Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tak wcina nagrodę pospacerkową :cool3: :loveu:

i fotki pojedzonkowe ;-)

joł joł joł - coś mi się do zęba przykleiło :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
bonitko, moja babuniu, Twoje boxie są poza konkurencją :smokin:, ale my i tak pochwalimy się swoimi fotkami :evillaug:

Oj Leemonca wnusia Koffana:loveu: , tak mi słodzi pewno liczy na jakiś extra prezencik na Dzień Dziecka:diabloti: :evil_lol: .

Posted

bonita napisał(a):
Czyli jest po CON-AMORE Box Star
i NASTASII Box Star ?

Tak jest dokładnie ta para,utalentowany ojciec i mniej znana matka...
Skąd Wy znacie te hodowle,nie mówiąc o rodzicach?Jak ja szukałam suni to pól Polski obdzwoniłam zamiast na bokserach temat rzucić:evil_lol:

Posted

AgaZ napisał(a):
Tak jest dokładnie ta para,utalentowany ojciec i mniej znana matka...
Skąd Wy znacie te hodowle,nie mówiąc o rodzicach?Jak ja szukałam suni to pól Polski obdzwoniłam zamiast na bokserach temat rzucić:evil_lol:

Nastasja jest siostrą równie utalentowanego od niedawna już Ch.Pl Nelsona Box Star, którego często widuję na wystawach :).
A CON-AMORE powiem tyle- piękny pies :D

A skąd wiem? Z Polish Boxer Handdbook - to zbiór reklam o hodowlach w Polsce przygotowany specjalnie na Wystawę Światową w Poznaniu. Tam jest informacja że Nastazja około 28 pażdziernika zostanie mamą. Box-Star ma też swoją stronę na którą czasem zaglądam ;).
Pozdrowionka
Więcej zdjęć maluszki proszę :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...