blaira Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Cavisia....mam jedynie stawke ale bez lokat nie siedzialam tam ....tylko czekaluismy z "naszym" jego debiut byl nastepujacy 2 miejsce(srebro woooow) i ocena doskonala na pierwszy raz uwazam ze swietnie. Ja mam jutro swoj debiut i mam nadzieje ze bedzie ok mam nr 609 jezeli ktos ma ochote bedziemy przy ringu 1 ze staffiorem czarnym :) Quote
Ludek Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Czy faktycznie oceny były o godzinach podanych na zgłoszeniach? Quote
Agappe Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='navel']a my dosk. i 2/2, ale za to baardzo zadowoleni, bo mamy ładny opis. sędzina (przemiła kobieta) się wahała, kogo na pierwszym postawić, ale nie żałuję bo konkurentka naprawdę śliczna :D uff, padam, a Nika jeszcze bardzij pada 8) zaraz powstawiam stawki jak mi się uda, przynajmniej częśc ;) a zdjęcia wyszły jakieś takie nijakie i jeszcze nie ja robiłam, więc jest ich dosyć mało...[/quote] chyba Cie widziałam... :) gratuluje :) Quote
Lagunka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 My też już "po" ;) Ocena doskonała, lokata pierwsza, NSwR i CWC :angel: W BOBie byłyśmy drugie, po prześlicznej suczce :D Bycie za nią, uważam za zaszczyt, a nie porażkę, zwłaszcza, ze pokonałyśmy bardzo znanego psa ;) :D Ocena brzmi bardzo sympatycznie i pozwalam sobie ja przytoczyć :D [quote]W całości harmonijna, piękna głowa, małe, ślicznie osadzone oczy, piękna długa szyja, dobry korpus, b. dobre ustawienie kończyn przednich, porusza się prawidłowo i rytmicznie, mogłaby mieć silniejszy kościec. Uroczy charakter.[/quote] Teraz jeszcze jedno CWC i kończymy championat :D :angel: :angel: :angel: Wszystkim gratuluję wyników, a szczególnie debiutantom :D Quote
navel Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 a, nie mam co robić to prosz :lol: : [b]Border Collie[/b] [u]PSY[/u] *klasa młodzieży: EXTREMLY REMARKABLE Never Never Land (FCI) *klasa otwarta: Alderaan DREAM LOVER AT VISION EGO BLUE Leśna Ostoja GRAND BLUE Leśna Ostoja WIGO Ko-Ta-Ra [u]SUKI:[/u] *klasa pośrednia: CELTIC PRINCESS CIRI Never Never Land (FCI) NUANCE VANGELDIS & VISION BLUE Energizer *klasa otwarta: Shoreland's KEEP ON RUNNING [b]Cavaliery:[/b] [u]PSY:[/u] *klasa młodzieży: BENITO Uszatki Łaciate CZAPI Gorcorgi MONTOGOMERY Gosford Park *klasa pośrednia: DEFI-DAX Uczniowski Kaprys *klasa otwarta: ANARUK Gorcorgi CALYPSO Uczniowski Kaprys ENTHRALING Azalea GILBERT Hanacky Raj TONITTO v.'T Burgstse Hof [u]SUKI:[/u] *klasa młodzieży: ABRA Jeziorna Pianka AGISSA z Rottlandu BARBÓRKA Kavaliri kvarteto BASTET Ex Officio *klasa pośrednia: ADRIA Santa Gwellian GINGER Ultima Ratio HAZEL Sylena *klasa otwarta: ESSI Pandemia FILOMENA z Michelina PECHE MELBA v.'T Burgstse Hof uff, już. następnym razem proszę o jakieś mniej liczne stawki :lol: Quote
Ajrisz Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Wielkie dzieki! Wiem, teraz czego mam sie spodziewac :D Quote
skubi Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ja poprosze jeszcze o stawke bearded collie Quote
Lagunka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Alaskan Malamute: PSY kl. młodzieży Storm Klouds Fergus Sausimayok Gotti ze Śnieżnej Doliny Guaro ze Śnieżnej Doliny kl. pośrednia Alan Wales Atos Wales Maverick Ala-Ka-Nuk Anuri Kl. otwarta Bols Diamentowa gwiazda Eleusis Apalachian Enkidu ze Śnieżnej Doliny Romulus Wilcze Uroczysko kl. championów Brave Heart Appalachian SUKI kl. młodzieży Astrea Dolina Lodowego Wichru Casada Huk Amarok Grey ze Śnieżnej Doliny Harriet ze Śnieżnej Doliny Pasja z Howerli kl.otwarta Blazing Star Stormyth Tantra Sausimayok kl. honorowa Agongka AM Merkambertaner Quote
Nor(a) Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik'][b]Spike[/b] - Ex.I, CWC.[/quote] gratulujemy..Spike się pięknie prezentował (choc wygląda nieco inaczej niz na zdjęciach..no ale widać ze zdjęcia mylące są :wink: )... Podobnie Fazka..(ale ona spokojna ..fajna jest :wink: :D ) Quote
