Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sylwiaskalska']
Propozycja 2 By nie miał dostępu do stołowego no ale wtedy mój pies by też nie miał dostępu- więc chyba odpada

Teki zrobi hop i plotek przeskoczony :evil_lol: ...

Posted

oki obmierzylam ;) i bedzie mi pasowac napislalam rowniez maila bo nie posiadam konta na allegro :(

jezeli beda skolnni mi sprzedac w tej podanej cenie to jade po miseczki ;)

Posted

A ja już w sumie nie wiem czy to dobrze żeby michy były na stojaku czy nie bo różne są głosy .Harley miał ale robione przez TZta , są schowane w piwnicy , ale Ozzulcowe michy mi tam nie pasują :roll:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Alicja ja te michy specjalnie kupiłam już na przyszłośc aby mój przyszły gówniarz nie wyjadał jedzenia Tekilii :)
:lol::lol:myślisz że taki żarłok będzie ;)

Posted

Nie nie :) :) tylko mój Tekila ma cały czas karme suchą w misce a i tak je to dopiero wieczorami Ale boje się że gówniarz może się dorwać do jedzenia , a łakomstwo wsród szczeniaków nie zna granic ;)

Posted

Sylwia, jesteś osobą widać dobrze zorganizowaną. Super! :loveu:Odpowiednie przygotowania na przyjęcie małego urwisa .

wyczytalam ,że w sierpniu zadomowi sie u Ciebie gryfonik , słodka morduchna :multi:

Posted

Alka napisał(a):
Sylwia, jesteś osobą widać dobrze zorganizowaną. Super! :loveu:Odpowiednie przygotowania na przyjęcie małego urwisa .

wyczytalam ,że w sierpniu zadomowi sie u Ciebie gryfonik , słodka morduchna :multi:

a dziękuje że jestem zorganizowana :) Tak w sierpniu zawita do mnie mały gryfonik najprawdopodobnie to będzie belgijski więc z szatą czarną podpalaną :)
Wiesz ja wole teraz pomału wszystko już przygotować :)
Wracając do misek to są one super, mój psiak bardzo chętnie je z tych misek chociaż on to by z każdej miski jedzenie zjadł :lol:
Miski maja pojemniości 2,8 litra szrokość od miski do miski jak juz stoją na stojaku to 56 cm, stojak ma wysokość 45 cm.

Co do gryfonika to wiesz ja wole najpierw przygotować się poznać dokładnie rase a póxniej nabyć pieska tym bardziej że to będzie piesek wystawowy :) o własnie a jak to jest jak będę wystawiała pieska to czy moge ze sobą zabrac także mojego boksera - ale on jest bez papierów i będzie nam tylko towarzyszył :)

Posted

mam nowe miski mam nowe miski :sweetCyb: :bigcool:

wczoraj patrzylam w kakadu kosztowaly 100 :crazyeye:

Sylwia dziex za namiar :buzi:

Szpili sie podbaja miski juw opedzlowala cala wode :oops:

one sa wielkosci Szpikowej miski na wode wiec loozik i nawet sie zmiescily

tylko zlozylam jakos tak ze mi czesc zostala :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='dbsst']mam nowe miski mam nowe miski :sweetCyb: :bigcool:

wczoraj patrzylam w kakadu kosztowaly 100 :crazyeye:

Sylwia dziex za namiar :buzi:

Szpili sie podbaja miski juw opedzlowala cala wode :oops:

one sa wielkosci Szpikowej miski na wode wiec loozik i nawet sie zmiescily

tylko zlozylam jakos tak ze mi czesc zostala :oops: :oops: :oops::crazyeye:fajnie debeściaczku składałas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale mnie zaraziłyście tymi michami :mad: tyle że ja michy mam , prawie nowki i potrzebny mi tylko stojak :placz:

Posted

[quote name='dbsst']Ala wazne ze sie trzymaja wroci TZ to zlozy po mesku ;) a co do misek naprawde warto bylo :D

A ja chyba wiem jaka część ci zostałą taka mała co przytrzymuje miski :) To są takie jakby haczyki co utrzymuje miski w miejscu, jego się zakłada haczykami do dołu na miski od góry :) na obrazkujest to dobrze ukazane:)