Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niki_ill']FURROR DE LAS Maumbua vel Shadow, wita sie z bokseromaniakami :multi:

Pozdrawiam Furrorek jest śliczny :loveu: Znam go osobiści :cool3:

Posted

[quote name='niki_ill']FURROR DE LAS Maumbua vel Shadow, wita sie z bokseromaniakami :multi:

No nie mogę....śliczne maleństwo:loveu:

Posted

niki_ill napisał(a):
Ooo, a skad?:razz:

Andrzej i Iwona to moi znajomi ;) Tzn. Andrzej to mój były sąsiad - ja mieszkam pod 4, on mieszkał pod 5. Teraz jego mama mieszka w tym mieszkaniu i jak przywożą do Wrocławia na tatuowanie to zawsze mi pokazują szczenioki :D Czasami też bywają u mnie w domu - ale jak jeszcze mają kwarantanne to nie, bo ja mam Amy :loveu:

Posted

Cudny!!! To teraz będą 3 boksie??? Ale czad

Agga, zdradź coś wiecej.... ????

CO wiecej mam powiedziec? :)

Shadi jest naszym 3 bokserem w domu. Psy sie swietnie dogaduja :multi: :multi:

Posted

Mo ze i piekne te uszyska, ale mniee stanowczo, bardziej podobaly sie boksie z cietymi uszkami. Mialy w sobie tyle elegancjii:multi::multi:

Posted

Draczyn napisał(a):
Mo ze i piekne te uszyska, ale mniee stanowczo, bardziej podobaly sie boksie z cietymi uszkami. Mialy w sobie tyle elegancjii:multi::multi:

Ja uważam, że jak pies się rodzi z uszami i ogonem to widocznie są mu potrzebne. Natura to natura i naturalne najpiękniejsze!!!:lol:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Ja uważam, że jak pies się rodzi z uszami i ogonem to widocznie są mu potrzebne. Natura to natura i naturalne najpiękniejsze!!!:lol:

Dokładnie - mi np. strasznie się nie podobają bezuszaste boksery - dobremany np. są okey, ale boksery nie!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...