malawaszka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ojejku jejku maleństwo nie daj się chorobie :kciuki: bardzo mocno myślimy o Was i trzymamy :kciuki: MUSI się udać!!!! Quote
zaba14 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :-( [*] [*] :placz: Lucy trzymaj się Słoneczko :calus: Quote
Lucy* Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Sonieczka chociaż była malutka.. walczyła jak lew.. :-( Teraz jest już za TM ['] [*] ['] [*] ['] [*] ['] [*] :sad: :sadCyber: Quote
Lucy* Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Dziękuję wszystkim za kciuki.. i wsparcie... Dziękuję Kochani... Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [B]Lucy[/B], jaka smutna wiadomość:-( Tak bardzo mi przykro i żal... Miałam nadzieję, że Sonia wyzdrowieje:roll: Wyobrażam sobie co czujesz, trzymaj się! :calus: [B]Jesteśmy z Tobą! [/B] ["] [*] ["] Quote
malawaszka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :-( tak bardzo w nią wierzyłam ['][']['] Quote
Lucy* Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 :placz: Ja też :-( i była poprawa wczoraj.. no ale za dużo toksyn dostało się już do jej jelit i już nie wytrzymała :-( :-( :-( :-( :-( :-( Boże taka była dzielna... i cudowna i tak bardzo chciala życ :placz: Quote
malawaszka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Lucy - Ty też jesteś bardzo dzielna - trzymaj się cieplutko - zrobiłaś dla tej małej kruszynki wszystko co tylko się dało Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='malawaszka']Lucy - Ty też jesteś bardzo dzielna - trzymaj się cieplutko - zrobiłaś dla tej małej kruszynki wszystko co tylko się dało[/quote] Ja myślę to samo. Nie płacz Lucy:calus: - nic więcej nie mogłaś zrobić. Ściskam Cię mocno Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [B]Lucy* [/B]tak bardzo mi przykro i smutno :-( :glaszcze: :calus: Quote
arima Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :placz: Lucy bardzo mi przykro. Najważniejsze, że w takim cudownym domku były jej ostatnie chwile, a nie w ciemnym kojcu. Kochana jesteś:buzi: Quote
Koma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ['] strasznie mi przykro :-( trzymaj się [B]Lucy*[/B], zrobiłaś wszystko co mogłaś :calus: Quote
Kr0mC!a Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Kilka razy oglądałam te zdjęcia no i mam tylko jedno słowo [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo] [B]na temat twojego pieseczka........[/B] [B]:p!!PiĘkNy!!:p [/B] [B]Bardzo... mi przykro [*] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Lucy* [*]:-( :-( :-( [*] a miałam taka cichą nadzieję, że poznam malutką podczas jakiegoś naszego wspólnego spacerku ...:-( Jest mi bardzo przykro, ale zrobiłaś wszytsko co tylko siędało. Jesteś wspaniała !! Quote
Magda Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Jejku dopiero teraz przeczytalam wszystko od deski do deski!! I ta historia z Sonieczka...... boze ona taka malutenka i jej nie dali szansy na poznanie calego tego wielkiego swiata. Znala tylko schronisko......:placz: Ale ciesze sie, ze spedzila chociaz kilka dni z toba i mogla doswiadczyc co to jest ciepelko domowego ogniska. Na 100% jest tobie wdzieczna za ten wysilek i te lzy [*] [*] [*]:-( Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ojej...:-( to straszne...:placz:Biedna malutka kruszynka....:placz: Spij spokojnie ['] Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Na szczęscie umarła w ciepłym dobrym domku (') Lucy trzymaj się :-( I zbieraj siły, bo pewnie niebawem znów jakas ociupinka będzie potrzebowała pomocy :buzi: Quote
daga10011 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Lucy-wspolczuje:placz: .Trzymaj sie dzielnie. [*] Quote
Recommended Posts