Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grafcio ucałowany.. :P dziękuję w jego imieniu za ciepłe słowa.. Strasznie nam miło..

Raz jeszcze dziekuję wszystkim którzy pomogli mi w zamieszczeniu fotek.. :Rose:

Całuski dla wszystkich cudnych bokserków.. :)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abi mnie się zdaje że w tym adresie czegoś brak. Jak sobie najedziesz chiociażby na moje fotki to we własciwościach zobaczysz,ze powinno być http:// a potem adres.. Mozę źle go skopiowałaś.. Spróbuj otworzyć to zdjęcie w interii a optem skopiowac jego adres. Moze pomoże.. :)

Powodzenia

Posted

Zabieram na razie moje zdjecie, bo zostalam poinformowana, ze zabijecie mnie za jego wielkosc :oops:

Pomniejsze i wstawie :D

Posted

Piękne te wasze psiaki!

No właśnie : i jak tu bokserów nie kochac?!

Widzieliscie juz Rasela?

Wkleje fotki z sierpnia, bo niestety ostatnich jeszcze nie wywołałam:P

Raselus.JPG

Posted

Abi :o :o sama to zamiesilas? :o widzisz zdolna z Ciebie babka ;) :klacz:

Sliczne te wasze psiaki.. te mordulki kochane.. jak tu sie nie zakochac w tej rasie ;)

Posted

Zamiescilam :D

Dzieki waszej pomocy, pomocy moich kolezanek i mojego brata, wszystkim dziekuje.

Umieszcze za chwile jeszcze kilka zdjec Bazylego i jego wspanialego kumpla. No i to niestety bedzie wszystko :cry: , bo wieczorem oddaje aparat, ale mam nadzieje, ze moja cudowna kolezanka jeszcze mi go pozyczy i poszaleje w plenerze :lol:

Posted

Oto zdjecia Bazylego i Hugusia. To dwaj zwariowani kumple, razem chadzaja na spacery, wyjezdzaja na wakacje i pracuja. Hugo nalezy do Zachraniarki, ktora wielu z was zapewne zna.

IM000177.jpg

IM000181.jpg

IM000184.jpg

IM000187.jpg

Posted

Dziekuje bardzo :lol:

Imie jak to bywa jest troszke dzielem przypadku :wink: .

A fafle to Bazyli rzeczywiscie ma bardzo dlugie :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...