Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Olcha w Szczecinie są dwa wybiegi. I tam są własnie kładki, przeszkody dla psiaków. Tam gdzie my chodzimy to spory teren więc my siedzimy sobie na ławeczkach jemy ciasto (ostatnio Ela zrobiła mniam mniam) a psy sobie latają. Teren jest ogrodzony więc psiaki są bezpieczne.

W stolicy chyba takiego nie ma :placz: a wy macie az dwa. Podzieliłabyś się wieeesz :eviltong:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No i po Opolu wróciliśmy cali i zdrowi z medalem oczywiście ale o tym opowie jutro Sylwia GRATULACJE Sylwuniu i Lalusiu niedziela minęła super no powiem szczerze że sama bym chciała wystawiać swojego psa:)było super i te nerwy i zadowolenie już po wszystkim zresztą wiesz sama jaka byłam z was dumna:smilecol: :smilecol: :laola: :cunao: :BIG: :BIG: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :thumbs: :thumbs: :cool2: :cool2: :multi: :multi: :calus: :bigok: :popcorn: :popcorn:

Posted

Najpierw podziękowania dla Eli oraz Łukaszka że mi towarzyszyli, Oraz dla Celinki że mi dopingowała :)

A więc ja dostałam ocenę doskonałą II lokata i srebny medal w swojej klasie więc jestem zadowolona :) Laluś bardzo ładnie się zachował na ringu i myśle że jak na debiut w klasie otwartej dobrze mu poszło :) Nie zawsze się wygrywa ale trzeba dalej startowac i nabywać doświadczenia :)
Włascicielka Fokusa dała komplement Lalusiowi i myślała że to on wygra. Więc dla mnie dużo to znaczy i przygotowujemy się na Szczecin. Popracuje jeszcze nad masą ale nie chce Lalka utuczyć tylko żeby nabrał troszeczkę masy mięśniowej.

Opis Lalusia:
Delikatny w pasie o ładnej głwie. Dobrej długości szyja. Dobrze ożebrowana klatka piersiowa. Dobra mechanika ruchu. - Sędzia Jerzy Olszewski.

Piesek który wygrał Najlepszy pies w rasie- bez komentarza. Nie wiem czy kierował się sędzia. Ale pies : wogóle się nie wystawiał, był cały czas skulony, ogon podkulony. No ale ja się nie zam bo sędzią nie jestem ;)

Ps. Oktawia dałam ci namiary Nazwisko i nazwe psa. Adresu nie znam . O tym też ci pisałam

Posted

Gratulacje dla Sylwii i oczywiście dla Lalusia :multi::multi::multi:

Poznałam Sylwię i Elę oraz Jej Synka Łukasza.Dziewczyny to bardzo miłe i ciepłe Osoby-a Lalek-jejkuuuuuuuu-milutki , grzeczny i bardzo kochany.Ślicznie się przywitał.Na ringu zaprezentował się wspaniale-dla mnie był The Best a jego konkurent-przestraszony z podkulonym ogonkiem .

Łukasz mianował mnie babcią:diabloti:.

Zdjęcia Lalka też mam ale wstawię wieczorkiem u siebie na wątku.

Posted

Celina12 napisał(a):
Gratulacje dla Sylwii i oczywiście dla Lalusia :multi::multi::multi:

Poznałam Sylwię i Elę oraz Jej Synka Łukasza.Dziewczyny to bardzo miłe i ciepłe Osoby-a Lalek-jejkuuuuuuuu-milutki , grzeczny i bardzo kochany.Ślicznie się przywitał.Na ringu zaprezentował się wspaniale-dla mnie był The Best a jego konkurent-przestraszony z podkulonym ogonkiem .

Łukasz mianował mnie babcią:diabloti:.

Zdjęcia Lalka też mam ale wstawię wieczorkiem u siebie na wątku.

Dziękuje ci Celinko za ciepłe słowa. A tak Łukasz do Celnki mówił babcia :diabloti: :lol: Celinko pewnie wstawiaj u siebie ja sobie pozwole co nie które przekopiować do siebie :) W domu pies mi padł i tak wytrzymał jazdę pociagiem ponad 6 godzin ale ostatnie dwie godziny spał na maxa. Ja zresztą też padłam.

To są zdjęcia z wystawy: ) robione przez Piotrka z Nibylandii :)

poniżej BOB Enia Duma Bojarów

Posted

Celina12 napisał(a):
Są już u mnie zdjęcia Lalka-tylko ,że to dogo-wrrrrrrrrrrr-raz je widzę a raz nie :shake:

Dogo szaleje :angryy: Gratulujemy srebra ! :loveu:

Posted

Hej Sylwia :).
Nareszcie można już wejść na blogasek Lalusia,bo przez ostatnie dni pisało,że nie istnieje blog o podanym adresie.Wpisu dokonałam.Przy okazji bardzo sie wzruszyłam,jak zobaczyłam że nas umieściłaś wśród przyjaciół :kiss_2:.
No i wyników w Opolu gratulujemy.Laluś idzie jak burza i zasłużoną karierę robi :multi:.Chłopak debeściak :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć Sylwia :)

Ja nie mam priv stronki internetowej mojej hodowli (na razie) , ale jak będę miała to zaraz przypędzę się pochwalić ;)

Ile foteczków nawstawianych :loveu: Laluś to mały zafocony na maxa chłopak :grin:

Pozdrowionka :)

Gdzie jedziecie na kolejną wystawę?

Posted

bonita napisał(a):

Ja nie mam priv stronki internetowej mojej hodowli (na razie) , ale jak będę miała to zaraz przypędzę się pochwalić ;)

Koniecznie musisz zrobić ;).W dobie internetu bez własnej stronki ani rusz :shake:.

Sylwia,a czy do założenia takiego blogaska potrzebne są jakieś nadprzyrodzone zdolności komputerowe???;)

Posted

misiaczek napisał(a):
Koniecznie musisz zrobić ;).W dobie internetu bez własnej stronki ani rusz :shake:.

Sylwia,a czy do założenia takiego blogaska potrzebne są jakieś nadprzyrodzone zdolności komputerowe???;)

Co ty Misiak tam są gotowe szablony chyba z 300 i mozna pod te szablony stworzyć blog :)

Bonita oprócz Szczecina obskocze krajówki :) Lipiec Gorzów oraz Koszalin,
No i Obowiązkowo Krajówka Zielona Góra :)