Sylvia_76 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ciąg dalszy! ciąg dalszy!!! (i wyjeżdżaj częściej, świetne te Twoje relacje :lol:) Quote
mrowa23 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja bym prosila wiecej zdjec jojka bo swienty z niego facet Quote
Sylvia_76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 mrowa23 napisał(a):ja bym prosila wiecej zdjec jojka bo swienty z niego facet Święty czy świetny? :evil_lol: a właściwie to jedno i drugie :) Quote
mrowa23 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tfu mialo byc swietny ale tak to jest jak sie na szybko pisze hehe ;) choc swiety tez ;) Quote
jo-jo Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Na zamówienie Jojek from Budapest :) (dalsza relacja - wkrótce) :) Quote
Sylvia_76 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Cudny Joj! Nie widziałam wcześniej tej fotki... Panna, nie zaniedbuj relacji! Co znaczy wg Ciebie "już wkrótce"???:diabloti: Jeszcze trochę i ten wątek zacznie przypominać stronę Korkosmoka jeśli chodzi o Aktualizacje :evil_lol: :) Quote
LAZY Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ojej! Alez on piękny! Sierść tak mu lśni, ze tylko pozazdrościć! Quote
jo-jo Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Korkosmoku znaczy to, że będzie później :) (a jak się przeczyta poniżej to zrozumie się dlaczego ;-) ) LAZY napisał(a):Ojej! Alez on piękny! Sierść tak mu lśni, ze tylko pozazdrościć! Dzięki Paulinko :loveu: Tym czasem zapraszamy na nową odsłonę Nazej Stronki :) www.zkolumbowejsfory.pl Quote
anetta Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Byłam na stronce :)))) I przeczytałam że Korona ma pieska :-D Nawet się nie pochwaliła :mad: I Ciuka mamą została! :multi: Quote
mrowa23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 jojek masz talent do stronek sliczna jest dzieki za wytlumaczenie kwestii plattenow i plaszczow ;) Quote
jo-jo Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 anetta napisał(a):Byłam na stronce :)))) I przeczytałam że Korona ma pieska Nawet się nie pochwaliła :mad: I Ciuka mamą została! Była, ale śladu nie zostawiła wredna jedna !! A już myślałam, że z dogo nikt nas nie odwiedza, a tu takie miłe zaskoczenie :) Tak Monia ma już chłopca od prawie roku :) A Ciuka ma teraz już drugie dzieci i powiem szczerze - cudne są:loveu: mrowa23 napisał(a):jojek masz talent do stronek sliczna jest dzieki za wytlumaczenie kwestii plattenow i plaszczow ;) Mrówa, dziękuję :oops: W kwestii numer dwa, polecam się na przyszłość :evil_lol: Mam nadzieje że jako tako to ogarnęłam tłuamcząc :oops::roll: Quote
mrowa23 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 rozjasnilas i to jeszcze jak w koncu wiem o co loto ;) Quote
LAZY Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Jojek zajefajny! Dogi są rewelacyjne...ale niestety nigdy nie bedzie mi dane takiego miec...mój TZ fafluńca nie zdzierży, a ja wcale nie wiem o co mu chodzi:) Quote
kwiatek82 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Śliczny psiak - taki dostojny, pozuje jak prawdziwy model :cool3: Pozdrawiamy i ślemy zafaflane całusy :loveu: Quote
Szarik Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cześć! ;) http://img140.imageshack.us/img140/9696/13743105ny5.jpg Przepiekny Jojek, jak znajdę chwilkę czasu, to obejrze dokładnie i stronke i cała galerię! :) Bardzo chętnie :loveu: Quote
