Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Abi jak pozyczysz mi aparat to zrobie zdjecia.. :lol: :lol: Eee jutro pojde chyba po film do aparatu to hmm zdjecia powinny byc za jakis miesiac lub dwa.. :lol: hehe. Czekam z niecierpliwoscia na Bazego(-dobrze nie??)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a kto bedzie taki milusi i zamiesci fotki mojej Tequillki (bo mam nowe) jak mu przesle je mailikiem?!?!?

bo ja nieumiem :(

Posted

O juz mam! Zgodze sie z Marta na dwoch pierwszych fotkach pozuje jak modelka.. ;) Hehe

:o Widze ze lubi z pancia na lozeczku spac hehe :)

Posted

Ciag dalszy..

Pierwsza fotka mogłaby nosić podpis " TYLKO PODEJDŹ A CIĘ ZJEM !!!" albo ewentualnie "KOŃCZMY JUZ BO ZARAZ ZASNĘ.. " ;)

IMG_0003.jpg

IMG_2031.jpg

IMG_2045.jpg

No.. To tyle.. Narazie.. ;)

Posted

Super psiak i fotki tez !!! :D

Na tym 4 zdjeciu fajowo wyszedl bardzo mi sie podoba, no a tam gdzie chce zjesc kogos w calosci superowooooo wrecz.

A moja Tekilka oj tak tak Mrowka z pania na lozeczku albo w lozeczku to bardzo lubi sypiac :D

Posted

Grafcio dziękuje za komplementy.. ;)

hohufka masz chyba rację z tym językiem... hihi...

mróweczko młody za kilka dni skończy juz 10 miesięcy.. To prawie dorosły chłopak już.. :) Co do wagi i wzrostu to niestety cięzko mi powiedzieć.. Wzrost sprawdzałam ale domowymi sposobami, pod ścianą więc nie wiem na ile to jest dokładne.. :( W kazdym razie wyszło mi jakieś 62 cm (choć moze tam być błąd)

Co do wagi.. Ostatnio wazyłam go chyba ze 2 miesiące temu. Miał wtedy 30 kg. Teraz nie bardzo jestem już w stanie go unieść i wejść spokojnie na wagę tak wiec nie wiem jak to wygląda.. Chyba musze poprosić tatę co by mi pomógł.. ;)

No a co się tyczy postaw.. :9 Wcale nie jest tak wesoło jak wam się zdaje.. :( Czasami owszem się udaje ale i tak muszę mu lekko ustawić nogi.. Do tego wszystkiego jak próbuję to robić własnie tak sztucznie to z reguły Graf wygląd jak ostatnia pokraka, oferma.. Stoi cały przykurczony, pogięty.. :(

Nie umiem doprowadzić do tego by ustawił się zupełnie sam.. :(

No chyba że widzi inne psy. Wtedy to się dopiero pięknie pokazuje.. :lol: Tak wiec chyba pozostaje mi liczyć na to,ze na wystawie własnie "na psy" mały ładnie się pokaże..

Posted

Marta 10 msc to juz prawie dorosly chlopak :) Bardzo ladna ma figurke.. On sciemnial czy tylko mi sie wydaje? Co do ustawiania to napewno jeszzce sie nauczy sam.. :) A na wystawie duzo psow wiec napewno sie uda :)

Pozdrawiamy bokseromaniakow :)

Posted

Mrówko nie umiem powiedziec czy sciemniał bo widze go codziennei to tego nie dostrzeagam.. :( Ale podobno umaszczenie ma mu sie zmieniać (więcej i wyraźniejszych prązków) ale to dopiero ok 15 miesiąca-tak twierdza hodowcy.... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...