Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cudny Joj! Nie widziałam wcześniej tej fotki...

Panna, nie zaniedbuj relacji! Co znaczy wg Ciebie "już wkrótce"???:diabloti:

Jeszcze trochę i ten wątek zacznie przypominać stronę Korkosmoka jeśli chodzi o Aktualizacje :evil_lol: :)

• 3 weeks later...
Posted

Korkosmoku znaczy to, że będzie później :) (a jak się przeczyta poniżej to zrozumie się dlaczego ;-) )

LAZY napisał(a):
Ojej! Alez on piękny! Sierść tak mu lśni, ze tylko pozazdrościć!

Dzięki Paulinko :loveu:

Tym czasem zapraszamy na nową odsłonę Nazej Stronki :)

www.zkolumbowejsfory.pl

Posted

anetta napisał(a):
Byłam na stronce :))))

I przeczytałam że Korona ma pieska Nawet się nie pochwaliła :mad:
I Ciuka mamą została!

Była, ale śladu nie zostawiła wredna jedna !!
A już myślałam, że z dogo nikt nas nie odwiedza, a tu takie miłe zaskoczenie :)

Tak Monia ma już chłopca od prawie roku :) A Ciuka ma teraz już drugie dzieci i powiem szczerze - cudne są:loveu:

mrowa23 napisał(a):
jojek masz talent do stronek sliczna jest

dzieki za wytlumaczenie kwestii plattenow i plaszczow ;)

Mrówa, dziękuję :oops:

W kwestii numer dwa, polecam się na przyszłość :evil_lol: Mam nadzieje że jako tako to ogarnęłam tłuamcząc :oops::roll:

Posted

Jojek zajefajny! Dogi są rewelacyjne...ale niestety nigdy nie bedzie mi dane takiego miec...mój TZ fafluńca nie zdzierży, a ja wcale nie wiem o co mu chodzi:)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

mrowa23 napisał(a):
rozjasnilas i to jeszcze jak w koncu wiem o co loto ;)

[FONT=Century Gothic]Bardzo się cieszę :)[/FONT]

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:loveu:byłam na stronce ;)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]I tu również ! Witaj Alu :calus:[/FONT]

LAZY napisał(a):
Jojek zajefajny! Dogi są rewelacyjne...ale niestety nigdy nie bedzie mi dane takiego miec...mój TZ fafluńca nie zdzierży, a ja wcale nie wiem o co mu chodzi:)

[FONT=Century Gothic]Dzięki Paulinko, apropo faflunienia, dzisiaj w porcie mieliśmy właśnie sytuacje z faflunieniem. Kiedy Jojek przechodził jak zawse w tłumie ludzi, podeszła do nas kobitka z synami. Obydwaj drapali kunia po głowie, a jeden przez przypadek zdjął Jojkowi gluta z mordki, po czym było oczywiste bleh... Na co matka powiedziała - "no wiesz, cały w tym jego urok", padłam :lol:[/FONT]

kwiatek82 napisał(a):
Śliczny psiak - taki dostojny, pozuje jak prawdziwy model :cool3:
Pozdrawiamy i ślemy zafaflane całusy :loveu:

[FONT=Century Gothic]Bardzo Dziękujemy, i również Pozdrawiamy :)[/FONT]

Szarik napisał(a):
Cześć! ;)

http://img140.imageshack.us/img140/9696/13743105ny5.jpg
Przepiekny Jojek, jak znajdę chwilkę czasu, to obejrze dokładnie i stronke i cała galerię! :) Bardzo chętnie :loveu:

[FONT=Century Gothic]Witam, Witamy i zapraszamy, jako że Jojek szaleje sobie na plaży obiecuje jakieś nowe fotki :)[/FONT]

HankaRupczewska napisał(a):
Cześć Jojki .
Wy nie na wakacjach ?

[FONT=Century Gothic]Ło rany kogóż to moje oczy widzą !! Witaj Haniu ! Właśnie jesteśmy na nich od soboty - zapraszamy do Helu jak zawsze :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A co do wakacji, znacie może tego Pana? :[/FONT]

[FONT=Century Gothic][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Właśnie jesteśmy na nich od soboty - zapraszamy do Helu jak zawsze :evil_lol:[/FONT]

O dobrze, że tu zajrzałam. Własnie sie ostatnio zastanawiałam czy w tym roku też jesteście na Helu. To tak bliziutko od nas.
Pozdrawienia z drugiej strony zatoki puckiej :)

Posted

Szarik napisał(a):
Świetne :loveu: Bardzo podoba mi sie u Joja, że nie jest taki ciapaty strasznie, tylko delikatnie poplamowany, to nie odbiera mu dostojności :loveu:

[FONT=Century Gothic]Nie jest ciapaty bo on nie arlekin ;-) Tylko płaszczowy :) Dziękujemy.[/FONT]

Azja i North napisał(a):
O dobrze, że tu zajrzałam. Własnie sie ostatnio zastanawiałam czy w tym roku też jesteście na Helu. To tak bliziutko od nas.
Pozdrawienia z drugiej strony zatoki puckiej :)

[FONT=Century Gothic]Witaj Beatko !!![/FONT]

[FONT=Century Gothic]Gratulacje dla Azji za Gdynie - wróble mi na Hel doniosły, no i za CWCa Northa również :calus:, a jak jechałam sobie koło Pucka to zastanawiałam się czy by was nie nawiedzić któregoś dnia, z moim aparatkiem ale bez kunia ;-)[/FONT]

Posted

jo-jo napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Nie jest ciapaty bo on nie arlekin ;-) Tylko płaszczowy :) Dziękujemy.[/FONT]

Aa, no to wiele wyjasnia :) Ja taka ograniczona jestem, że jak widzę czarnobiałego Dozia, to od razu arlekin, wybacz ;)