Azir Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Może być członek rodziny :) Każdy człowiek ma jednak swój osobisty zapach. Jeśli pies ma rozpoznawać Twój zapach, to Twój ojciec z powodzeniem może dokładać swoje patyczki. Tylko na wszelki wypadek nie zamieniajcie się rolami. :lol: Quote
dog_master Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dzieki :) Sprobowalismy wczoraj i... Znalazlam 2 prawie identyczne patyczki, jeden mialam w kieszeni jakis czas [gdy cwiczylam kwadrat ;), tak z 10min], tata polozyl swoj, potem ja swoj, piesio powachal moja reke, wyslalam psa [cos kolo z 5m], Kubuś podbiegl, powachal pierwszy patyczek, po dlugiej chwili podszedl do drugiego, powachal, wzial i go zawolalam :multi: Nie wiem, skad on wiedzial :D ale powachal, wybral, bylo bosko :) Drugi raz pobiegl na pamiec ;) po prawy patyczek, wiec zrobilismy jeszcze raz i wtedy znow zrobil to na wech :loveu: Jaka dumna z niego jestem :) Quote
Recommended Posts