Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poświata']Z K[B]i[/B]ciborza ! Czyżby to był braciszek Barda??? Zdjęcie Barda jest w kaledarzu gończych i wygląda o niebo młodziej, ma mniej siwą morduchnę .[/quote]
Już poprawiłam ,psiakość :angryy: :angryy: . Tak , to brat Barda

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote]Anetta- to Duży Szwajcarski Pies tak?[/quote]
Tak :) Zastanawialam sie ze ze moze jest to appenzeller, ale ona sa mniejsze i maja zawiniete ogonki :lol::lol:

Posted

[quote name='Sabina1']

[B] Anetta- to Duży Szwajcarski Pies tak? Przepraszam za dyletantctwo :oops: :oops: :oops: [/B][/quote]

bernenczyki sa bardziej oklaczone ;)

Posted

[quote name='Sabina1']Słucham, słucham Aguniu, zaglądam do "Wektora......A ja nie mam fotek, bo latam po lekarzach:placz:[/quote][I]:shake:oj nie mów że ktoś zachorzał , czy ty czy ktoś z Twojej gromadki :cool3:[/I]

Posted

Wiesz Alu super to się wszystko nie przedstawia. Bardzo schudłam, wszystko mi szkodzi i na gastroskopii wyszło zwężenie dwunastnicy , ale z powodu trzustki. W cholernej trzustce coś się dzieje. W poniedz. ide na usg, tomografię i diabli wiedzą co jeszcze. A gromadka, to na szczęście same zdrowe konie.:lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Wiesz Alu super to się wszystko nie przedstawia. Bardzo schudłam, wszystko mi szkodzi i na gastroskopii wyszło zwężenie dwunastnicy , ale z powodu trzustki. W cholernej trzustce coś się dzieje. W poniedz. ide na usg, tomografię i diabli wiedzą co jeszcze. A gromadka, to na szczęście same zdrowe konie.:lol:[/quote][I]oj to faktycznie masz trochę zmartwienia :shake:.Jutro będę u mojej mamci i zapytam jak to u niej było bo miała podejżenie zapalenia trzustki / ma też cukrzycę /i też bardzo schudła .A badałaś cukier:razz:
A ze zdrowia gromadki tylko się cieszyć ;)
[/I]

Posted

[B]PRZYPOMINAMY SIĘ[/B]

[IMG]http://img458.imageshack.us/img458/8971/kumple1a3yw.jpg[/IMG]

[IMG]http://img392.imageshack.us/img392/3197/kumple4a3lx.jpg[/IMG]

[IMG]http://img392.imageshack.us/img392/2633/kumple66cm.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Sabina1']Łomatko, łomatko, od poniedziałku miałam mnóstwo badań i teraz czekam, żeby mnie pokroili. Jak sie wogóle obudzę, to ma być dobrze :lol: .[/quote]
Ojej to strasznie współczuję i nie pisz tak, że się nie obudzisz :mad:
Będziemy o Tobie myśleć :multi:

Posted

[quote name='Sabina1']Łomatko, łomatko, od poniedziałku miałam mnóstwo badań i teraz czekam, żeby mnie pokroili. Jak sie wogóle obudzę, to ma być dobrze :lol: .[/quote]
Misiu - w ogóle inaczej być nie może [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/3/71.gif[/IMG] :buzi:
Caro coraz ładniej wychodzi :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Łomatko, łomatko, od poniedziałku miałam mnóstwo badań i teraz czekam, żeby mnie pokroili. Jak sie wogóle obudzę, to ma być dobrze :lol: .[/quote]Miśka, ty se jaj nie rób i nie strasz nas :nono:. Naprawdę czeka cię operacja ??? Jak chcesz to przyjdę i cię obudzę, mam sposoby na śpiochów :mad: , wprawiłam się na dzieciach :evil_lol: . A wogóle to bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze, musi być !!!

Posted

[quote name='Poświata']A wogóle to bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze, musi być !!![/quote]
Wcale nie musi, ale dzięki wszystkim za dobre słowo. Komu zapisać po 1 psie w spadku?

Posted

[I][B]Oj Sabinko , tylko bez takich czarnych humorków:angryy:Już mi tu uśmiech na twarz i pozytywne myślenie / w sprawach zdrowotnych dużo pomaga ...mam wprawę ;)/
Pytałam mamy o jej dolegliwości , u mamy okazało się w końcu to wszystko zespołem jelita drażliwego / czy jakoś tak:razz:/
[/B][/I]

Posted

Matko Boska kobieto

Co Ty bredzisz? :shake:
A gdzie Cie będa kroić?:roll: znaczy pewnie na brzuchu :evil_lol:, ale w ktorym szpitalu konkretnie ? ;)

Posted

[quote name='PIKA']:evil_lol:, ale w ktorym szpitalu konkretnie ? ;)[/quote]
[B]Pikuniu, Sabinkowo - Ziutkowa[/B] ;) Moim rejonowym jest Bielański, ale córka obiecała mi załtwić miejsce na Bródnie. Po niedawnych praktykach, ma rozeznanie. Wiesz, w szpitalach warszawskich, niektóre oddziały są lepsze, niektóre gorsze. W bielańskim, cała nasza rodzina wymiera, jak już sie tam dostanie.
[B]Alu, [/B]moja koleżanka ma ten zespół.....Wiem, że trudno bardzo było to zdiagnozować i dziewczyna miała przykre dolegliwości, a lekarze twierdzili, że właściwie wszystko ma zdrowe. Ona jest nerwicowcem, więc jak tylko ma jakieś zmartwienia,to b. źle się czuje.

Posted

[quote name='Sabina1'][B].[/B] W bielańskim, cała nasza rodzina wymiera, jak już sie tam dostanie.[/quote]
O matko :crazyeye: to tam, Broń Cię Bóg nie idź bo tym bardziej będziesz miała czarne myśli :-o i kochana głowa do góry :buzi: :glaszcze:

Posted

[quote name='Sabina1'][B]Pikuniu, Sabinkowo - Ziutkowa[/B] ;) Moim rejonowym jest Bielański, [/quote]

teraz nie ma rejonizacji :lol:

[QUOTE]cała nasza rodzina wymiera, jak już sie tam dostanie.
[/QUOTE]

:crazyeye: :crazyeye: to faktycznie tam nie idź :shake: