sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No też tak myśle kupie własnie taki na doga to będzie miał kupe miejsca :) i nie będzie mi wszędzie sikał :oops: z tego co wiem to kosztuje 145 zika a póxniej moge komuś odsprzedać po tańszej cenie Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Propozycja 2 By nie miał dostępu do stołowego no ale wtedy mój pies by też nie miał dostępu- więc chyba odpada Teki zrobi hop i plotek przeskoczony :evil_lol: ... Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Właśnie przyszedł do mnie mój zakup a raczej dla Tekilii :) Extra jest - miski są na 2,8 listra czyli prawie na 3 litry i bardzo tanio polecam :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79463987 Dodam że zaoszczędziłam jakieś 30 zika :) Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 oki obmierzylam ;) i bedzie mi pasowac napislalam rowniez maila bo nie posiadam konta na allegro :( jezeli beda skolnni mi sprzedac w tej podanej cenie to jade po miseczki ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Słuchaj ja ci moge to kupić :) i podam twój adresik :) Co do wzrostu to Tekila jest i tak za wysoki jest np. wzrostu Weimara co tu widać Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 A ja już w sumie nie wiem czy to dobrze żeby michy były na stojaku czy nie bo różne są głosy .Harley miał ale robione przez TZta , są schowane w piwnicy , ale Ozzulcowe michy mi tam nie pasują :roll: Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Alicja ja te michy specjalnie kupiłam już na przyszłośc aby mój przyszły gówniarz nie wyjadał jedzenia Tekilii :) Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Alicja ja te michy specjalnie kupiłam już na przyszłośc aby mój przyszły gówniarz nie wyjadał jedzenia Tekilii :):lol::lol:myślisz że taki żarłok będzie ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Nie nie :) :) tylko mój Tekila ma cały czas karme suchą w misce a i tak je to dopiero wieczorami Ale boje się że gówniarz może się dorwać do jedzenia , a łakomstwo wsród szczeniaków nie zna granic ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 A własnie Ewlinko miałam ci odpisac ci na skrzynke ale pokazywało się że masz za bardzo zapchaną skrzyneczkę :cool3: A banerek cudeńki :) przepiękny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 dzieki to twoj tekila taki wojak i tlo pasowalo:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No tło jest extra - oki lece do domku :) składać miski :) Quote
Alka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Sylwia, jesteś osobą widać dobrze zorganizowaną. Super! :loveu:Odpowiednie przygotowania na przyjęcie małego urwisa . wyczytalam ,że w sierpniu zadomowi sie u Ciebie gryfonik , słodka morduchna :multi: Quote
sylwiaskalska Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Alka napisał(a):Sylwia, jesteś osobą widać dobrze zorganizowaną. Super! :loveu:Odpowiednie przygotowania na przyjęcie małego urwisa . wyczytalam ,że w sierpniu zadomowi sie u Ciebie gryfonik , słodka morduchna :multi: a dziękuje że jestem zorganizowana :) Tak w sierpniu zawita do mnie mały gryfonik najprawdopodobnie to będzie belgijski więc z szatą czarną podpalaną :) Wiesz ja wole teraz pomału wszystko już przygotować :) Wracając do misek to są one super, mój psiak bardzo chętnie je z tych misek chociaż on to by z każdej miski jedzenie zjadł :lol: Miski maja pojemniości 2,8 litra szrokość od miski do miski jak juz stoją na stojaku to 56 cm, stojak ma wysokość 45 cm. Co do gryfonika to wiesz ja wole najpierw przygotować się poznać dokładnie rase a póxniej nabyć pieska tym bardziej że to będzie piesek wystawowy :) o własnie a jak to jest jak będę wystawiała pieska to czy moge ze sobą zabrac także mojego boksera - ale on jest bez papierów i będzie nam tylko towarzyszył :) Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 mam nowe miski mam nowe miski :sweetCyb: :bigcool: wczoraj patrzylam w kakadu kosztowaly 100 :crazyeye: Sylwia dziex za namiar :buzi: Szpili sie podbaja miski juw opedzlowala cala wode :oops: one sa wielkosci Szpikowej miski na wode wiec loozik i nawet sie zmiescily tylko zlozylam jakos tak ze mi czesc zostala :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']mam nowe miski mam nowe miski :sweetCyb: :bigcool: wczoraj patrzylam w kakadu kosztowaly 100 :crazyeye: Sylwia dziex za namiar :buzi: Szpili sie podbaja miski juw opedzlowala cala wode :oops: one sa wielkosci Szpikowej miski na wode wiec loozik i nawet sie zmiescily tylko zlozylam jakos tak ze mi czesc zostala :oops: :oops: :oops::crazyeye:fajnie debeściaczku składałas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale mnie zaraziłyście tymi michami :mad: tyle że ja michy mam , prawie nowki i potrzebny mi tylko stojak :placz: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ala wazne ze sie trzymaja wroci TZ to zlozy po mesku ;) a co do mmisek naprawde warto bylo :D Quote
sylwiaskalska Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='dbsst']Ala wazne ze sie trzymaja wroci TZ to zlozy po mesku ;) a co do misek naprawde warto bylo :D A ja chyba wiem jaka część ci zostałą taka mała co przytrzymuje miski :) To są takie jakby haczyki co utrzymuje miski w miejscu, jego się zakłada haczykami do dołu na miski od góry :) na obrazkujest to dobrze ukazane:) Quote
sylwiaskalska Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 A to zdjęcie śpiocha oczywiście fatalne zdjęcie bo z telefonu Quote
agabass Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A to zdjęcie śpiocha oczywiście fatalne zdjęcie bo z telefonu ale mordeczka słodziasta cmok Quote
sylwiaskalska Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Dziękuje to jego najlepsze zajęcie spanie na mojej sofie- którą jeszcze nie spłaciłam :shake: :shake: :cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A to zdjęcie śpiocha oczywiście fatalne zdjęcie bo z telefonu Faflunek :lol: :lol: :lol: ... Sylwia, kto Ci robił banerek? ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Mi banerek robiła :) ewelinabuck :) Fajniutki cio ? :) Quote
Recommended Posts