navel Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Agappe']chyba Cie widziałam... :) gratuluje :)[/quote] zdawało mi się, że ja Ciebie tez, ale jakos mi mignęłaś ;) i dziękuję :) gratuluję wszystkim pięknych wyników! :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Nor(a)'][quote name='gwiezdny-wyslannik'][b]Spike[/b] - Ex.I, CWC.[/quote] gratulujemy..Spike się pięknie prezentował (choc wygląda nieco inaczej niz na zdjęciach..no ale widać ze zdjęcia mylące są :wink: )... Podobnie Fazka..(ale ona spokojna ..fajna jest :wink: :D )[/quote] Spike obecnie wygląda koszmarnie ponieważ, że po 3 miesięcznej ciężkiej chorobie, on jeszcze nie doszedł do siebie, starcił połowe włosa, więc nie ma się co dziwić, że wyglądał inaczej, ale powoli, powoli wraca do normy - za 3 mies. powinno być ok ;) Quote
Cockerek Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 A czy ktoś może mi napisać stawkę [b]maltańczyków[/b], ładnie proszę :P Mało ich było więc nie będzie dużo pisania :P Quote
Nor(a) Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote] Spike obecnie wygląda koszmarnie ponieważ, że po 3 miesięcznej ciężkiej chorobie, on jeszcze nie doszedł do siebie, starcił połowe włosa, więc nie ma się co dziwić, że wyglądał inaczej, ale powoli, powoli wraca do normy - za 3 mies. powinno być ok ;)[/quote] no ale widzisz..mimo tego i tak dostał super ocenę... Zdrówko dla Spike'a!!!! :wink: Quote
Lagunka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [b]Cockerek[/b], przed spacerem jeszcze maltańczyki dla Ciebie ;) PSY kl. szczeniąt: -Jasper Forussi SUKI kl. młodzieży: -Stella Maltezzi kl. pośrednia -Isabelle Mlt Fangor kl. otwarta -Ballada Forussi Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Nor(a)'][quote] Spike obecnie wygląda koszmarnie ponieważ, że po 3 miesięcznej ciężkiej chorobie, on jeszcze nie doszedł do siebie, starcił połowe włosa, więc nie ma się co dziwić, że wyglądał inaczej, ale powoli, powoli wraca do normy - za 3 mies. powinno być ok ;)[/quote] no ale widzisz..mimo tego i tak dostał super ocenę... Zdrówko dla Spike'a!!!! :wink:[/quote] Mimo tego... Hmmm... Nie podobało mi się sędziowanie dzisiaj, jakoś sędzia mało się wykazał zdolnością oceniania seterów - z całym szacunkiem do niego. Quote
blaira Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 co do godzin na tablicach ktore byly wywieszone byly np u cavalierow inne ale sedzina i tak przyszla na godzine ktore byly podawane na stronie. wiec nie wiem jak u reszty ale na tablicy bylo ok 30 min wczesniej wszystko niz na stronie Quote
nice_girl Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Nie będę oryginalna. :wink: Poproszę o stawkę welsh corgi. :) Quote
PSYLLA Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 A ja jeszcze raz proszę o stawkę posokowców bawarskich Quote
Nor(a) Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote] Mimo tego... Hmmm... Nie podobało mi się sędziowanie dzisiaj, jakoś sędzia mało się wykazał zdolnością oceniania seterów - z całym szacunkiem do niego.[/quote] ja tez moze oczekiwałam więcej szczegółów niz ogółów (w opisie) :roll: , choc ....w zasadzie po zmianie sędziego-niewiele oczekiwałam, więc skupiłam się po prostu na reakcjach mojego debiutującego psa i tutaj wynieślismy naprawdę bardzo..bardzo duzo z dzisiejszej wystawy :wink: Quote
mar Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [color=red]Ponawiam prośbe o stawkę PON-ów. Mogą być same imiona bez przydomków i bez podziału na klasy. To jest kilkanaście wyrazów, czy ktoś może się zlitować?[/color] Quote
Ludek Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='blaira']co do godzin na tablicach ktore byly wywieszone byly np u cavalierow inne ale sedzina i tak przyszla na godzine ktore byly podawane na stronie. wiec nie wiem jak u reszty ale na tablicy bylo ok 30 min wczesniej wszystko niz na stronie[/quote] A jak to się ma do tego co na potwierdzeniu? Quote
Lagunka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 mar, bardzo proszę. Wcześniej nie widziałam Twojej prośby. PSY kl. szczeniąt -Car z LiliowegoZacisza -Rumin Kordegarda Kuźnia Dobrych Klientów kl. młodzieży -Nikodem Kontekst kl. pośrednia -Siwek z Kuny kl. otwarta -Filar Sekret Kadan -Jantar ze Śpiewogry -Mazur z Gangu Długich kl. championów -Iwan z Zadymy SUKI kl. szczeniąt -Okrasa z Wielgowa kl. pośrednia -Baxa z Ameliówki -Dzierlatka z Winory -Wyjątkowa Wizja Mościc kl. otwarta -Hetmanka z Kuny kl. championów - Czarla Jamkin Quote
Recommended Posts