Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
No i lipton moi drodzy. Chcialam Wam pokazać Alutkę szczekającą na szynszylkę a tu mi sie nie chce filmik na wrzute wrzucic :-(

Może najpierw zmniejsz mu rozmiar ja tak robię, coś wykombinowałam i się szybko wrzucają.:cool3:

Posted

No właśnie Magduś są problemy :( Nie mogę zmniejszyć filmu na tak mały rozmiar żeby się wrzucił. Ściągnęłam sobie programik o którym mówiła Kamila, ale zmniejszyło mi z ok 260MB do 70, wiec probowałam jeszcze raz i jeszcze teraz mam 36 chyba ale i tak nie moge tego filmiku wrzucic. Macie jakis prosty programik, ktory od razu mi to zmniejszy do mini rozmiaru i jest za free? Naprawde bardzo chcialabym pokazac Wam Aluśke.
I schowaj tego kija! W off-ie opisane why. ;)

Posted

Udalo sie :multi: Troszkę sie filmik wiesza, ale mam nadzieje ze jakos to przezyjecie :)
To Alutka próbująca nakłonić szynszylę- Szyszka do zabawy. Jak jej to nie wychodzi to szczeka, wklada lapke do klatki, ale Szynio nic sobie z tego nie robi i w pewnym momencie odwraca sie do niej ogonem /co zreszta widac/. Dzwiek przy koncu, to jek zawodu i bezsilnosci ze Ala nic juz nie moze zrobic :evil_lol:
http://video.google.pl/videoplay?docid=8169196666351595848&hl=pl

Posted

Nie, spokojnie. Szyszek naprawdę ma ja w nosie, jak tak szczeka. Czasem jak ma ochote, to podchodzi do Ali, ona wklada łapke do klatki i go dotyka po główce- głasia tak jakby- a on sobie stoi grzecznie, albo obwą****e Alutki łapkę :) Jak mu sie coś nie podoba,to wtedy prycha.
Zazwyczaj uciszamy Alkę żeby tak na Szyńka nie szczekała, ale chciałam Wam pokazać jej temperamencik ;)

He he zrobiły mi sie gwiazdki :D. To ja może powiem, że "Szyszek wącha Aluki łapkę" ;)

Posted

Hi hi jaka ona jest śmieszniutka :loveu: Biedna kość, nie dość, że ja później zje, to jeszcze na początek obszczeka :lol:
Alicja czasem jak sie zdenerwuje to trzepie łebkiem, trzymając w pysiu kośc, ktora jej wypada co chwile i lata po calym pokoju :evil_lol: Wtedy natepuje chwila dezorientacji "gdzie jest gryzak?" i za chwile od nowa :)

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Biegaja tak szybko, że ja widzę tylko dwie srebrne smugi :evil_lol:
A kto to tak piskliwie szczeka?

To Gizmo, czyli ten co goni. On ma chyba nierozwiniete struny glosowe, bo wydaje dzwieki podobne do piszczalki....:evil_lol::evil_lol:

Posted

[SIZE="1"]Ale cudownie :loveu:
My narazie umiemy "siad", przychodzenie na zawołanie i komendę "spokoj", gdy mała obgryza smycz :loveu:
A mamy niecałe 4 miesiące.
Teraz chciałabym nauczyć małą "podawania łapy", i jak ją znam troche nam to zajmie, ale co tam.
Ach, byłabym zapomniała, umiemy już w 65% oddawanie aportu, gorzej z tym co mała znajdzie sobie na spacerku :lol:

Posted

Supcio Ja jeszcze nie nagrałam Cori i komend które umie :) Chyba jutro się pokusze

P.S. Chanelle dlaczego piszesz takimi maciupkimi literkami strasznie mi ciężko się doczytać Chyba że to tylko ja tak mam ?

Posted

Och zeby tak wygladaly wszystkie meki to ja zglaszam sie na meczennice ;)
Slucham teraz nagranego wykladu z doktryn i to jest dopiero męka.
Wracajac do Miki'ego wyglada zawsze pieknie, niewazne czy jasniutki czy nie. Moja Ala jest stalowa ale teraz sie z niej srebrzaczek robi :)
Pozdrawiamy i wracamy do odsluchiwania :roll: