malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Lucy - trzymam :kciuki: skąd wiadomo że to nosówka??? były robione testy? czy mała Sonia dostaje kroplówki? to bardzo ważne żeby dostawała - jak nie uda im sięzałożyć wenflonu takiemu maleństwu to chociaż podskórnie - bardzo bardzo potrzebne są kroplówki; a na wzmocnienie co dostała? ja polecam baypamune czy maleństwo ma katar i zaropiałe oczka? bo nie widać żeby miałą na zdjęciu Quote
PIKA Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 To ja tez trzymam kciuki za maleństwo :kciuki: Quote
daga10011 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ja tez trzymam kciuki:kciuki: .Dali tez mial diagnoze nosowki jak byl maly-ale do dzis nie jestem pewna czy to byla nosowka,bo jedna dawka surowicy postawila go na nogi Quote
Koma Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :( biedna Trzymamy mocno kciuki za maleństwo :kciuki: Quote
Lucy* Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name='malawaszka']Lucy - trzymam :kciuki: skąd wiadomo że to nosówka??? były robione testy? czy mała Sonia dostaje kroplówki? to bardzo ważne żeby dostawała - jak nie uda im sięzałożyć wenflonu takiemu maleństwu to chociaż podskórnie - bardzo bardzo potrzebne są kroplówki; a na wzmocnienie co dostała? ja polecam baypamune czy maleństwo ma katar i zaropiałe oczka? bo nie widać żeby miałą na zdjęciu[/quote] Bo od przedwczoraj jej nie robiłam zdjeć.. nie mam do tego głowy.. ma bardzo zaropiałe oczka , ogromny katar i chrypkę :-( Kroplówki nie może dostać bo ma za małe żyły na wenflon , podskórnie dostawała na wzmocnienie i przeciw odwodnieniu i jakiś antybiotyk ale nazwy nie pamiętam. Dostaje tez (nie wiem czy dobrze piszę) Synulox w tabletkach, Tolfedine w tabletkach , do "jedzenia" Convalecensce Diet Royala a do picia Rehydration Diet Royala i oprócz tego glukozę. Aha i jeszcze jakiś proszek przeciwko biegunce. Ona jest taka cudowna.. wyłazi od czasu do czasu ze swojej budki i merda ogonkiem !! Dużo rzeczy ją ciekawi i nauczyla się siadać bo wcześniej tego robila.. mówie Wam kochana jest.. przyjmuje te wszystkie preparaty spokojnie.. widać że chce żyć.. oby jej to pomogło :-( :kciuki: :kciuki: :kciuki: O dziesiątej znowu do weta .. zobaczymy co dalej.. Nie-dziękuję wszystkim za kciuki ;) trzymajcie dalej :-) Quote
Alka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [B]Lucy, trzymamy mocno kciuki ![/B] czekamy na dobre wiadomości, informuj nas o stanie zdrówka Sonieczki. Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [B][COLOR=green]LUCY* jakie wieści , co wet powiedział .[/COLOR][/B] [COLOR=#008000]Musi być dobrze , a paluszki trzymamy nadal .;) [/COLOR] Quote
Lucy* Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Hmmm zobaczymy.. wet powiedział że teraz trzeba tylko czekać :-( nawadniać i czekać i tak w kółko.. jedzie jeszcze na zaszczyk o 15tej.. biedna cała już pokłuta :-( :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Lucy*']Hmmm zobaczymy.. wet powiedział że teraz trzeba tylko czekać :-( nawadniać i czekać i tak w kółko.. jedzie jeszcze na zaszczyk o 15tej.. biedna cała już pokłuta :-( :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki:[/quote] Wierzymy ,że będzie dobrze !:thumbs: Quote
malawaszka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 trzymam za maleństwo :kciuki: bardzo ważne jest nawadnianie i żeby jadła Quote
arima Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Lucy, dopiero przeczytalam o tej małej kruszynce:oops: Ja też trzymam kciuki Quote
zaba14 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Lucy i jak tam malenka? Co Ty masz z tym netem? Quote
Lucy* Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='arima']Lucy, dopiero przeczytalam o tej małej kruszynce:oops: Ja też trzymam kciuki[/quote] Nie szkodzi.. ważne że trzymasz kciuki :buzi: Quote
Lucy* Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='zaba14']Lucy i jak tam malenka? Co Ty masz z tym netem?[/quote] Nie mam netu w domu bo udało mi się zgodnie z rewelacyjną propozycją TP S.A. :angryy: rozwiązać umowe z Neostradą.. i teraz na nowo ją zawieram :lol: Koń by się uśmiał :lol: Także chwilowo jestem tylko w czasie pracy ale ciiii nie mówicie nikomu.. ;) Quote
Lucy* Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Maleńka dalej się trzyma jakoś.. mnie udało się za to dziś już nie dotrwać i usnęłam na trzy godziny :shake: :-( i była bez strzykawki... Ale podobno nie jest najgorzej tak powiedział wet :kciuki: A tak poza tym to nie wiem czy to fajne do cieszenia bo raczej fuuuu ale mała wydaliła z samego rana ochydną długą gliste :multi: :multi: i to też z pewnościa komplikowało jej sprawę Dalej trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Lucy*']Maleńka dalej się trzyma jakoś.. mnie udało się za to dziś już nie dotrwać i usnęłam na trzy godziny :shake: :-( i była bez strzykawki... Ale podobno nie jest najgorzej tak powiedział wet :kciuki: A tak poza tym to nie wiem czy to fajne do cieszenia bo raczej fuuuu ale mała wydaliła z samego rana ochydną długą gliste :multi: :multi: i to też z pewnościa komplikowało jej sprawę Dalej trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki:[/quote]:kciuki: :kciuki: :kciuki:no to trzymamy dalej :kciuki: :kciuki: :kciuki:a z ta glista to jest sie z czego cieszyć , bo nic jej juz nie bedzie podjadać:diabloti: Quote
Lucy* Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Alicjo , Alu, Gabi, Arimko, Żabko , Asherku , Malawaszko, Mmbbajko, Piko , Mago , Dagusie obie , Komko i wszyscy pozostali ... nie-dziękuję za te kciuki ale jestem Wam wdzięczna za wsparcie :buzi: :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
BoJa2 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Dołączamy do GRUPY TRZYMAJĄCEJ KCIUKI :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
KaRa_ Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Rowniez trzymam kciuki za malutka, zeby jak najszybciej wrocila do zdrowia :kciuki: :kciuki: Quote
Lucy* Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Nie mam dziś głowy do dogo wogóle :shake: myślałam dziś rano że Sonia mi umrze na rękach.. :-( to bylo straszne .. zesztywniała i dusiła się.. teraz jest od rana pod kroplówką i trochę ożyła.. Ile łez zdążylam wylać... trzymajcie trzymajcie.. :kciuki: To jaką chęć walki i życia ma ta mała to jest coś niesamowitego.. większego psa już by powaliło a ona kochana istotka dalej walczy... Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Przykre wiadomosci :shake: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Koma Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 trzymam dalej :( malutka walcz! :shake: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts