Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=darkgreen]NO widze, że kolekcja się powiększa. Sabinka na pewno się ucieszy. Nawet nie wie co ją w domu czeka. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]A transparent dobra myśl.[/COLOR][/B]

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diabelkowa']moze po prostu jakas impra powitalna ?:P balony tort transparet prezenty ;][/quote][COLOR=Blue][B][I]Transparent to świetna rzecz ...ja naprawdę się wzruszyłam jak przekroczyłam próg i go zobaczyłam [/I][/B][I], ale impra to chyba za jakiś czas ;)Sabinka jak wróci musi nacieszyć się swoim domkiem :loveu:
A karteczki , fajnie by było gdyby Sabinka część karteczek już dostała będąc w szpitalu , aby poczuła się ,że nadal jest Wsród nas ;)

Moją / biała koperta z Rybnika bez nadawcy/ proszę do szpitala

chyba że do szpitala Justynka zabierze te które już doszły a reszta niech czeka na Sabinę w domu , przecież jeszcze wysyłamy
[/I][/COLOR]

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale pomyśl...Sabinka tyle już czasu w szpitalu, tyle przeszła, jest słabiutka...i nagle do tego szpitala przychodzą do niej kartki od dogomaniaków! :lol: Że czekamy na nią i o niej myślimy i że ją kochamy :loveu: Może pomogłoby jej to choć troszeczkę, szybciej wyzdrowieć? Szpital to szpital, nikomu tam za dobrze nigdy nie jest! Ja myślę, że te kartki wogóle teraz są jej najbardziej potrzebne! Potem spełnią już tylko rolę niespodzianki ;)[/QUOTE]:klacz:
Tez jestem za dostarczaniem jej kartek do szpitala. Oczywiscie od osob, ktore sobie tego zycza.
Jej potrzebna jest sila juz teraz, kiedy zaczyna czuc sie troszke lepiej.
Przeciez kartki to forma zlozenia jej wizyty, szczegolnie, ze na oddzial na ktorym lezy nikt poza rodzina by nie wszedl. :)

Ja w kazdym razie prosze o dostarczanie moich jak tylko dojda :)

Posted

Justynko,
moja kartke od Agnieszki M. z Debicy daj prosze juz teraz Sabince, niech wraca do zdrowia, moze nasza pamiec doda jej sil. Mam w zanadrzu kolejne, wiec wystarczy i na powrot do domu.

Posted

Moim skromnym zdaniem nie ma co czekać z niespodzianką na powrót Sabiny do domu. Jej teraz jest potrzebne wsparcie i świadomość, że tyle osób o niej myśli i na nią czeka :multi: . Może od tego dostanie trochę poweru :evil_lol: . Proponuję te kartki które jż doszły po trochu jej zanosić, a te które dojdą na bieżąco i już.

Posted

[quote name='mmbbaj']Justynko, oprócz kartki chcę wysłać Sabince kopertę, przesyłką poleconą! Jak mam to uczynić żeby nie zrobić tobie kłopotu z odebraniem? Czy wystarczy, że zaadresuję " Justyna.....nazwisko mamy i adres" ? Czy może masz upoważnienie do odbioru i adresować na mamę?
Pozdrawiam cieplutko ciebie i Sabinkę! Ja napiszę do niej też taką karteczkę do wręczenia w szpitalu![/quote]

Można adresować po prostu na mamę, bo mając ten sam meldunek moge odbierać dla niej przesyłki bez problemu.

Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Posted

Witam,

Polecone, o których wspominałam że dziś odbiorę to:

25. biała koperta od Kamili K. ze Żmigrodu
26. biała koperta od Żanety G. z Nawojowa

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,

Justyna

Posted

[quote name='HebaNova']czy jakas dobra dusza moze mi wyslac na pw adresik? prosilam na gg i pw ale nie dostalam odp ; ([/quote]
Jasne, masz ode mnie natychmiastowy pw:p

Posted

[B]Witajcie :multi: [/B]

[B]Sabina1 przeczytała dziś wszystkie kartki (a zajęło jej to sporo czasu...:lol: ) i poprosiła mnie, żebym w jej imieniu gorąco podziękowała wszystkim Dogomaniakom, którzy do niej napisali. [/B]

[B]Wasze życzenia sprawiły jej bardzo dużo radości i jest Wam ogromnie wdzięczna za pamięć i serce. Oglądałam kartki razem z mamą i chciałabym Wam przekazać, że były naprawdę prześliczne, dobrane bardzo starannie i wykonane rozmaitymi "technikami". Dlatego, większość dzisiejszej wizyty spędziłyśmy podziwiając te karteczki i odczytując życzenia, które wielokrotnie wywoływały na twarzy Sabiny1 uśmiech lub miłe zaskoczenie, gdy odkrywała z jak daleka kartka przybyła. Przy okazji, trochę o Was porozmawiałyśmy, bo każda odczytana karteczka wywoływała w myślach obecność danej osoby i oczywiście jej zwierzak-a(ów). :loveu: Z medycznego punktu widzenia sądzę, że ta dawka emocji przyniosła niezwykle pozytywny efekt i należy spodziewać się rychłego powrotu do zdrowia ;) .[/B]

[B]Jeszcze raz dziękuję w imieniu mamy i serdecznie pozdrawiam,[/B]
[B]Justyna[/B]

Posted

[I][B]:multi::multi::multi:super ,że Sabinka:loveu:już wie że na nią czekamy i pamiętamy o niej .Radość , śmiech to najlepsi lekarze a jak jeszcze się wie ze ktoś o nas pamięta to już tak jak najlepsze lekarstwo działa :multi::multi::multi:

No to czeka nas jeszcze trochę roboty ;)
[/B][/I]

Posted

Cieszę się bardzo, że Sabinka miała taką radość z karteczek i żałuję tylko, że ja swojej jeszcze nie wysłałam! Ale dziś już przygotowałam i jutro idziemy z Bajankiem na pocztę wysłać kartkę i kogucika (poleconym) I też proszę cię Justynko, że jak dojdą, zanieś mamie do szpitala! Ogromnie się cieszę, że wraca do zdrowia! :multi:

Posted

[quote name='Liliana']Wczoraj przyszły dwie kartki:

24. biała koperta ze stemplem z Biłgoraju - adres napisany czarnym długopisem.
[/QUOTE]

Doszła! :multi:

To dobrze, że z Sabinką coraz lepiej :) .
Ale była zaskoczona pewnie ;) a karteczek bardzo dużo, brawa dla Dogomaniaków :loveu: .