Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Pict0379a.jpg

komentarz mojego brata - te fafle to jak talerz ;)

Pict0376a.jpg

Pict0351a.jpg

sie uplakalam normalnie, zwlaszcza na tym drugim, co za mina, jakby go ktos mordowal, takie oklaple uszka, slodkie normalnie, cudo

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo-to pan brat taki skoczny 8)

Czy to zdjęcia robione już w hmmm ...balzakowskim wieku Diuka? :wink:

To skakanie w genach idzie-moja Mycha tyż agilitowa dziewucha :wink:

a i jeszcze "inna twarz" zwycięzcy Europy'00ag_diuk3.jpg
Posted

Sylwio,

sama robiłam to zdjęcie Diukowi i zaświadczam, że było robione właśnie jesienią tego roku 8)

Szkoda, że mój Atak (syn Diuka) nie jest taki skoczny. Ale on dopiero w połowie drogi Diuka :wink: tzn. ma 4 lata. Mam nadzieje, że jak będzie miał 8, to też będzie TAK skakał.

Chociaż szczerze mówiąc Diuk ostatnio otrzymał od weta zakaz skakania :( , więc można te zdjęcia uznać za historyczne.

Posted

...Diuk ostatnio otrzymał od weta zakaz skakania :( , więc można te zdjęcia uznać za historyczne.

Niestety to prawda, ale jak wytłumaczyć ponad 8 letniemu bokserowi, że nie powinien biegać, skakać szaleć??

Posted

Szkoda, że mój Atak (syn Diuka) nie jest taki skoczny. Ale on dopiero w połowie drogi Diuka :wink: tzn. ma 4 lata. Mam nadzieje, że jak będzie miał 8, to też będzie TAK skakał.

Picasso-(syn Rembrandta) też do teraz(październik)-czyli do 4 roku życia nie był skoczny-a ostatnio-z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje.

Wczoraj "wziął" przeszkodę ok90cm odbijając się dobry 1,30cm przed przeszkodą i lecąc-dosłownie-w powietrzu.

Przy masie 40kg wyglądało to jak skok tygrysa :lol:

Ale przedtem nie skakał wcale.

A tak to w ogóle miło spotkać rodzinkę od strony Rembrandta-mam wrażenie,żę boksery z tej linii to zabytki muzealne albo gatunek na wyginięciu 8)

Posted

Sylwio,

Atak nawet skacze, ale musi WIDZIEĆ za przeszkodą jakąś nagrodę. Najlepiej patyk, który kocha najbardziej na świecie :roll: No i nie bierze przeszkód w pełnej wysokości, woli iść dołem albo staranować, ale tylko za PATYKIEM :lol:

W odróżnieniu od Xary, którą nawet bawią hopki...

Atak po prostu wymyślił, że po co ma się męczyć jak może przejść dołem albo obejść hopkę. Taki głupi to on nie jest :D

Ale musze przyznać, że ostatnimi ciepłymi dniami udało mi się przekonać go do pokonania opony :klacz: Chociaż ta jedna jedyna próba nie została powtórzona :roflt:

Posted

Najnowsze zdjęcia Tekili :)

Szalona zabawa z Beaglem

obraz2473yr.jpg

Coś tam wywąchał

obraz2530yu.jpg

Upsssss

obraz2541qn.jpg

Troche obśliniłem zabaweczke

obraz2599cs.jpg

Szalone zabawy

obraz2619bu.jpg

obraz2623ti.jpg

obraz2634wy.jpg

obraz2671uk.jpg

a to przyjaciele Tekili - raczej przyjaciółki :)

Lazy

obraz2464ez.jpg

Agrafka

obraz2575vw.jpg

Jak widać jest tez inne pieski na wybiegu

obraz2691to.jpg

obraz2518ef.jpg

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...