malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Czarna bardzo mi przykro z powodu Gnidki :cry: a takiego sk******** to bym gołymi rękami wykastrowała :evil: :x 0X Quote
angiewoop Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Biedna Gnidunia :cry: ['] ,sk*rwiel j*bany ch*ja bym powiesiła :evil: :evil: . Quote
czarna_hancza Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Dzieki laski za wsparcie.:( Daga :buzi: za fotki.Moj "aniołeczek" jest piękny.I Kampiszonek tez sie załapał hehe.Dzieki wielkie! Napewno pomogło bo dzien dzisiaj był...az szkoda gadac.Jedyne pocieszenie to fotki i pozytywne (nawet bardzo) nastawienie mamy do przyjazdu Sisi. Quote
daga10011 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 to sie ciesze :) .Pokaz mamusi zdjecie tej rozowej niebieskookiej paskudy to na pewno juz przepadnie z kretesem :D .Ewa juz ja chciala do domu zabrac ze soba :lol: ..Espana najbardziej lubi skakac na ludzi od tylu-z zaskoczenia :wink: :lol: .Wiec przygotuj sie na wiele upadkow 8) :lol: Quote
czarna_hancza Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Zabrać moją suke? 8) Dawać mi ją tu! ;) Na upadki jestem przygotowana...spokojnie ;) Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [img]http://img481.imageshack.us/img481/7507/sisimina1gf.jpg[/img] hahaha no niezły trolio :lol: Quote
daga10011 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 nio,troll jakich malo :P :lol: ..zazdroszcze ci Justyna tego cuda-bedzie mi jej brakowac na spotkaniach dogowo leonowych-kto mnie bedzie atakowal i przewracal jak bede czatowac z aparatem???? :lol: Quote
czarna_hancza Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Moze Eunice w zastępstwie? ;) Quote
Cimi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 No to kiedy, kiedy będzie u Ciebie czarna ;)? Czy jeszcze nie wiadomo ? Quote
czarna_hancza Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 no być może w przyszłym tygodniu :lol: Myślałam czy by nie pojechac po nią przy okazji wystawy w Kielcach ale doszlismy do wniosku ze rodzice mogliby sie rzucac. A dzisiaj bylam na malych zakupach :lol: smyczka, obroża, micha itp ;) Kongów nigdzie nie mieli :-? Ale jak nie znajde to zamowie przez neta ;) Ajj jaka to radość takie zakupy :D Quote
daga10011 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 poszukaj na allegro-tam powinno byc taniej :wink: a radosc-juz ja ja znam,chociaz zakupow dla enichy nie robilam-bo mam spadek po reszcie a misek w domu mam okolo 12 w roznych rozmiarach :lol: ..i obroze w wielu rozmiarach :lol: Quote
czarna_hancza Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 No właśnie tez patrzyłam na allegro ale jest tylko jeden kong i to taki do ciągania a nie na smakołyki :roll: Ale coś pomyślim...jeszcze jeden zoologiczny mi został ;) (w okolicy 8) ) Quote
czarna_hancza Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 :o a dlaczemu?? Nie były nawet drogie...i tak jestem za uczciwa bo dobralam wszystko w tym samym kolorze i pani mi skasowala tylko obroze...I tak mnie korcilo zeby nic nie mowic ale chyba za dobra jestem i powiedzialam :wink: ehhh Quote
czarna_hancza Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 :o ojjjj jak miło :oops: Kochany... Ja nie wiem jak ja mam mu podziekować za to wszystko...no i za co to wszystko?!? Nic nie zrobiłam...przyjechalam i głowe zawracałam przez 3tyg. :roll: Quote
czarna_hancza Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Kochana...Ty sie ze mnie nie nabijaj!!! Bo z Tobą sie policze jak sie kiedyś spotkamy 8) Quote
daga10011 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Justyna-musisz sie przyzwyczaic do poczucia humoru Maji :lol: .Wyobraz sobie ze ja codziennie musze to znosic jak sie ze mnie nabija :lol: Quote
czarna_hancza Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Ojjj niezazdroszcze :lol: ;) A od kiedy skromnosc na nerki szkodzi? :wink: Quote
