Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skoro tak dobrze idzie mi to wklejanie zdjęć to proszę(przyznam że nasz moderator Sylwia właśnie mnie nauczyła, Sylwuniu bardzo dziękuję!)

54249532245.jpg

ale jestem przystojny,no nie.....

54244732245.jpg

to ja w całej okazałości...

54244132245.jpg

Posted
kurna wszystkie nasze boksie sa piekne i ja je wszystkie wam ukradne ktorejs nocy ;) i bede miac NAJ psiule i psiuliny pod dachem ;)

Oooooo to byś miała szybko szczeniaczki bo mój ostatno jakiś kochliwy chłopak się zrobił :lol: :lol: :lol: Co nie kiedy doprowadza mnie do szału z tymi amorami :roll: Moze po kastacji chłopak troche zbastuje - ale to dopiero po zimie

Posted

hehehe i na takich mam sposob hehehe amorantow jest to kilka granulek a piesek normalnieje ;) dala bym rade wiec strzeszcie sie wlasciciele boksiow hehehehehe zlodziej bokserow z dgm sie we mnie budzi ;)

Posted

a tu zdjecie mojej Kory bardzo aktualne, bo robione wczoraj, moim telefonem :D.... mialbym wiecej, gdybym mial kabel. to wyslal mi kolega ktoremu to wyslalem z mojego telefonu prosze :

_342564_n.jpg

fajne :D :wink: chyba sobie dam na podpis :D

Posted

Boksie sliczne jak zawsze!!! :D :D :D :wink:

Rosi ladnie "rozpieszczona" :lol: :lol: chociaz przyznam, ze od miesiaca Mejk tez spi w lozku :oops:

:o Kora juz taka duuza?? :o

Sliczne!! Wysciskajcie je od nas :)

PS. Czekamy na wiecej zdjec

Posted

Dziękuję za miłe slowa... :) Drugi bokser to takze moje marzenie.. :D

Niestety.. Dopóki mieszkam z rodzicami nic z tego.. :( Ale jak sie wyprowadze to ......... ;)

Posted

kurcze ja tez marze o drugim bokserze szkoda ylko ze moj TZ wywalilby mnie z 6 pietra z naszego 3 w 1 psa pewnie by zostawil ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...