Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='LAZY']...

Naszczescie na podwórko sunia idzie chetnie i nie ma problemu z wariowaniem w sniegu, nawet jak słychac strzały. Nie wiemczemu w domu tak reaguje.

LAZY, właśnie o to chodzi, że Bajan jak już wyszliśmy na dwór to też się uspokoił:crazyeye:, te strzały denerwują go w domu...Ja też tego nie rozumiem:shake: Chyba w przyszłym roku wyjdziemy z nim na dwór tuż przed 12-stą:lol:

Dziewczyny bardzo mi miło, że odwiedziłyście nas tu dzisiaj!A ja myślałam, że właśnie posiedzę przy komputerku tylko złożę życzonka przez telefon i tak wyszło, że dopiero teraz usiadłam, a za niedługo muszę z Bajankiem na spacerek! Chyba już dobrze, że skończyły się święta i wszystko wróci do normy, jakoś wtedy mam więcej czasu na dogo;)
Wszystkim Wam jeszcze raz życzę szczęścia w nowym roku!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Biedny Bajanek :shake:
Małgosiu a dawałas może kiedyś Bajankowi do zabawy balony?
Ja nauczyłam Axia jak był szczeniakiem zabaw z balonami - jak zagryzał balon to szczebiotałam do niego :i gdzie balonik? co zrobiłeś z balonikiem...itp. Dzieki temu nauczył się obcowania z hukiem i nie mamy problemu w sylwestra :cool1:
...

Witajcie :loveu:
Z balonami u mnie jest tak, że żaden w domu długo miejsca nie zagrzeje :lol: Najlepsza i najgłośniejsza zabawa Gabini i Kumpla to... pękanie balonów :bigcool: Może rzeczywiście jest to dobre dla psa żeby się oswoił z hałasem bo ...w noc sylwestrową Kumpel obudził się :angryy: sznownie po jakimś 10 strzale żeby zobaczyć co tak głośno i przeszkadza mu spać :mad: . Wstał, poszczekał trochę, popatrzył z nami w niebo i ...najspokojniej poszedł dalej spać smarkacz ;)
Pozdrawiam życzymy wszystkim Najlepszego w Nowym Roku :drink1:
Dla Was Małgosiu :calus:

Posted

Małgosiu, całuję Was noworocznie. :cool1:
Czy Bajanek ma goły brzuch ? Tak jak Gezio ? Bo my przymierzamy się do uszycia geziowego ubranka. Asia koniecznie chce różowe - tylko nie wiem, jak będzie wyżeł w różowym wyglądał ... Ale chyba sie zdecydujemy. Czy Bajanek ma kubraczek ? Patrzę za okno i zimno mi się robi ....

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu, całuję Was noworocznie. :cool1:
Czy Bajanek ma goły brzuch ? Tak jak Gezio ? Bo my przymierzamy się do uszycia geziowego ubranka. Asia koniecznie chce różowe - tylko nie wiem, jak będzie wyżeł w różowym wyglądał ... Ale chyba sie zdecydujemy. Czy Bajanek ma kubraczek ? Patrzę za okno i zimno mi się robi ....

Haniu jak miło!:lol: My też całujemy :buzi:
A Bajan ma brzuszek porośnięty, goły miał w zeszłym roku jak był jeszcze maluchem. I on ma zupełnie inny rodzaj sierści niż Gezio! A, nie powiem, taka zapanowała moda na ubranka dla piesiów, na dogo, że ja też miałam ochotę Bajankowi kubraczek sprawić:lol:, ale powiedziały mi, że ubranka tylko dla gołych:-? A jak będzie wyglądał Gezio w różowym?:hmmmm:.................noooo......jak wyżeł w różowym!:lol: Czy Mani też sprawisz kubraczek?
Acha! A gdzie Ty tak przez okno wyglądasz?:crazyeye: w pracy nie jesteś:???:

Posted

mmbbaj czyli do następnego roku ... macie spokój takze zauważyłam ze cześć znajomych psó na spcerze miomo wystrzałów sie uspakaja ... Lilith ma to w nosie :cool1: nie powiem zeby nie ułatwaiało mi to życia ...
Wszystkiego naj na Nowy Rok o ile jeszcze nie składałam i duzooooo :lol: :loveu:

Posted

Nie, dzisiaj nie poszłam do pracy ! Dzisiaj pracę mam W DUPIE !
Patrze przez okno w domu.
A biedny Gezek ma zupełnie goły brzuch... Mańka jest kudłata, więc ona nie marznie ...

Posted

[quote name='KUMPELka']Witajcie :loveu:
Z balonami u mnie jest tak, że żaden w domu długo miejsca nie zagrzeje :lol: Najlepsza i najgłośniejsza zabawa Gabini i Kumpla to... pękanie balonów :bigcool: Może rzeczywiście jest to dobre dla psa żeby się oswoił z chałasem bo ...w noc sylwestrową Kumpel obudził się :angryy: sznownie po jakimś 10 strzale żeby zobaczyć co tak głośno i przeszkadza mu spać :mad: . Wstał, poszczekał trochę, popatrzył z nami w niebo i ...najspokojniej poszedł dalej spać smarkacz ;)
Pozdrawiam życzymy wszystkim Najlepszego w Nowym Roku :drink1:
Dla Was Małgosiu :calus:

Witaj Magda!!!:sweetCyb:My też życzymy Wam kochani zdrowia i szczęścia w Nowym Roku!
Wygląda na to, że przed następnym sylwestrem musimy zacząć zabawę z balonikami, mamy więc cały rok na trening;) A faktycznie nigdy balonikami się nie bawiliśmy:shake:. W zeszłym roku Bajan też nic sobie nie robił ze strzałów i spokojnie spał, ale miał wtedy 3 miesiące, a wczoraj skończył 16 :BIG:

Posted

[quote name='Patka']cały rok na trening tylko musice w takim razie dostac zniżkę na balony ...

Patka zniżka jak zniżka, ale my rozedmy płuc od pompowania dostaniemy:cool3: :lol:
dzięki za życzenia!:buzi:

Posted

mmbbaj napisał(a):
taka zapanowała moda na ubranka dla piesiów, na dogo, że ja też miałam ochotę Bajankowi kubraczek sprawić:lol:,

:shock: :shock: :shock: :shock:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Magda!!!:sweetCyb:My też życzymy Wam kochani zdrowia i szczęścia w Nowym Roku!
Wygląda na to, że przed następnym sylwestrem musimy zacząć zabawę z balonikami, mamy więc cały rok na trening;) A faktycznie nigdy balonikami się nie bawiliśmy:shake:. W zeszłym roku Bajan też nic sobie nie robił ze strzałów i spokojnie spał, ale miał wtedy 3 miesiące, a wczoraj skończył 16 :BIG:

Hihi :lol: mogę ci wypożyczyć (żebyś nie dostała rozedmy):
męża, który 3/4 dotychczasowego życia spędził grając na fujarze i Gabiśki, która chętnie pokaże Bajankowi co i jak :megagrin:
Osobiście nie lubię strzelania więc możemy się umówić na dzierżawę mojej rodzinki a ja będę miałą trochę spokoju w domu :smokin: ...tylko to taki kawał Polski do przebycia :sadCyber:

Posted

[quote name='Sabina1']:shock: :shock: :shock: :shock:

A cóż Ty Sabinko w takim szoku jesteś?:nonono2: Nie uważasz, że Bajanek pięknie by wyglądał w takim różowym pulowerku? :evil_lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Koniecznie chcesz z niego zrobic Tiuzdejka :mad:

Kogo??? :crazyeye: i nie koniecznie!:mad: Zastanawiałam się tylko czy nie powinnam na wielkie mrozy,żeby nie było mu zimno, ale może poprzestanę na czapeczce i szaliczku!:eviltong:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ostatecznie żółty komplecik, w ciplutkim kolorze. Moze byc ładnie .(bez ironicznych emotkow9.

Sabina, pomyślę, ale ja nie lubię żółtego :confused:

Sabina1 napisał(a):
Różowy szaliczek i czapeczka !!!!!!!!!! O ludzie !!!!!!!!!!!!!!!

No może różowy rzeczywiście nie bo Gezio będzie miał różowe ubranko :wink:

Posted

Sabina1 napisał(a):
A co powiedziałabys na pilotke w nasyconym zielonym kolorze ? wtedy odpadłby klopot z poprawianiem szaliczka na spacerkach.

Pilotka? super!:lol: byle nie nasycony zielony kolorek i nie z moheru!:cool3: