carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [B][SIZE=3]czy można w pierwszym poscie dodac - najlepiej na czerwono i pogrubioną czcionką o tym, jak wygląda sytuacja dziś ?[COLOR=red] podaję link do tego wątku na różnych forach i myślę, że to ułatwiłoby ogarnięcie sytuacji.[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Gabriella Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 tak bardzo chciałabym pomóc musi być szczęśliwe zakończenie, no i żeby tylko Oskarek wyzdrowiał :iloveyou: Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [SIZE=3][COLOR=red][B]cioteczki - trzeba Oskarka ogłaszać, gdzie się da - ja wrzuciłam go na forum szkockie i na wizaż[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B][URL]http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=4668520#post4668520[/URL][/B][/SIZE] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [URL]http://www.scottiedog.fora.pl/oskar-w-potrzebie-nie-jest-szkotem-t302.html[/URL] [B][SIZE=3]-------------------------------------------[/SIZE][/B] [SIZE=3][B]w tej chwili odchodze od komputera - ale moze ktoras z Was wrzuci historię Oskarka na [/B][/SIZE][URL="http://www.dwukropek.pl"][SIZE=3][B]www.dwukropek.pl[/B][/SIZE][/URL][SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B][SIZE=2](wystarczy być zarejestrowanym na forum gazety - [/SIZE][/B][/SIZE][URL="http://www.gazeta.pl/forum"][B]www.gazeta.pl/forum[/B][/URL][B])[/B] [B]--------------------------------------------[/B] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B]Poza tym dobrze byloby umiescic wątek na forach - [COLOR=red]warszawskim -[/COLOR] [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=51[/URL][/B][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B]i na [COLOR=red]forum pomocy zwierzakom-[/COLOR][/B][/SIZE] [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=664[/URL] Quote
Ludek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wtedy była inna sytuacja i nikt nie sądził, że Oskar nie bedzie się miał gdzie podziać. :( Quote
solito Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='gamoń']Na co cierpi teraz Oskarek ,że jest w klinice?[/quote] ponawiam pytanie... i dlaczego nie może wrócić do tego hoteliku?! Quote
Neris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Z tego co rozumiem właścicielka hotelu już go nie chce. Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 siedzę i wyję... nie mam pomysłów... :placz: Quote
deszczowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 co robić? gdzie szukać ratunku? :placz: :shake: :oops: Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [B]słuchajcie jest ktoś na dogo, kto wyadoptowuje psy do Niemiec - xxx... nie pamietam nicku.. kto wie, o kogo chodzi???[/B] Quote
Gabriella Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 możemy wykupić "reklamę" w miesięczniku "mój pies lub przyjaciel pies" i tam opisać los Oskarka , (sądzę, że darmowe ogłoszenia są już obsadzone na kolejne wydania). Te miesięczniki czyta wiele osób, może by udało się do następnego wydania. co o tym sądzicie? mogę podjąć się tego. Quote
Neris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nie wiem, Asia nie powinna się teraz denerwować, a ja mimo najlepszych chęci nie mogę wziąć Oskarka, bo u mnie po prostu nie ma równego podwórka... Pisałam już do Tundry - ona działa wspólnie z niemieckim TOZ, może coś poradzi... Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Gabriella']możemy wykupić "reklamę" w miesięczniku "mój pies lub przyjaciel pies" i tam opisać los Oskarka , (sądzę, że darmowe ogłoszenia są już obsadzone na kolejne wydania). Te miesięczniki czyta wiele osób, może by udało się do następnego wydania. co o tym sądzicie? mogę podjąć się tego.[/quote] musimy ogłaszać go na wszelkich stronach.. moze i allegro by się przydało jakies cegiełki...? jak myslicie? Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Gabriella']możemy wykupić "reklamę" w miesięczniku "mój pies lub przyjaciel pies" i tam opisać los Oskarka , (sądzę, że darmowe ogłoszenia są już obsadzone na kolejne wydania). Te miesięczniki czyta wiele osób, może by udało się do następnego wydania. co o tym sądzicie? mogę podjąć się tego.