Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byłam u Piratka. Piratuś troszke się wymiział z gonią i pognał z kolegami schrupac psie chrupeczki. Słodki on jest i tyle. :loveu:
A poza tym wczoraj dowiedziałam się, ze od jakiś 2 tygodni do Kundelka przychodza dwie dziewczyny. Są zainteresowane adopcją Pirata, odwiedziają go kilka razy w tygodniu. Tylko muszą znaleźć mieszkanie na parterze, moze wreszcie mu sie uda?

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzisiaj byłam u Piratka. Piratuś troszke się wymiział z gonią i pognał z kolegami schrupac psie chrupeczki. Słodki on jest i tyle. :loveu:
A poza tym wczoraj dowiedziałam się, ze od jakiś 2 tygodni do Kundelka przychodza dwie dziewczyny. Są zainteresowane adopcją Pirata, odwiedziają go kilka razy w tygodniu. Tylko muszą znaleźć mieszkanie na parterze, moze wreszcie mu sie uda?[/quote]

Piracik :loveu: oby to był ten domek :oops:

Posted

[quote name='oktawia6']i jak u Piracika i jego wielbicielki???[/quote]

Piracik to "żywe srebro"

on podbija serca nawet panów układających podjazd

nie czeka aż go ktos zauważy :eviltong:

tylko robi wszystko , żeby musiał zauważyć ;)

a co do wielbicielek to są ich 2 - przychodza do chłopaka czesto

ale na razie czekamy cierpliwie az wynajmą to mieszkanie :oops:

Posted

Piratku na pierwsza stronke!!
Ale najlepsze jest to, ze Piracik ma szanse. Oni nadal chlopaczka odwiedzaja, a P. Halina chyba zeszla na ten uklad, skoro daje im szanse i czeka. Pozwala odwiedzac i wiekszosc wie, ze Pirat ma szanse... Oby tylko wynajęto szybciutko mieszkanko i Piracik wreszcie bedzie szczesliwy.

Posted

to oby wynajęły i właściciel mieszkania zgodził się na psa-nie każdy to akcetpuje:shake: -więc niech pozwoli im na Pirata-to ratuje mu życie-a dziewczyny faktycznie konsekwentne:roll: -dobrze o nich świadczy-że stale do niego przychodzą.