Jump to content
Dogomania

Chiński Grzywacz w Polsce - historia, hodowle... (prosimy zakladac oddzielne tematy)

Recommended Posts

Posted

wiesz poki jej nie pokryje to nie mowie;] bo plany zawsze moga sie zmienic wiec narazie nic nie zapeszam;] ale powiem ze w rozważaniach było takze zagrancizne krycie..bedzie co bedzie...:p

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Em-ka']Oto psy i suki z przydomkiem Sasquehanna:

Sasquehanna BAZA

c.d.n

A ja się trochę zagapiłam i nawet nie wyprawiłam mojej Dunce urodzin w tym roku:shake: A w sumie ma już piękny wiek - 10 lat:loveu: Paskudna pani ze mnie

Milva będzie obchodzić swoje urodziny za dwa dni:cool3: :loveu: może nie przegapię:lol:

Posted

Nie widzisz,że chiński grzywacz pouwder puuf:lol:, i proszę nie kpić:mad:, bo i tak jest kochana no i ma już dostojny wiek:multi:

Posted

orsini napisał(a):
ja sobie nie kpie, ale Wy to sobie ze mnie jaja robicie tak????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

My nie :lol:- to natura czasem robi sobie jaja ze wzorca:evil_lol:

Posted

Iwona napisał(a):
My nie :lol:- to natura czasem robi sobie jaja ze wzorca:evil_lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

To moja Dunka - pierwszy grzywacz u mnie w domku:evil_lol:
Na trzy wystawy - dwa razy była bardzo dobra:cool3: a na trzeciej została zdyskwalifikowana i skończyła się jej kariera wystawowa:evil_lol: A w tamtych czasach nie miałam dostępu do netu i nie widziałam zdjęc pp więc nie wiedziałam na ile Dunia odpowiada wzorcowi:eviltong: a w książce P. Spaltensteina było wyraźnie napisane:
'Znane są dwa rodzaje powder puffs. Jeden z nich ma długą, opadającą szatę. (...) Drugi rodzaj ma włos znacznie krótszy i na ogół stojące uszy.'

znacznie krótszy włos jest mało konkretnym określeniem;) :cool3:

Posted

Tak sie wtrące troche ni z gruszki ni z pietruszki, ale czy widzieliście to ogłoszenie na allegro, jak jakiś facet sprzedaje chińskie grzywacze reproduktory nr ogłoszenia:84700756 - ogłoszenie na 20 stronie aukcji.
Sliczne psiaki!! Załuję, że sama ich nie mogę kupić:(

Posted

[quote name='ruda_asia']Tak sie wtrące troche ni z gruszki ni z pietruszki, ale czy widzieliście to ogłoszenie na allegro, jak jakiś facet sprzedaje chińskie grzywacze reproduktory nr ogłoszenia:84700756 - ogłoszenie na 20 stronie aukcji.
Sliczne psiaki!! Załuję, że sama ich nie mogę kupić:(
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84700756

czy ktos wie co to za psy? :roll:

Posted

[quote name='Dudek']A jego miotowa siostra Sonata Suise od Chlpiku już 'normalnie' owłosiona

ładna :) ale aż dziwne ze jeden miot i takie skrajności

Posted

[quote name='Dudek']I jego rodowód:evil_lol: wcale nie taki zły...:shake:
http://www.chinesecrested.no/pedigree.php?dog=55439
bosh jakie wy nie kumate jestescie :shake:
Dudek podala rodowód... podala :p
wiec klikamy w imie psa i gdzie nas przenosi... do jego zdjecia - brawo! :klacz: :lol:
Dla nadal zagubionych daje linka na skróty :lol: http://www.chinesecrested.no/registry/55439/Sunny+Boy+Od+Chlpiku.html

i tam mamy fotke i imiona miotowych braci i sióstr... mozna sobie poogladac :lol: :p

Posted

[quote name='Ania i Psy']Te nagusy z Allegro to Iwo i Aleksander Sakladir.

a ja się bardzo cieszę !!!
bo ten pan był u mnie któregoś razu jak chciał kupić drugiego psa (czyli przed zakupem Aleksandra), ale niestety ja na tamtą chwilę nie miałam no i Pan najlepiej by chciał za darmo ....

dzięki Bogu !!!

bo co teraz by był psiak sprzedawany !!!!
koszmar !!!
(i o ile mi wiadomo już wcześniej był po rozwodzie.... więc gdzie tu podział majątku, wogóle jak psy można traktować jak majątek ....:angryy: :diabloti: :angryy: zgroza )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...