Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Bardzo się cieszę, że nasze kartki trafiły już w ręce Sabinki. Już sobie wyobrażam jakie dla niej to musiało być zaskoczenie. Pewnie nie myślała, że tak się ktoś potrafi zoorganizować:evil_lol: Ale z nas agenci... hehe a zaczeło się tak niewinnie:cool1: :diabloti: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Kochani to co dalej zasypujemy Sabinke kartkami, listami ????:cool3: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Mam nadzieje, że moja siostra wyśle tą karteczkę z ciepłych krajów:mad: :p [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Mam też również nadzieje, że kiedyś będzie mi dane spotkać się z Sabinką i jej córcią:p [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]A taka dawka radości na pewno wpłynęła na nią pozytywnie.[/COLOR][/B]

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wysłałam dziś karteczkę w żółtej kopercie - jeśli można to proszę o doręczenie do szpitala :p

bardzo się cieszę ze z Sabinką jest lepiej - cudownie ze wreszcie zaczyna wracać do zdrowia :multi:

Posted

[quote name='Liliana']Witam,

Polecone, o których wspominałam że dziś odbiorę to:

25. biała koperta od Kamili K. ze Żmigrodu
26. biała koperta od Żanety G. z Nawojowa

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,

Justyna[/quote]

Witam,

Dziś przeniesiono Sabinę1 z OIOMu na Internę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to może na week-end będzie w domu.

Dziś przyszły dwie pocztówki:

27. od Eveliny z Francji (druga)
28. od Ani - Lewany

Poza tym, kartki w kopertach, którym brakowało nadawców (już przez mamę przeczytane) to:
- od Piki
- od Bodziulki i Boxa
- od Tanitki
- od Moniś

Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Posted

[quote name='Liliana']Dziś przeniesiono Sabinę1 z OIOMu na Internę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to może na week-end będzie w domu.
[/quote]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]No to się śpiesze z następną kartką po tej, która nie doszła - skoro Sabina ma być lada moment w domu... [/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]

Posted

[quote name='Liliana']Witam,

Dziś przeniesiono Sabinę1 z OIOMu na Internę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to może na week-end będzie w domu.

Pozdrawiam serdecznie,
Justyna[/quote]:multi::multi::multi: wspaniałe wieści - teraz juz szybciutko wróci do zdrowia :multi::multi::multi:

Posted

A ja mam dla Sabinki [COLOR=green][B]"Pamiętnik Babuni"[/B][/COLOR] przesliczka, wzruszajaca ksiazke napisana, w imieniu naszej szczesliwie adoptowanej, mieleckiej koteczki Babuni, przez Caty z kociarni miau.pl, ksiazka z autografem autorki. Wydana tydzien temu, cieplutka wczoraj dostalam, wiec dzis-jutro wysle do Sabinki. Bedzie miec Sabinka przemila lekture o mieleckich kociambrach :p

Tu mozna kupic Pamietnik Babuni [url]http://www.allegro.pl/item116370031__pamietnik_babuni_historia_kotki.html[/url]

Posted

Ulka18, toż to wspaniały prezent :multi: Ja nie mam nic równie fajnego, wszystkie ogarowe gadżety porozdawałam ( a książkę o ogarach mamy na gr VI dopiero w ,,trakcie pracy" :cool1: ), ale pomyślę intensywnie, może coś wymyślę...hmmm

Posted

[quote name='PaYooK'][B]ELO!!1[/B]

[B]moja kartka z bieszczad nie dotarła??? wysylaem ze skansenu w sanoku [/B]
[/quote]

Właśnie dotarła! - przed chwilą ją odebrałam ze skrzynki :loveu: :loveu: :loveu:

Oprócz tego przyszły:

30. Pocztówka od Vogue z Gdyni
31. Biała koperta z rządkiem owieczek na dole z Katowic (bez nadawcy) - adres napisany czarnym długopisem.

Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Posted

[quote name='diabelkowa']a mojej nie ma ? :( ja wyslalam bialam ale z nadawca u gory i z psimi lapkami (tzn to mialy byc psie lapki:PPP)[/quote]

Jak na razie, psich łapek nie ma...:shake:

Posted

Ojej, Sabina jeszcze w szpitalu... :shake: Miałam nadzieję, że si.e nie wyrobię z kartką, że jak wrócę na Dogo, to Sabina już od dawna będzie w domu...
No, ale skoro tak, to poprosze o adres.
A tymczasem przekazcie Sabince uściski od asher i burków :-)

Posted

[quote name='asher']Ojej, Sabina jeszcze w szpitalu... :shake: Miałam nadzieję, że si.e nie wyrobię z kartką, że jak wrócę na Dogo, to Sabina już od dawna będzie w domu...
...[/quote]
Okropnie długo to trwa a wyobrażam sobie, jak się naszej Sabince dłuuuuży w tym szpitalu...:roll:

Posted

[quote name='diabelkowa']dlaczego mojej nie ma ;(((( buu a jak Sabinka juz bedzie w domu to ja jeszcze wam posle karteczke z pozdro z Leby :D[/quote]

Hej Diabelkowa!
Przyszła dziś Twoja karteczka z psimi łapkami!:multi:

Pozdrawiam,
Justyna