mrowka Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Marta nio bedziemy musialy poczekac az piechy skoncza rosnac :( hmm a jak Mejkowi pokazalam balon to nie wiedzial co ma z nim robic, jak go nadmuchiwalam to szczekal.. a pozniej "gral w noge" a pozniej balon pekl :( i koniec zabawy bylo.. Aireedhelien wysciskaj Rosi bidulka :( A wiesz juz co wkoncu jej jest??
mrowka Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Mam juz zdjecia! :) Ale sie nameczylam, caly dzien skanowalam i jakos mi dobrze nie wyszlo. Jakos taka sobie ale zawsze cos :D No wiec oto moj Mejkolek: :)
Marta !!! Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Tyle czasu czekaliśmy ale się oplacało !!!!!!!! :) Mejk jest słodziutki i śliczny !!! Wcale nie jest taki drobny. Od ostatniego razu jak go widziałam (na zdjęciach) bardzo urósł i zmężniał.. Usciskaj go mocno.. :P
Agga Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Mróweczko zdjęcia są rewelacyjne... Tylko szkoda, że ciebie tam nie widze :-?
Surprise Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Cudowne psy macie!! Ja niestety chyba juz z tym balonem nie będę miala okazji spróbować... z raselską łapą nie jest najlepiej
Agga Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Ja musze wypstrykac do końca klisze i tez bede miec sporo zdjęć Sary :D
mrowka Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 :oops: :oops: :oops: :oops: Dziekujemy za komplementy :oops: :oops: :wink: :D Agguś nie widzisz mnie?? Przypatrz sie lepiej ;)pod lapka Marta gdybys go zobaczyla to bys zmienila zdanie, moze na tych zdjeciach tak wyszedl ale w rzeczywistosci to to jest Chart a nie bokser :lol: :lol:
Marta !!! Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Biedny Raselek.. :( Wycaluj go od nas mocno..
Agga Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 :Agguś nie widzisz mnie?? Przypatrz sie lepiej ;)pod lapka: O jesteś na zdjęciu....hihihi ..tzn twoja ręka :wink:
sylwiaskalska Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Mrówka masz extra psa umaszczenie podobne do mojego szkraba :) Aireedhelien wysłałam Ci pare fotek mojego brzdąca, jak masz wolny czas to prosze o wstawienie fotek :) Z góry dziękuje
Aireedhelien Posted February 18, 2004 Author Posted February 18, 2004 oto kilka zdjatek sylwii skalskiej
Aireedhelien Posted February 18, 2004 Author Posted February 18, 2004 zdjecie nr3 - gdzie tekilla wskoczyl na twoja mame - skad ja to znam... :lol:
sylwiaskalska Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Jestes boska że tak szybko je wkleiłaś WIELKIE DZIĘKI
Aireedhelien Posted February 18, 2004 Author Posted February 18, 2004 Jestes boska że tak szybko je wkleiłaś WIELKIE DZIĘKI :oops: :oops: :oops: nie ma za co 8)
Miga Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Ja jak widać bez boxia ale tak mi sie miło ogląda WASZE psiaki, czekam na nowe foty, może takie z profilu co? może to nie topic pod moje pytanko, ale jak to jest z linieniem u bokserów-podobno okrągły rok i sie wbija sierśc jak igły-trudno usunąć, jesli juz padło to pytanie to podajcie link , z góry dzięki P.S Jak pomyśle że jutro tłusty czwartek to mi się zachciewa pączka albo chrustu :) sorki że to nie na temat;) Jutro do WAS zajrze rano
mrowka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Sylwio Teekila sliczny! Jak to razem ladnie wygladacie, a jak milo popatrzec na takie zdjecia co pancia z psiakiem razem :) Hmm Ja juz gdzies te zdjecia chyba widzialam :hmmmm: Dina hmm z tego co zauwazylam Mejk ciagle lnieje, miesiac temu nasililo sie bardziej, ale teraz jest juz mozna powiedziec ze jest ok. No i trza szczotkowac to klakow jest mniej. Mejka czesze tak gdzies co 2,3 dni. Tez zadam pytanko nie na temat.. Co ile czeszecie swoje bokserki?? Dina o jutrzejszym dniu to nawet mi nie mow, jak sobie pomysle to juz mi slina cieknie :lol: :lol:
Marta !!! Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Zdjęcia jak zwykle miodzio.. Ale jak mogłoby być inaczej??? Boksie to najbardziej fotogeniczne psy na swiecie !! ;) Przyłączam sie do pytania Mrówki.. Tez mam z tym kłopot i chętnie sie poradzę madrzejszych ode mnie.. :)
mrowka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 dina dzieki! Ja jeszcze zadnego poaczka nie zjadlam :( A na faworki nie mam przepisu :-? Moze Wy macie i moglbyscie sie podzielic?? :D
sylwiaskalska Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Mróweczko ja załozyłam oddzielny temat Tłusty Czwartek aby nie obiegać od tematu
Agga Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Wiecie co , nie mogę się na te foty napatrzeć :wink:
Marta !!! Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 No to mamy ten sam syndrom. Boksowiroza się rozprzestrzenia i przybiera coraz to ostrzejsze formy.. ;)
Recommended Posts