jo-jo Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 mrowa23 napisał(a):rozjasnilas i to jeszcze jak w koncu wiem o co loto ;) [FONT=Century Gothic]Bardzo się cieszę :)[/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:loveu:byłam na stronce ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]I tu również ! Witaj Alu :calus:[/FONT] LAZY napisał(a):Jojek zajefajny! Dogi są rewelacyjne...ale niestety nigdy nie bedzie mi dane takiego miec...mój TZ fafluńca nie zdzierży, a ja wcale nie wiem o co mu chodzi:) [FONT=Century Gothic]Dzięki Paulinko, apropo faflunienia, dzisiaj w porcie mieliśmy właśnie sytuacje z faflunieniem. Kiedy Jojek przechodził jak zawse w tłumie ludzi, podeszła do nas kobitka z synami. Obydwaj drapali kunia po głowie, a jeden przez przypadek zdjął Jojkowi gluta z mordki, po czym było oczywiste bleh... Na co matka powiedziała - "no wiesz, cały w tym jego urok", padłam :lol:[/FONT] kwiatek82 napisał(a):Śliczny psiak - taki dostojny, pozuje jak prawdziwy model :cool3: Pozdrawiamy i ślemy zafaflane całusy :loveu: [FONT=Century Gothic]Bardzo Dziękujemy, i również Pozdrawiamy :)[/FONT] Szarik napisał(a):Cześć! ;) http://img140.imageshack.us/img140/9696/13743105ny5.jpg Przepiekny Jojek, jak znajdę chwilkę czasu, to obejrze dokładnie i stronke i cała galerię! :) Bardzo chętnie :loveu: [FONT=Century Gothic]Witam, Witamy i zapraszamy, jako że Jojek szaleje sobie na plaży obiecuje jakieś nowe fotki :)[/FONT] HankaRupczewska napisał(a):Cześć Jojki . Wy nie na wakacjach ? [FONT=Century Gothic]Ło rany kogóż to moje oczy widzą !! Witaj Haniu ! Właśnie jesteśmy na nich od soboty - zapraszamy do Helu jak zawsze :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co do wakacji, znacie może tego Pana? :[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Szarik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://images32.fotosik.pl/321/da15723a3bcba5cd.jpg Coś mu pysio zszarzał :evil_lol: Ale pycha! :loveu: Quote
jo-jo Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Szarik napisał(a):http://images32.fotosik.pl/321/da15723a3bcba5cd.jpg Coś mu pysio zszarzał :evil_lol: Ale pycha! :loveu: [FONT=Century Gothic]:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]I powoli zaczynamy wariacje - przynajmniej Jojek :)[/FONT] Quote
jo-jo Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [FONT=Century Gothic]I chwila dla foto-reporterów :)[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Szarik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Świetne :loveu: Bardzo podoba mi sie u Joja, że nie jest taki ciapaty strasznie, tylko delikatnie poplamowany, to nie odbiera mu dostojności :loveu: Quote
Azja i North Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Century Gothic]Właśnie jesteśmy na nich od soboty - zapraszamy do Helu jak zawsze :evil_lol:[/FONT] O dobrze, że tu zajrzałam. Własnie sie ostatnio zastanawiałam czy w tym roku też jesteście na Helu. To tak bliziutko od nas. Pozdrawienia z drugiej strony zatoki puckiej :) Quote
jo-jo Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Szarik napisał(a):Świetne :loveu: Bardzo podoba mi sie u Joja, że nie jest taki ciapaty strasznie, tylko delikatnie poplamowany, to nie odbiera mu dostojności :loveu: [FONT=Century Gothic]Nie jest ciapaty bo on nie arlekin ;-) Tylko płaszczowy :) Dziękujemy.[/FONT] Azja i North napisał(a):O dobrze, że tu zajrzałam. Własnie sie ostatnio zastanawiałam czy w tym roku też jesteście na Helu. To tak bliziutko od nas. Pozdrawienia z drugiej strony zatoki puckiej :) [FONT=Century Gothic]Witaj Beatko !!![/FONT] [FONT=Century Gothic]Gratulacje dla Azji za Gdynie - wróble mi na Hel doniosły, no i za CWCa Northa również :calus:, a jak jechałam sobie koło Pucka to zastanawiałam się czy by was nie nawiedzić któregoś dnia, z moim aparatkiem ale bez kunia ;-)[/FONT] Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 jo-jo napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nie jest ciapaty bo on nie arlekin ;-) Tylko płaszczowy :) Dziękujemy.[/FONT] Aa, no to wiele wyjasnia :) Ja taka ograniczona jestem, że jak widzę czarnobiałego Dozia, to od razu arlekin, wybacz ;) Quote
Recommended Posts