króliczek Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Tak [b]AGAMA[/b] masz rację ,ale troszkę uściślę .Do INTERA potrzebne są 4 x CACIB z trzech krajów .Przepisy teraz się zmieniły ,więc nie muszą być to CACIBy z kraju psa(w naszym wypadku Polska) ,mogą być z zupełnie innych.Dla nas każdy wariant jest do przyjęcia ,ponieważ my już te CACIBy z czterech różnych krajów mamy i z Polski oczywiście też :wink: Także ,aby do wiosny :wink: tzn do stycznia(haha) :D Quote
Agama Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Kroliczku milo bylo Ciebie poznac osobiscie dzieciaki masz wspaniale grzeczne i odpowiedzialne z TAKIM szarpejem dawaly sobie rade fajnie ze tu zawitalas pisz co tam z TWOJA SUNIECZKA pozdr. Quote
króliczek Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Nie ma co ukrywać [b]AGAMO[/b] ,że mi także było bardzo miło poznać :D Fajnie się z Tobą gadało.Mam nadzieję że to nie pierwszy i ostatni raz :wink: A co do suni ,to sama nie wiem co z jej zaciążeniem .Niestety na pewne wyniki trzeba mi jeszcze będzie poczekać.W ten sposób uczę się pokory i cierpliwości 8) :D :wink: Napewno jak już będę coś nie coś wiedziała dam znać. Quote
Draczyn Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 [quote name='Agama']Trzymamy kciuki pozdr.[/quote]Ja też trzymm kciuki Quote
Agama Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Draczyn zmobilizuj sie i zamiesc fote najstarszej szarpejki w POLSCE PIGUNIA tak slicznie wyglada :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
Draczyn Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Agama']Draczyn zmobilizuj sie i zamiesc fote najstarszej szarpejki w POLSCE PIGUNIA tak slicznie wyglada :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote]Ona faktycznie świetnie sie trzyma ale fotki nie umiem zamieszczać. Jutro mogę zrobić i przeslać do kogoś kto je zamieści na forum. Mnie to nire wychodzi. A le czy ona jest najstarsza w Polsce - tego niewiem Quote
Agama Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Pigula to coreczka Pigwy :D Pigwa jest suczka Draczyna przywieziona z CZech w rodowodzie to Cira Enki ale moge sie mylic Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Agama']Pigula to coreczka Pigwy :D Pigwa jest suczka Draczyna przywieziona z CZech w rodowodzie to Cira Enki ale moge sie mylic[/quote]Nie mylisz się. Nie zdążyliśmy zrobić jej dziś zdjęcia. Marek był pół dnia z Lizą u lekarza n różnych badaniach, a zdjęcia to jego podwórko. Jak się sytuacja trochę unormuje, to porobimy zdjęcia Quote
króliczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Czekam zatem na zdjęcia .Dodam ,że z zaciekawieniem i niecierpliwością :D Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Moja Pigunia jest bardzo podobna do piesia w twoim awatarze, gdybym nie wiedziała, że to Twój pies, to bym pomyślała, że to moja Pigunia Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 była bardzo piękna, ale teraz już nie ma takiej spuchniętej mordeczki jak kiedyś. Jak była na ringu to każdy sędzia mówił, że to najładniejsza suka na ringu, ale niestety miala wadę zgryzu i zawsze bdb. Szczeniaki jakoś po niej tego nie dziedziczyły, bo kiedyś tam je miała m.in Panda to jej córeczka Quote
Agama Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Oj Draczyn draczyn dawno nie obserwowalas SZARPEI ktore obecnie sa interami Kroliczka Krolewicz to Zjawisko :D :D :D :D :D :D :D :D :D Oczywiscie Pigwa jest Super :D Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Agama']Oj Draczyn draczyn dawno nie obserwowalas SZARPEI ktore obecnie sa interami Kroliczka Krolewicz to Zjawisko :D :D :D :D :D :D :D :D :D Oczywiscie Pigwa jest Super :D[/quote]Oczywiście tak dawno nie byłam na wystawie, przeszło miesiąc temu. Pewnie od tego czasu dużo ię mienilo Quote
Agama Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Draczyn mi chodzilo o obserwacje co obecnie dzieje sie na ringu szarpei a nie o wystawy jesli CIEBIE URAZILAM to SOOOOORRRRYYYYY Quote
Draczyn Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Faktycznie ja chodzę na wystawy w ciemnych okularach i nie widzę psów. Zaraz, zaraz , a po co ja chodzę na wystawy...., kompletnie zapomniałam. Przypomnij mi Agama Quote
Draczyn Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Widzę, że nie wchodzisz Agama. Pewnie się obraziłaś. Naprawdę nie ma o co. To ja powinnam się raczej obrazić, bo robisz ze mnie jakiegos dyletanta kynologicznego - nie wiadomo po co. Zapomnijmy o tym incydencie i koniec. Tak chyba będzie najlepiej. Porozmawiajmy o naszych psiakach Quote
Agama Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Draczyn wcale sie nie obrazilam tylko jak siedze na ringu szarpei choc nie wystawiam to widze ze jest wiele bardzo pieknych zwierzatek nie ma kakiego rozrzutu jak kiedys i wspaniale :D Kiedy ta rasa byla bardzo modna to hodoffffcy :evilbat: robili typowe swoje poczynania :( i bylo co bylo teraz chyba jest inaczej obym sie nie mylila... Quote
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [URL=http://img456.imageshack.us/my.php?image=hpim10306bf.jpg][img]http://img456.imageshack.us/img456/8131/hpim10306bf.th.jpg[/img][/URL] Quote
Agama Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Ach sliczne Sloneczko :D a jaka blyszczaca :D :D :D :D :D :D :D Caluski w noseczek od cioci gosi Quote
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Agama']Ach sliczne Sloneczko :D a jaka blyszczaca :D :D :D :D :D :D :D Caluski w noseczek od cioci gosi[/quote]Niewiele jej zostało z dawnej urody, ale ton nic dziwnego - starsza pani ma już 11 lat Quote
Agama Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Draczyn mialas duzo szczescia kupujac Pigunie oczywiscie dajecie Jej wszystko co najlepsze i najzdrowsze zarazem i Milosc :D Quote
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Draczyn']http://img427.imageshack.us/img427/2180/hpim10339xe.th.jpg A to nasza 11letnia sharpejka[/quote]Agama, a czy uważasz, że jej czegoś brakuje??????????????????????????????? [B][COLOR="Red"] Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki.[/COLOR][/B] PKt 10 regulaminu : [url]http://www.dogomania.pl/forum/announcement.php?f=36[/url] Quote
Recommended Posts