[/quote] ile to kosztuje? Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [B][SIZE=3][COLOR=red]Dziewczyny - mam pytanie - osoby, które przebywają za granicą, albo daleko mieszkają -w jaki sposób moga pomóc? [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]i jeszcze jedno - czy pies może wyjechać za granicę???[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Gabriella Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dzwoniłam do gazet" ale już nikt nie pracuje, będę też jutro próbować, a najpóźniej w pn będziemy już wiedzieć wszystko. cioteczki ja biorę gazety! Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [B]ja umiesciałam wątek o OSkarku na warszawskim forum z prośbą do Adminów - aby nie go nie usuwali..[/B] [URL="http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=65084617"][B]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=65084617[/B][/URL] [B]od jednejz Wizazanek mam pytanie - jak mozna pomóc? czy potrzebne są pieniądze?[/B] [B]Asiuf1 - napisałam PW ![/B] [B]Napisałam też do Pajuni - z prośbą o ogłoszenia.[/B] [B]Edit- SŁUCHAJCIE _A MOŻE DO EMIR NAPISAĆ- MOŻE ONA ZNA JAKIES HOTELIKI...??? CO O TYM MYSLICIE?[/B] Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='asiaf1'] [SIZE=4] [COLOR=red]W związku z tym, że Pani dr Monika będzie musiała wyjechać na weekend na szkolenie potrzebne są osoby, które od jutra popołudnia pomogłyby przy Oskarze tzn wyszły z nim na dwór, umyły jeżeli się zabrudzi.[/COLOR] [COLOR=red]Ja będę jutro do południa i pewnie w sobotę czy niedzielę ale jeżeli ktoś mógłby jeszcze pomóc to błagam Was, ja sama nie dam sobie rady. To tylko kilka dni.[/COLOR] [COLOR=red]Ja już nie wiem co mam z nim zrobić. Wszystkie pomysły mi się wyczerpały.Nie ma już chyba miejsca na ziemii gdzie mógłby żyć.[/COLOR] [/SIZE][/quote] [B][SIZE=4]czy ktoś planuje iść do Oskarka????[/SIZE][/B] Quote
Irkowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Oskar przebywa w Warszawie w calodobowej lecznicy blisko SGGW (Strzeleckiego) Czy sa chetne osoby do odwiedzenia psiaka ? Quote
Ania-Sonia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Beatko, o której będziesz jutro? Ja też chcę podejść. Nie wiem, czy mogę wypowiadać się za Asię, która była dziś u Oskarka i na pewno wszystko napisze, ale tak jak dr. Monika uważam, że nie ma sensu przerzucać Oskara do następnego hotelu. Jedyne wyjście to własny dom, własny pan i troskliwa opieka - taka jaką powinien mieć chory człowiek. Pani z hotelu, przy tej ilości psów, jak widać nie jest w stanie zająć się Oskarem, tak jak On tego potrzebuje. Oskar ma rozległe rany na plecach, obgryziony ogon, jest stan fizyczny jest kiepski, dr. Monika jest w stanie to zaleczyć, ale co dalej??? Kto go będzie doglądał, troszczył się o niego, tak jak ten pies tego potrzebuje. Jeśli przez tyle lat nie udało się znaleźć dla Oskara domu, czy teraz, w ciągu kilku dni to się uda? Próbować oczywiście trzeba, dzięki Karolina, Gabriela, za ogłoszenia. Niech każdy spróbuje coś zrobić, ja też pytam, dzwonię, mailuję. Na razie bez efektu. Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [B][SIZE=3]powtórzę pytania- jaki jest stan zdrowia Oskara i czy może byc wyadoptowany za granicę?[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]edit - pytając o stan zdrowia mam na mysli jego ogólną kondycję - czy się pogarsza? [/SIZE][/B] Quote
gamoń Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Aniu ! Mozemy sie umówic .Jutro Aga i Kamil wyjeżdzają raniutko .Zostaję sama z 5 psiakami ale po porannym spacerze juz moge z Tobą bardzo chętnie podjechac ,bo powiem szczerze ze nie wiem gdzie ta klinika sie znajduje. Totez godzina obojetna. Czekam na Twoją odpowiedź. Quote
carolinascotties Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [B]i jeszcze jedno - ponawiam to pytanie - czy potrzebne sa pieniądze???[/B] Quote
Recommended Posts