Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
No no no.. Mejk wyraźnie nabiera ciałka.. Coraz wiekszy chłopak z niego.. A ta postawa.. Super !!!

No tak, od czasu kiedy zmienilam ryz na makaron to Mejkowi sie troszke przytylo, ale nie tak duzo.. Z nim to jest tak, ze on roznie nie zdjeciach wychodzi czasami jak jakis dorosly piesio, a czasami jak taki biedny malutki piesek :lol: :lol: :lol:

No ale dziekujemy 8) :wink:

Sylwia zdjecia suuper!! Oczywiscie jak zwykle przyznamy sie ze zazdroscimy :oops: :oops: :wink: Tekilka widac zakochany w Panci i w pileczce :D

Pozdrawiamy wszystkich bokseromaniakow i bokserki

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Mróweczko Tekila fakt jest zakochany w panci ale jak zobaczy suczke która ładnie dla niego pachnie to ma mnie gdzies :-?
My jeszcze z tym jakiegos wielkiego promblemu nie mielismy, ale bardzo powaznie myslimy o kastracji 8) 8)
Posted

Zdjecia ze spacerku (a dokladnie to z srody ;) )

Mejk bodyguard :lol:

mejk5.jpg

Daj juz mi te ciastko! (Patrzcie na te czarne podniebienie- taki agresywny pies ze mnie! :evilbat: )

mejk4.jpg

Uczymy sie przynosic

lecee.jpg

Ulubiona czesc spacerku-las

las.jpg

las2.jpg

Patrzcie to wilk! Nie to kangur! Nie to PIES!! :lol: :lol:

mejk2.jpg

Posted

możecie mi powiedziec jak sie wkleja tu zdjecia?(nie chce zakladac sobie zadnych serwerow tylko od razu wsadzic tu do tematu jak inni).Chce wkleic moja Beje ale nie wiem jak:)pomóżcie!

Posted

:hmmmm: Gdzies tego pieknego chlopaka juz widzialam, ale gdzie tego to ja nie wiem :hmmmm: :lol: :lol: :lol:

:iloveyou: Kosta jest sliczny!! :iloveyou: A na tym pierwszym zdjeciu to juz wogole.. Lepiej zdjec juz nie pokazuj bo przejade sie tam do Was i zabiore :D :wink:

Posted

MRÓWKA no nie normalnie jak zobaczyłam zdjecia Mejka szczena mi opadła...Ale on pieknie wyglada...A tak mówiłaś, że on chudy i zabiedzony...teraz wyglada rewelacyjnie...

Gab _Rysia ale masz cudo psa... :D

Posted

Mrówczyńska ukłony :D Dzięki Agga. Sara widzę w wieku mojego Berka, no...roczek młodsza. Piękna z niej kobietka. A tak wygląda mój obecnie bardzo chory matuzalemik:

2959_165742.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...