czarna_hancza Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Pare fotek z niedzieli: (wara mu sie wygła 8) ) [img]http://fotoalbum.wzt.pl/fotografie/1068_fotki_f744116/15487_124878.jpg[/img] [img]http://fotoalbum.wzt.pl/fotografie/1068_fotki_f744116/15489_124907.jpg[/img] Na jesienno [img]http://fotoalbum.wzt.pl/fotografie/1068_fotki_f744116/15488_124892.jpg[/img] [img]http://fotoalbum.wzt.pl/fotografie/1068_fotki_f744116/15490_124922.jpg[/img] Quote
Draczyn Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Widzę, że mamy drugiego Angela na forum, ale ten jest okropnie bojowy. Dziewczyna z kijem bejsbolowym - tego jeszcze nie było. Co się obecnie dzieje z tymi aniołami????????????????????????????? :evilbat: :evilbat: Quote
czarna_hancza Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Hehehe...pomysl z bejsbolami dobry :lol: .Ino ja nie mam TZa 8) Kogo moge w zamian pobic? Czy Twoje zyciowe rady mają cos w takim przypadku? ;) Quote
daga10011 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Maja-pozycz no tego bejsbola :lol: .. Quote
czarna_hancza Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Nooo to musze faktycznie sie pospieczyć. A pogrzebacz mam i to taki... 8) porządny :lol: (tak na marginesie to mama doszla do wniosku - i w sumie troche racji ma - ze trzeba tacie o Sisi powiedziec :lol: bo zly i tak bedzie a przynajmniej nie bedzie to dla niego szokiem i nie wywali Piotra :lol: -i tak by nie wywalil...chyba. No ale tak bedzie latwiej i pewne moje zachowania beda wytlumaczalne a nie np.dlaczego wynosisz te farby z łazienki? 8) No...wiec trzeba trafic na dobry humor tatusia i isc na sciecie :lol: ) Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='czarna_hancza']Nooo to musze faktycznie sie pospieczyć. A pogrzebacz mam i to taki... 8) porządny :lol: (tak na marginesie to mama doszla do wniosku - i w sumie troche racji ma - ze trzeba tacie o Sisi powiedziec :lol: bo zly i tak bedzie a przynajmniej nie bedzie to dla niego szokiem i nie wywali Piotra :lol: -i tak by nie wywalil...chyba. No ale tak bedzie latwiej i pewne moje zachowania beda wytlumaczalne a nie np.dlaczego wynosisz te farby z łazienki? 8) No...wiec trzeba trafic na dobry humor tatusia i isc na sciecie :lol: )[/quote] :wink: podczytuje twoje poczynania 8) i pozostaje mi trzymać kciuki :kciuki: za powodzenie w przekazywaniu tatusiowi informacji :wink: / a może oprócz dobrego humoru to jeszcze jakaś herbatka na uspokojenie dl tatusia by się przydała 8) / Będę czekać na relacje z rozmowy :wink: Daga , kurcze dziś wypróbuję bejsbola na TZcie :wink: , ciekawe czy będzie zdrowszy :lol: :lol: :lol: Quote
czarna_hancza Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Juz :cry: W sumie tak niespodzianie wyszlo...bo mama cos zaczela ze tam musi ktos mieszkac(na domu) bo jakby sie wlamali to ona sie chyba powiesi i ze tyle kasy poszlo w ta chate juz ze ona sobie nie wyobraza jakby to teraz rozkrasc mieli. I tata cos tam jeczal i zaczął mi po rece cos dlugopisem malowac...i ze mi konika namaluje.To powiedzialam ze doga moze mi namalowac i zaczelam sie smiac.Tata:nie umiem Ja:to ja pokaze w ksiazce (i dalam mu rasy psow) Mama:lepiej pokaz fotki twojego prezentu Tata: :o Ja:smiech Mama: no pochwal sie pochwal. Tata:chyba zartujecie Ja: (przynioslam fotki) To jest moj prezencik ktory przyjedzie za tydzien. Tata:chyba Was boli! To jest prosiak nie dog No i wszyscy sie smiac zaczeli.No to spox.Ale po chwili tata sie wkurzyl :cry: Powiedzial ze chyba nie zdaje sobie sprawy ze to nie jest pluszak i ze to potrzebuje ruchu i zajecia.To mu powiedzialam ze dobrze o tym wiem a on ze on nie ma zamiaru byc niewolnikiem psa i ze jeden mu juz wystarczy i ze z jednym ma juz problemy jak chca gdzies jechac :( To mu powiedziualam ze Sisi ma sie nie przejmowac i ze to jest moj pies i ja ponosze za nią odpowiedzialnosc. To wlaczyla sie mama ze to prezent i prezentow sie nie oddaje, ze to od Piotra i ze takich prezentow nie dostaje sie na codzien itd. Teraz pojechali do sklepu...Mama twierdzi ze jest dobrze ale mi sie nie wydaje :cry: Zobaczymy...moze z nim pogada teraz - napewno z nim pogada tylko z jakim skutkiem? :( :( :( Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 nie martw się!!! na pewno będzie dobrze!!!!! :kciuki: Quote
Recommended Posts