Agga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Bardzo się cieszę, że nasze kartki trafiły już w ręce Sabinki. Już sobie wyobrażam jakie dla niej to musiało być zaskoczenie. Pewnie nie myślała, że tak się ktoś potrafi zoorganizować:evil_lol: Ale z nas agenci... hehe a zaczeło się tak niewinnie:cool1: :diabloti: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Kochani to co dalej zasypujemy Sabinke kartkami, listami ????:cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Mam nadzieje, że moja siostra wyśle tą karteczkę z ciepłych krajów:mad: :p [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Mam też również nadzieje, że kiedyś będzie mi dane spotkać się z Sabinką i jej córcią:p [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]A taka dawka radości na pewno wpłynęła na nią pozytywnie.[/COLOR][/B] Quote
supergoga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :shake: To moja jeszcze nie dotarła? Mam nadzieje, że dotrze, chyba podpisałam nawet nickiem na kopercie. Zdrówka Sabinko - i to wiele, wiele!!! Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 wysłałam dziś karteczkę w żółtej kopercie - jeśli można to proszę o doręczenie do szpitala :p bardzo się cieszę ze z Sabinką jest lepiej - cudownie ze wreszcie zaczyna wracać do zdrowia :multi: Quote
Liliana Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Liliana']Witam, Polecone, o których wspominałam że dziś odbiorę to: 25. biała koperta od Kamili K. ze Żmigrodu 26. biała koperta od Żanety G. z Nawojowa Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, Justyna[/quote] Witam, Dziś przeniesiono Sabinę1 z OIOMu na Internę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to może na week-end będzie w domu. Dziś przyszły dwie pocztówki: 27. od Eveliny z Francji (druga) 28. od Ani - Lewany Poza tym, kartki w kopertach, którym brakowało nadawców (już przez mamę przeczytane) to: - od Piki - od Bodziulki i Boxa - od Tanitki - od Moniś Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [I][B]:multi::multi::multi:wspaniałe wiesci Justyna ...maluj transparent :pa my dalej wysyłamy karteczki :loveu: [/B][/I] Quote
rodzina_rr Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Liliana']Dziś przeniesiono Sabinę1 z OIOMu na Internę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to może na week-end będzie w domu. [/quote] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]No to się śpiesze z następną kartką po tej, która nie doszła - skoro Sabina ma być lada moment w domu... [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] Quote
Gosiek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Liliana']Witam, Dziś przeniesiono Sabinę1 z OIOMu na Internę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to może na week-end będzie w domu. Pozdrawiam serdecznie, Justyna[/quote]:multi::multi::multi: wspaniałe wieści - teraz juz szybciutko wróci do zdrowia :multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A ja mam dla Sabinki [COLOR=green][B]"Pamiętnik Babuni"[/B][/COLOR] przesliczka, wzruszajaca ksiazke napisana, w imieniu naszej szczesliwie adoptowanej, mieleckiej koteczki Babuni, przez Caty z kociarni miau.pl, ksiazka z autografem autorki. Wydana tydzien temu, cieplutka wczoraj dostalam, wiec dzis-jutro wysle do Sabinki. Bedzie miec Sabinka przemila lekture o mieleckich kociambrach :p Tu mozna kupic Pamietnik Babuni [url]http://www.allegro.pl/item116370031__pamietnik_babuni_historia_kotki.html[/url] Quote
bea100 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ulka18, toż to wspaniały prezent :multi: Ja nie mam nic równie fajnego, wszystkie ogarowe gadżety porozdawałam ( a książkę o ogarach mamy na gr VI dopiero w ,,trakcie pracy" :cool1: ), ale pomyślę intensywnie, może coś wymyślę...hmmm Quote
diabelkowa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 a moja jeszcze nie doszla ;((( dlaczego ? :( no swietny pomysl co do tego pamietniczka pewno sie ucieszy :D Quote
Patka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 super że moze uda sie wrócić Sabince do do domu tam szybko wróci do zdrowia :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wspaniale, ze Sabinka dobrze sie czuje :multi: A moja karteczka tez nie doszła... :( Quote
LAZY Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wspaniale, że Sabinka czuje się coraz lepiej. Moja karteczka w drodze;) Quote
PaYooK Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [B]ELO!!1 moja kartka z bieszczad nie dotarła??? wysylaem ze skansenu w sanoku [/B] Quote
Liliana Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='PaYooK'][B]ELO!!1[/B] [B]moja kartka z bieszczad nie dotarła??? wysylaem ze skansenu w sanoku [/B] [/quote] Właśnie dotarła! - przed chwilą ją odebrałam ze skrzynki :loveu: :loveu: :loveu: Oprócz tego przyszły: 30. Pocztówka od Vogue z Gdyni 31. Biała koperta z rządkiem owieczek na dole z Katowic (bez nadawcy) - adres napisany czarnym długopisem. Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
diabelkowa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 a mojej nie ma ? :( ja wyslalam bialam ale z nadawca u gory i z psimi lapkami (tzn to mialy byc psie lapki:PPP) Quote
Liliana Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='diabelkowa']a mojej nie ma ? :( ja wyslalam bialam ale z nadawca u gory i z psimi lapkami (tzn to mialy byc psie lapki:PPP)[/quote] Jak na razie, psich łapek nie ma...:shake: Quote
supergoga Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 I nie ma mojej dużej ciałej koperty - nadawcę napisałam, :-( Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [I][B]Dziewczyny , dojdą ;), moja szła 2 tygodnie :razz:[/B][/I] Quote
HebaNova Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 moja wrzucona w poniedziałek, taka z owieczkami na odmianę :cool3: Quote
asher Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ojej, Sabina jeszcze w szpitalu... :shake: Miałam nadzieję, że si.e nie wyrobię z kartką, że jak wrócę na Dogo, to Sabina już od dawna będzie w domu... No, ale skoro tak, to poprosze o adres. A tymczasem przekazcie Sabince uściski od asher i burków :-) Quote
diabelkowa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 dlaczego mojej nie ma ;(((( buu a jak Sabinka juz bedzie w domu to ja jeszcze wam posle karteczke z pozdro z Leby :D Quote
bea100 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='asher']Ojej, Sabina jeszcze w szpitalu... :shake: Miałam nadzieję, że si.e nie wyrobię z kartką, że jak wrócę na Dogo, to Sabina już od dawna będzie w domu... ...[/quote] Okropnie długo to trwa a wyobrażam sobie, jak się naszej Sabince dłuuuuży w tym szpitalu...:roll: Quote
paros Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czytałam o Sabince i chętnie wyślę kartkę :lol: Ale poproszę adresik i co to ma być za kartka??? :roll: Quote
Liliana Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='diabelkowa']dlaczego mojej nie ma ;(((( buu a jak Sabinka juz bedzie w domu to ja jeszcze wam posle karteczke z pozdro z Leby :D[/quote] Hej Diabelkowa! Przyszła dziś Twoja karteczka z psimi łapkami!:multi: Pozdrawiam, Justyna Quote
Recommended Posts