Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']Sabinko dostalas moja karteczke z nad morza z kroplekami wody i jodem :D[/quote]
[B]Diabelkowo [/B]dostałam karteczkę i dziękuję. "Bałtycka impresja" - bardzo ładna.
[B]Daga -[/B] Twój Oskarek tak pięknie wygląda na zdjęciu, które mi przysłałaś.J ak to zrobiłaś, to dla mnie czarna magia, żeby zdjęcie było z napisem i życzeniami. W każdym razie, całość jest śliczna . Również bardzo dziękuję.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']
[B]Daga -[/B] Twój Oskarek tak pięknie wygląda na zdjęciu, które mi przysłałaś.J ak to zrobiłaś, to dla mnie czarna magia, żeby zdjęcie było z napisem i życzeniami. W każdym razie, całość jest śliczna . Również bardzo dziękuję.[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]zrobienie kartki zajęło mi kilka minut - to naprawdę nic trudnego, tylko nie wiem czemu przy wywołaniu obcięlo trochę górny i dolny napis, ale mimo to ciesze się, że się spodobała - jest mi niezmiernie miło :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Sabinko powiedz ile juz maz tych karteczek od nas? Pewnie cała mase. Listonosz to się pewnie dziwił.:lol: [/COLOR][/B]

Posted

Karteczek jest 50, a wśród nich Twoja Aggo i Payook z widokiem Poznania nocą. I osobna od Payook z Bieszczad. Niektórym osobom już podziekowałam, ale będę dalej dziękować, powolutku. Niektórzy są jeszcze na wakacjach. Może za mało daje temu wyraz, ale cieszę się tymi kartkami ogromnie. Z niektórymi Dogomaniakami nie miałam okazji rozmawiac w żadnej z galerii, a dostałam od nich śliczne kartki. Także bardzo, bardzo dziękuję :
[B][COLOR=red]KAM, ALKIL, PATII, KROPCE- KROPCE, JINNY AL, ANI C 50, EWIE z jamnikiem Guciem, ADZE z Elbląga, RODZINIE -RR, KOMIE, HEBANOWEJ, VOQUE, BODZIULCE, ASICY, ALCE z yorkiem Tuffim, przyjacielem Ozziego, LABRADORCE, PAROS i SUPERGODZE. [/COLOR][/B]
Nie po raz pierwszy stwierdzam, że wszyscy na dogomanii są cudownymi ludźmi. Wrażliwymi, nastrojonymi jak najpiękniejsze skrzypce na ten sam ton pomocy i pocieszania, bez względu na to czy własnie "pod wozem" jest pies, czy człowiek. Jestem Wam wszystkim bardzo wdzieczna.
[B][COLOR=red]Aggo[/COLOR][/B] - mam jeszcze pytanie: Czy Agnieszka Heidrich to Ty ? ( na odwrocie koperty nadawca nie podał nicka). Jeżeli to Ty, to nie tylko za kartkę Ci gorąco dziękuję. Będziesz wiedziała za co.:loveu:

Posted

[quote name='Sabina1']Karteczek jest 50, a wśród nich Twoja Aggo i Payook z widokiem Poznania nocą. I osobna od Payook z Bieszczad.
[B][COLOR=red]Aggo[/COLOR][/B] - mam jeszcze pytanie: Czy Agnieszka Heidrich to Ty ? ( na odwrocie koperty nadawca nie podał nicka). Jeżeli to Ty, to nie tylko za kartkę Ci gorąco dziękuję. Będziesz wiedziała za co.:loveu:[/quote]

[B][COLOR=darkgreen]Sabinko kochana tak to właśnie ja. CIesze się, że karteczki doszły. Bardzo się ciesze, że mogłam pomóc. Teraz wracaj szybciutko do zdrowia. Koniecznie się musimy spotkać. Mam nadzieje, że to się uda w krótce.[/COLOR][/B]

Posted

Sabinko, jak miło wejść do działu Galeria i zobaczyć, ze u Ciebie jest taki ruch. :multi: Wracaj nam szybciutko do zdrowia Kochana, bo widze, ze z Dogo szybciej wracasz do formy. :angel:

Posted

Kochana Sabinko bardzo się cieszę, że czujesz się już lepiej i że jesteś już w domciu. ?Nadal życzę Ci wszystkiego dobrego i oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia. Całuski :loveu:

Ps: Dziś poszła kartka z Poznania, jutro wyśle ze Żmigrodu :evil_lol:

Posted

A wczoraj przyszła poczta od [B]KUMPELKI,[/B] z pięknym zdjęciem całej rodziny i umordowanym Kumplem :multi: :multi: :multi: Tak sie ucieszyłam, wreszcie zobaczyłam wszystkich dokładnie. Magda, pięknie wyglądasz, tak zdrowo :loveu: Bardzo dziękuję

[B]DOGAJA[/B], od Ciebie też przyszła wczoraj karteczka, oryginalna, dziurkowana. Dzięki wielkie za pamięć. Czy Twoją ogareczkę można zobaczyć gdzieś na dogo?

