olcha Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Olcha w Szczecinie są dwa wybiegi. I tam są własnie kładki, przeszkody dla psiaków. Tam gdzie my chodzimy to spory teren więc my siedzimy sobie na ławeczkach jemy ciasto (ostatnio Ela zrobiła mniam mniam) a psy sobie latają. Teren jest ogrodzony więc psiaki są bezpieczne. W stolicy chyba takiego nie ma :placz: a wy macie az dwa. Podzieliłabyś się wieeesz :eviltong: Quote
elapieczus1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 no bilety kupione więc niech Opole na nas czeka trzymajcie kciuki bo Sylwia chyba nie wierzy w Lalusia :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
misiaczek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Zapraszam wszystkich do bloga :) lalusia blog Lalusia Jeszcze nie dopracowana ale wazne że jest :) Pędzę z odwiedzinami :) Quote
misiaczek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Sylwia,co jest?Pokazuje mi się: Blog o podanym adresie nie istnieje :shake: Quote
oktawia6 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Wszystko ładnie pięknie-ale ja nadal Sylwio przypominam o tych naimiarach:mad: Quote
elapieczus1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 No i po Opolu wróciliśmy cali i zdrowi z medalem oczywiście ale o tym opowie jutro Sylwia GRATULACJE Sylwuniu i Lalusiu niedziela minęła super no powiem szczerze że sama bym chciała wystawiać swojego psa:)było super i te nerwy i zadowolenie już po wszystkim zresztą wiesz sama jaka byłam z was dumna:smilecol: :smilecol: :laola: :cunao: :BIG: :BIG: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :thumbs: :thumbs: :cool2: :cool2: :multi: :multi: :calus: :bigok: :popcorn: :popcorn: Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Najpierw podziękowania dla Eli oraz Łukaszka że mi towarzyszyli, Oraz dla Celinki że mi dopingowała :) A więc ja dostałam ocenę doskonałą II lokata i srebny medal w swojej klasie więc jestem zadowolona :) Laluś bardzo ładnie się zachował na ringu i myśle że jak na debiut w klasie otwartej dobrze mu poszło :) Nie zawsze się wygrywa ale trzeba dalej startowac i nabywać doświadczenia :) Włascicielka Fokusa dała komplement Lalusiowi i myślała że to on wygra. Więc dla mnie dużo to znaczy i przygotowujemy się na Szczecin. Popracuje jeszcze nad masą ale nie chce Lalka utuczyć tylko żeby nabrał troszeczkę masy mięśniowej. Opis Lalusia: Delikatny w pasie o ładnej głwie. Dobrej długości szyja. Dobrze ożebrowana klatka piersiowa. Dobra mechanika ruchu. - Sędzia Jerzy Olszewski. Piesek który wygrał Najlepszy pies w rasie- bez komentarza. Nie wiem czy kierował się sędzia. Ale pies : wogóle się nie wystawiał, był cały czas skulony, ogon podkulony. No ale ja się nie zam bo sędzią nie jestem ;) Ps. Oktawia dałam ci namiary Nazwisko i nazwe psa. Adresu nie znam . O tym też ci pisałam Quote
bonita Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Gratulacje dla Was Brawo! :) :) :) Debiut Lalusia jak najbardziej udany :D Pozdrowionka ! Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 bonita napisał(a):Gratulacje dla Was Brawo! :) :) :) Debiut Lalusia jak najbardziej udany :D Pozdrowionka ! Dziękuje bardzo :) ja też jestem zadowola teraz zgłaszam na Szczecin :) Quote
Celina12 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Gratulacje dla Sylwii i oczywiście dla Lalusia :multi::multi::multi: Poznałam Sylwię i Elę oraz Jej Synka Łukasza.Dziewczyny to bardzo miłe i ciepłe Osoby-a Lalek-jejkuuuuuuuu-milutki , grzeczny i bardzo kochany.Ślicznie się przywitał.Na ringu zaprezentował się wspaniale-dla mnie był The Best a jego konkurent-przestraszony z podkulonym ogonkiem . Łukasz mianował mnie babcią:diabloti:. Zdjęcia Lalka też mam ale wstawię wieczorkiem u siebie na wątku. Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Celina12 napisał(a):Gratulacje dla Sylwii i oczywiście dla Lalusia :multi::multi::multi: Poznałam Sylwię i Elę oraz Jej Synka Łukasza.Dziewczyny to bardzo miłe i ciepłe Osoby-a Lalek-jejkuuuuuuuu-milutki , grzeczny i bardzo kochany.Ślicznie się przywitał.Na ringu zaprezentował się wspaniale-dla mnie był The Best a jego konkurent-przestraszony z podkulonym ogonkiem . Łukasz mianował mnie babcią:diabloti:. Zdjęcia Lalka też mam ale wstawię wieczorkiem u siebie na wątku. Dziękuje ci Celinko za ciepłe słowa. A tak Łukasz do Celnki mówił babcia :diabloti: :lol: Celinko pewnie wstawiaj u siebie ja sobie pozwole co nie które przekopiować do siebie :) W domu pies mi padł i tak wytrzymał jazdę pociagiem ponad 6 godzin ale ostatnie dwie godziny spał na maxa. Ja zresztą też padłam. To są zdjęcia z wystawy: ) robione przez Piotrka z Nibylandii :) poniżej BOB Enia Duma Bojarów Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Własnie zgłosiłam Lalusia do wystawy w Szczecinie :) bardzo wszystkich zapraszam. Jak ktoś się decyduje poszukam jakiegoś noclegu taniego Mogę przenocować jedną osobę z małym psem :) Quote
LAZY Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Serdecznie gratulujemy!!!:multi: Oczywiście w Szczecinie będziemy dopingować na żywo! Quote
elapieczus1 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 i my też będziemy dopingować i trzymać kciuki na nas możesz liczyć co do noclegu też mogłabym kogoś przenocować:) Quote
Celina12 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Są już u mnie zdjęcia Lalka-tylko ,że to dogo-wrrrrrrrrrrr-raz je widzę a raz nie :shake: Quote
Korenia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Celina12 napisał(a):Są już u mnie zdjęcia Lalka-tylko ,że to dogo-wrrrrrrrrrrr-raz je widzę a raz nie :shake: Dogo szaleje :angryy: Gratulujemy srebra ! :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Pozwoliłam sobie przekopiowac zdjęcia :) Te z dogiem uwielbiam :) Lalek z Piotrem od Celinki Ja Quote
sylwiaskalska Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Dzień dobry z rana bo jakoś nie mogę spać :) Quote
misiaczek Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Hej Sylwia :). Nareszcie można już wejść na blogasek Lalusia,bo przez ostatnie dni pisało,że nie istnieje blog o podanym adresie.Wpisu dokonałam.Przy okazji bardzo sie wzruszyłam,jak zobaczyłam że nas umieściłaś wśród przyjaciół :kiss_2:. No i wyników w Opolu gratulujemy.Laluś idzie jak burza i zasłużoną karierę robi :multi:.Chłopak debeściak :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Gratki dla was:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: w szczecinie to sie na bank spotkamy:p Quote
bonita Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Cześć Sylwia :) Ja nie mam priv stronki internetowej mojej hodowli (na razie) , ale jak będę miała to zaraz przypędzę się pochwalić ;) Ile foteczków nawstawianych :loveu: Laluś to mały zafocony na maxa chłopak :grin: Pozdrowionka :) Gdzie jedziecie na kolejną wystawę? Quote
bonita Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Pisałaś że jedziecie jeszcze do Szczecina, a potem ? Lalek to bywalec samych międzynarodówek :loveu: Quote
misiaczek Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 bonita napisał(a): Ja nie mam priv stronki internetowej mojej hodowli (na razie) , ale jak będę miała to zaraz przypędzę się pochwalić ;) Koniecznie musisz zrobić ;).W dobie internetu bez własnej stronki ani rusz :shake:. Sylwia,a czy do założenia takiego blogaska potrzebne są jakieś nadprzyrodzone zdolności komputerowe???;) Quote
sylwiaskalska Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 misiaczek napisał(a):Koniecznie musisz zrobić ;).W dobie internetu bez własnej stronki ani rusz :shake:. Sylwia,a czy do założenia takiego blogaska potrzebne są jakieś nadprzyrodzone zdolności komputerowe???;) Co ty Misiak tam są gotowe szablony chyba z 300 i mozna pod te szablony stworzyć blog :) Bonita oprócz Szczecina obskocze krajówki :) Lipiec Gorzów oraz Koszalin, No i Obowiązkowo Krajówka Zielona Góra :) Quote
Recommended Posts