Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Lucy[/B], jaka smutna wiadomość:-( Tak bardzo mi przykro i żal... Miałam nadzieję, że Sonia wyzdrowieje:roll: Wyobrażam sobie co czujesz, trzymaj się! :calus: [B]Jesteśmy z Tobą!
[/B]
["]
[*] ["]

Posted

:placz: Ja też :-( i była poprawa wczoraj.. no ale za dużo toksyn dostało się już do jej jelit i już nie wytrzymała :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Boże taka była dzielna... i cudowna i tak bardzo chciala życ :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']Lucy - Ty też jesteś bardzo dzielna - trzymaj się cieplutko - zrobiłaś dla tej małej kruszynki wszystko co tylko się dało[/quote]

Ja myślę to samo. Nie płacz Lucy:calus: - nic więcej nie mogłaś zrobić. Ściskam Cię mocno

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Kilka razy oglądałam te zdjęcia no i mam tylko jedno słowo [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]
[B]na temat twojego pieseczka........[/B]

[B]:p!!PiĘkNy!!:p [/B]

[B]Bardzo... mi przykro
[*] [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Lucy*
[*]:-( :-( :-(
[*]

a miałam taka cichą nadzieję, że poznam malutką podczas jakiegoś naszego wspólnego spacerku ...:-(
Jest mi bardzo przykro, ale zrobiłaś wszytsko co tylko siędało. Jesteś wspaniała !!

Posted

Jejku dopiero teraz przeczytalam wszystko od deski do deski!!
I ta historia z Sonieczka...... boze ona taka malutenka i jej nie dali szansy na poznanie calego tego wielkiego swiata. Znala tylko schronisko......:placz:
Ale ciesze sie, ze spedzila chociaz kilka dni z toba i mogla doswiadczyc co to jest ciepelko domowego ogniska.
Na 100% jest tobie wdzieczna za ten wysilek i te lzy
[*]
[*]
[*]:-(

Posted

Na szczęscie umarła w ciepłym dobrym domku (')
Lucy trzymaj się :-(
I zbieraj siły, bo pewnie niebawem znów jakas ociupinka będzie potrzebowała pomocy :buzi: