczorem, OK. Czy transporterek jest konieczny do pociągu? Co jeszcze mam zabrać (szelki, smycz, obróżka)?To spotkałybyśmy się na Centralnym? Quote
lavinia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 transporterek nie jest potrzebny, a Mika bardzo ładnie siedzi na kolanach. Postaram się znależć taką małą obróżkę, smyczkę też chyba jakąś mam. daj znać o której będziesz Quote
iwonamaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Znalazłam pociąg 8.10 z Sosnowca, w Warszawie jest planowo 10.40, ale wieczorem jeszcze przyślę Ci priva.Nie wiecie czy kaganiec jest obowiązkowy w pociągu? Quote
lavinia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 nie mam pojęcia, ale to by musiał byc kaganiec miniaturka :-) Quote
gdgt Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 chyba się dogadacie beze mnie, jak bedziecie jednak potrzebowac pomocy, to ja moge jutro od godziny 12-13. Mieszkam niedaleko od centrum, przy polach mokotowskich Quote
avii Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :D :D malutki kocyk możesz Iwonko zabrać :P poza tym widzę że będziesz wracała wcześniej kiedy pociąg nie będzie zapełniony . Będzie równiez łątwiej znaleźć np wolniejszy przedział , nigdy nie trzymałam się miejscówek :wink: A Mikusia powinna wytrzymać te 2,40 bez problemu. Kaganiec w jej przypadku nie powinien byc wymagany bo to przeciez nie ...brytan :lol: :lol: Quote
iwonamaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Lavinio- szeleczki i smyczkę mam,znalazłam po Loli. Już zaczynam się pakować, a w nocy chyba nie zasnę. Quote
iwonamaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Myślę że jesteśmy umówione. Na wszelki wypadek jeszcze raz moja komórka 695-213-226. Myślę o transporterku, może zadecyduj, bo ja nie wiem.Odesłać bym mogła pocztą.Danusiu, dzięki. Quote
eurydyka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 kaganiec byc musi, nawet jesli nie jest na psie ewentualnie pies w kontenerku zamkniety mozna trafic na zgredka konduktora i miec problemy (chodzi o ten kaganiec), pasazerowie nie robia zazwyczaj problemow sprobuj zrobic cos a la plecionka sama, ze niby mozesz zalozyc na pyszczek Quote
lavinia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Mika właśnie poszła spać - ostatnia noc........mam nadzieję, że od jutra będzie jej cudownie w nowym domku mała kochana mordka, wiem, że będzie miała u Ciebie dobrze Iwonko do jutra :-) Quote
iwonamaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 A Lolcia nie śpi, chyba czuje że atmosfera w domku z lekka nerwowa. Nie możemy się doczekać. Już ją kochamy. Quote
avii Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :sweetCyb: :ylsuper: :sweetCyb: :ylsuper: :sweetCyb: :ylsuper: :silly: lavinia >> a tobie co tak dubel z tej radości wychodzi :lol: ojjjj, chyba rzeczywiście ciężko w dooomu z TZ :lol: :lol: Quote
gdgt Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 no to gratuluje obu paniom i suni dobrej decyzji!!! :D lavinio, a nie znalazlabys domku dla vegi z korabiewic? :lol: Quote
lavinia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 a Vega to ta panienka, która jest teraz w Hoteliku u p. Grażynki ? Quote
lavinia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Avii, dziś rano była nowa awantura, już się przyzwyczaiłam, chyba zamieszkam w naszym hoteliku razem z Doddy :-) Iwonko, dojechałyście już ??? daj znać koniecznie a Szczotka taka smutna bez Mikusi..... Quote
Recommended Posts