Jump to content
Dogomania

Chiński Grzywacz w Polsce - historia, hodowle... (prosimy zakladac oddzielne tematy)

Recommended Posts

Posted

Ress nie uratujesz wszystkich :shake: :shake: o niektórych możesz nawet się nie dowiedzieć :-( :-(.
Najbardziej boje się o te gołe mocno zarośnięte :razz: :razz: , jak ktoś sobie kupi pięknego wygolonego łysola i nie zostanie uświadomony jaki on jest naprawdę :angryy: :angryy: i w niedługim czasie cały zarośnie. Dla niektórych może to być naprawdę szok:crazyeye: . Ja nie wiem co bym zrobiła, napewno bym nie wyrzuciła, ale klełabym hodowce przez całe psie życie :mad: , i pewnie chodziłby taki zarośnięty. :diabloti:

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz od kogos slyszalam ,ze wszystkich nie uratuje......jednak mysle ,ze trzeba byc dobrej mysli......ja licze na to ,ze jak najmniej bedzie psow do ratowania.....Ja bede sie starala pomoc...moze to nie duzo ,ale zawsze wiecej niz nic.

• 2 weeks later...
Posted

flashka-g napisał(a):
a macie hodowle narazie bezmiotową mojej siostry i jej współwłascicielki-DOUBLEDECKER FCI???

a co z planowaną ciążą KC ?? :cool3:

Posted

[quote name='Em-ka']Właśnie sie doczytałam, że 02.01.2006 odeszła sunia: Sasquehanna Etna - to jedna z pierwszych suk w tej hodowli;
['] ['] [']

Posted

Em-ka - myślę,że dobrze by było gdybyś w wolnej chwili "odświeżyła" pierwszą stronę dopisująć do niej hodowle i linki wymieniane na innych stronach.
Wtedy mielibyśmy cały aktualny wykaz jednym miejscu.

Posted

Oto psy i suki z przydomkiem Sasquehanna:

7.06.1993-02.01.2006
Sasquehanna ETNA

06.07.1993
Sasquehanna EGERIA

18.04.1994
Sasquehanna CZARNUSZKA

Sasquehanna CZARDASZ

Sasquehanna COMET

11.04.1995
Sasquehanna EL PASO

28.06.1995
Sasquehanna PIKA

Sasquehanna PALAS

Sasquehanna PENELOPA

Sasquehanna PENICYLINA

Sasquehanna PAPUGA

18.01.1996

Sasquehanna BUKSZPAN

Sasquehanna BAZA

Sasquehanna BLUSZCZ

Sasquehanna BUKOWINA

20.01.1996
Sasquehanna POSEJDON

21.05.1996
Sasquehanna DZIĘKUJĘ

Sasquehanna DOKTRYNIER

18.10.1996
Sasquehanna TAKTIKA

Sasquehanna TAKI PAN

Sasquehanna TRYPOLIS

03.03.1997
Sasquehanna FANTASTYK

Sasquehanna FETYSZ

13.03.1997
Sasquehanna ESCAPADA

24.11.1997
Sasquehanna SKOWRONEK

Sasquehanna SUMAK

Sasquehanna SAWANNA

Sasquehanna SASANKA

c.d.n

Posted

maga18 napisał(a):
a co z planowaną ciążą KC ?? :cool3:

czekamy na cieczke..narazie ani widu ani słychu.. Chyba sie Kc do macierzynstwa nie spieszy. Własciwie ja chce takze zapewnic szczeniaczkom jak najlepsze warunki.. i wcale takze mi sie nie spieszy do jej krycia.Na pewno ja pokryje bo chce zeby po niej byly dzieci i na pewno sobie cos zostawie. Narazie jeszcze sie wystawiamy w Katowicach dla przyjemnosci i przy okazji;]

Posted

a wybralam;p hmm..ale raczej Kc nie bedzie rodzic po tym przydomkiem teraz. Gdyż ja ja mam na prawach hodowlanych pod inna hodowle. W każdym razie bazuje dalje na lini Gingery`s.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...