Posted

Rzadko tu teraz zaglądam, bo jakoś tak sobie ułożyłam w głowie, że skoro, Sabinko, jestes juz w domu, to znaczy, że jest Ok. A że nie znamy się zupełnie, więc nie jest mi zręcznie wchodzić między dość spoufalone posty. Ale przeczytałam, że kartka doszła. Ogromną frajdą było dla mnie uczestniczyc w tym pocztówkowym "przedsięwzięciu", tym bardziej że miała temu towarzyszyć tajemnica, zaskoczenie, niespodzianka. To fajne emocje. Pozdrawiam:lol:

Posted

[quote name='rodzina_rr']Rzadko tu teraz zaglądam, bo jakoś tak sobie ułożyłam w głowie, że skoro, Sabinko, jestes juz w domu, to znaczy, że jest Ok. A że nie znamy się zupełnie, więc nie jest mi zręcznie wchodzić między dość spoufalone posty. Ale przeczytałam, że kartka doszła. Ogromną frajdą było dla mnie uczestniczyc w tym pocztówkowym "przedsięwzięciu", tym bardziej że miała temu towarzyszyć tajemnica, zaskoczenie, niespodzianka. To fajne emocje. Pozdrawiam:lol:[/quote]
[B]Rodzino-rr, to[/B] nie była jedna karteczka od Ciebie. Bardzo ciepło i serdecznie napisałaś jedne z najmilszych karteczek. Bardzo Cię prosze wchodź miedzy "spoufalone posty" jak najczęściej . Serdecznie Cię pozdrawiam.
Widzę , że masz labusia. Czy masz też galerię?

Posted

Ja jestem matką rodziny_ rr i głównie tym sie zajmuję. Komputer, zmienianie awatara, wklejanie zdjęć, to sprawa moich dzieci. Ale w galerii labków jest kilka zdjęć Medora:multi: , zapraszam.

Posted

[quote name='Sabina1']A wczoraj przyszła poczta od [B]KUMPELKI,[/B] z pięknym zdjęciem całej rodziny i umordowanym Kumplem :multi: :multi: :multi: Tak sie ucieszyłam, wreszcie zobaczyłam wszystkich dokładnie. Magda, pięknie wyglądasz, tak zdrowo :loveu: Bardzo dziękuję
[/quote]
Cieszę się bo to znaczy, że niestety pierwsza niedoszła :roll:
Wyglądam poprostu jak baryłka :lol: ale to prawda, zdrowo :p Może za bardzo :evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina1']

[B]DOGAJA[/B], od Ciebie też przyszła wczoraj karteczka, oryginalna, dziurkowana. Dzięki wielkie za pamięć. Czy Twoją ogareczkę można zobaczyć gdzieś na dogo?[/QUOTE]

Sabinko, jak się cieszę, że jesteś już z nami!!!
:bigcool: :bigcool::smilecol: :siara: :cunao: :siara: :smilecol: :bigcool: :bigcool:

Wcięło mnie na urlopie, więc wyszłam z obiegu. A Szwajcarzy, widać, spóźniają się, w przeciwieństwie do swoich zegarków (kartkę wysłałam chyba ze trzy tygodnie temu)!
Moją Gaję (oficjalnie Jutę z Beskidzkich Wysp), starszą siostrę Kumpelkowego Kumpla, możesz zobaczyć na moim avatarku i otwierając temat: " PART II Ciężarne dziewczynki, matki, ojcowie oraz ich dzieci", od strony: 110 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15563&page=110[/url]
Później pojawia się też kilka razy. Możesz też zobaczyć ją poniżej.

[SIZE="5"][COLOR="Lime"][COLOR="Lime"][COLOR="Lime"]Ale to wszystko nieważne - ważne, że jesteś na chodzie i to, zdaje się, niezłym! Jestem po lekturze zaległości, więc już wszystko wiem.
Życzliwych ludzi już masz, o zwierzątkach nie wspomnę, więc życzę Ci mnóstwo roboty i... siły, by ją wykonać! Praca ma czarodziejską moc leczniczą...[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Duża Buźka - Gaja i Dogaja

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img358.imageshack.us/img358/4806/wykoczonacieczkiupaemaq9.jpg[/IMG][/URL]

Gaja wykończona upałem i cieczką (stąd te "seksowne" majteczki).

Posted

Sabinko bardzo bardzo sie ciesze...ze wracasz do zdrowia...wpadam na watek i wypadam, jak to ja i trzymam kciuki i mysle...

a co do pisania to....pisze i pisze i napisac nie moge...jak ta sojka
pracy mam po uszy z Mapa Pomocy Dogo...akcja w uciechowie, i innych pomocowych...

pozdrawiam serdecznie

Posted

Sabinko jak ja sie ciesze ze lepiej sie czujesz i czytajac posty- ze wrecz energia cie rozsadza;) .
Polez choc jeszcze chwilke i sie pooszczedzaj.
Ja bede w lutym lub marcu w Polsce po Dropsiatego- wiec masz duzo czasu na rekonwalescencje :cool3: .
To jak dziewczynki...? Wyzelkowy spacerek dogomaniakow:lol: ?Mame tez moze zabiore.....to moze jeszcze upchniemy jeszcze jednego ale zastrzegam JUZ ostatniego rodzinnego sierotke....

Posted

[quote name='Katcherine']Sabinko jak ja sie ciesze ze lepiej sie czujesz i czytajac posty- ze wrecz energia cie rozsadza;) .
Polez choc jeszcze chwilke i sie pooszczedzaj.
Ja bede w lutym lub marcu w Polsce po Dropsiatego- wiec masz duzo czasu na rekonwalescencje :cool3: .
To jak dziewczynki...? Wyzelkowy spacerek dogomaniakow:lol: ?Mame tez moze zabiore.....to moze jeszcze upchniemy jeszcze jednego ale zastrzegam JUZ ostatniego rodzinnego sierotke....[/quote]
Katcherine, ja przeczytałam cały wątek o Dropie(Tanitka mi podała linka). Masz przepięknego psa. Jest chyba najpiękniejszy z naszych schroniskowych wyżełków. Ślicznie umaszczony, a te oczyska......Musisz być ogromnie szczęśliwa, ale nie tylko z powodu psa. Masz takich wielkich przyjaciół, myśle o Tanitce i innych dogomaniaczkach, które dokładały starań, żeby Dropa dla Ciebie "zabezpieczyć". Pozdrawiam Cię serdecznie.

Posted

[quote name='Maga100'][B]Wróciłam z urlopu i patrzę, że zdrowiejesz :multi: [/B]
[B]Cieszę się i życzę jeszcze szybszego tempa w zdrowieniu :hand:[/B][/quote]
[B] MAGA, dziękuję. Wpadam do Twojej galerii, więc widziałam pełnię psiego szczęścia , czyli Leona w morskiej kąpieli. To jest to , co labusie kochają najbardziej. Szczęśliwy Leon. [/B]

Posted

[quote name='Sabina1'][B] widziałam pełnię psiego szczęścia , czyli Leona w morskiej kąpieli. To jest to , co labusie kochają najbardziej. Szczęśliwy Leon. [/B][/quote]

Leon się prawie odparzył po tych kąpielach :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Katcherine, ja przeczytałam cały wątek o Dropie(Tanitka mi podała linka). Masz przepięknego psa. Jest chyba najpiękniejszy z naszych schroniskowych wyżełków. Ślicznie umaszczony, a te oczyska......Musisz być ogromnie szczęśliwa, ale nie tylko z powodu psa. Masz takich wielkich przyjaciół, myśle o Tanitce i innych dogomaniaczkach, które dokładały starań, żeby Dropa dla Ciebie "zabezpieczyć". Pozdrawiam Cię serdecznie.[/quote]
Sabinko- ja nie wiem czy najpiekniejszy- one wszystkie sa piekne te co im los dal domek. Przeciez patrzac na Caro i Ciebie , i tanitke z Luska, i reszte dogomaniackich wyzelkow zakielkowalo ziarenko pragnienia posiadania wlasnego wyzelka. Dropek zaznaczam mial byc staruszkiem:mad: - ale odmlodnial nam w trakcie adopcji.

Agnieszka Malek, Morgan, Tanitka, Doddy, Pan doktor z Pania doktor- wszyscy oni pomogli nam obojgu sie odnalezc. Pomimo tego ze naprawde bylo ciezko pomyslec ze caly ten szalony plan sie uda. A teraz moi rodzice pomagaja- opiekuja sie Dropem przez caly okres przygotowan.Ja naprawde mam ogromny dlug wdziecznosci do splacenia;) .
A moze Dropek:evil_lol: ;).
a tak wogole Sabinko to Tobie i Caro jestesmy z Dropkiem winni wdziecznosc- bo to Caro pokazal mi ze Grysiek teskni do wyzelka- i nie ma dla niego znaczenia czy to piesek czy suczka, ze piesek tez moze byc:loveu: . Ten pamietny spacerek otworzyl mi oczy.

Posted

[quote name='Ulka18']Sabinko kochana,
jutro w skrzynce powinnas cos znalezc ode mnie. Mam nadzieje, ze sie spodoba ;)[/quote]
Czy przypadkiem mnie nie rozpieszczacie? :lol: Jestem okropnie ciekawa, co to takiego może być, ale nie wiem, czy na jutro dojdzie. Sądząc po karteczkach które dostałam, szły one w bardzo różnym tempie (nieraz b. długo) . Nie mam pojecia od czego to zależy, bo na pewno nie od odległości. Oj, będę wypatrywała listonosza :multi: :multi: :multi: