sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Zapraszam do Szczecina :) i wtedy możecie się przytulac ile chcecie :) Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Zapraszam do Szczecina :) i wtedy możecie się przytulac ile chcecie :):multi: pakujemy plecaczek ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi: pakujemy plecaczek ;) Nie ma sprawy pokoje są - wszyscy się pomieścimy :) Juz nie moge się doczekac wystawy u mnie w czerwcu bo troche ludzi zobacze z dogomanii. ale teraz poprosze aby przy swoich stanowiskach mieli chuste dogomanii- bo ja tak wszystkich z widzenia nie znam :( i okazuje się ze ich ich mijam :( Quote
anetta Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A kuku jest boskie :loveu: i zalamka :loveu: :grin: Quote
ewelinabuck Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 to jak mnie bedziesz widziala to wal prosto do mnie na wystawie teraz sie chyba poznamy i nie bedzie zdjec z ukrycia;) Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 No pewnie - że Ciebie poznam i będę trzymała kciuki za Ciebie :) Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 łoooooooooooo ile MordeCkowych foteCek :loveu: :loveu: :loveu: czy te oczy moga ZŁAMAĆ chyba TAK :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Dziękujemy :) a teraz filmik :) pt. Patyczek :) Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 to sie spotkamy a bedeziesz w 2dni czy kiedy bo ja bede 2 dni;) Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Dziękujemy :) a teraz filmik :) pt. Patyczek :) taki mały patyczek :evil_lol: o i Agrafka była;) Quote
sylwiaskalska Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 ewelinabuck napisał(a):to sie spotkamy a bedeziesz w 2dni czy kiedy bo ja bede 2 dni;) No obowiązkowo będe :) Będę pstrykać non stop foty :) Quote
Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Dziękujemy :) a teraz filmik :) pt. Patyczek :) haha, to raczej wyglądało jak przeciaganie liny :grin::grin::grin: Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 bardzo maleńki patyczek i duuuży Sliczny Tekilek:) Quote
sylwiaskalska Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 dealer napisał(a):bardzo maleńki patyczek i duuuży Sliczny Tekilek:) Dziękujemy :) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 strasznie podoba mi sie filmik buzi normalnie esencja zachowania boksera KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSA dla mnie Oskar dla aktora :D Quote
sylwiaskalska Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Dziękuje :loveu: W poniedziałek duuuuuużo fot bo idziemy do parku z resztą bandy :) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Dziękuje :loveu: W poniedziałek duuuuuużo fot bo idziemy do parku z resztą bandy :) huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura :multi: Quote
sylwiaskalska Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 O to nowe fotki :) Na spacerku :) Nowa Miłość :) Postawy :) Ja z dorwanym maleństwem :) a to juz po spacerze bo Tekila strasznie mi wymarzł Moje ulubione :) ale mi dobrze :) Pozycje :) Tak tez śpimy :) Moi faceci :) I znowy śpimy :) Quote
sylwiaskalska Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 No i nowe hobby Tekilii ;) Całuski dla wszystkich :) Quote
sylwiaskalska Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 I troche ze spcerku :) :oops: Znaczenie terenu :cool3: :roll: Quote
e.v.a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 super fotaski:multi: ale ta jest najslodsza:iloveyou: [quote name='sylwiaskalska'] Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witam Tekilke po długiej nieobecnosci :cool3: ale zdjęć przybyło, miałam co nadrabiac, ale warto było przewertowac wszytskie stronki :loveu: Quote
Patka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Sylwia przepiekne fotki super-brak słow, a okienne :loveu: tekila jest piekny i duma go napawa ze moze strzec swojej warowni :lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Dziękuje- nio na parapecie wyglada jak mały sfinks :) Quote
Recommended Posts