Sabina1 Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Poświata']Z K[B]i[/B]ciborza ! Czyżby to był braciszek Barda??? Zdjęcie Barda jest w kaledarzu gończych i wygląda o niebo młodziej, ma mniej siwą morduchnę .[/quote] Już poprawiłam ,psiakość :angryy: :angryy: . Tak , to brat Barda Quote
anetta Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote]Anetta- to Duży Szwajcarski Pies tak?[/quote] Tak :) Zastanawialam sie ze ze moze jest to appenzeller, ale ona sa mniejsze i maja zawiniete ogonki :lol::lol: Quote
PIKA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Sabina1'] [B] Anetta- to Duży Szwajcarski Pies tak? Przepraszam za dyletantctwo :oops: :oops: :oops: [/B][/quote] bernenczyki sa bardziej oklaczone ;) Quote
Sabina1 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Słucham, słucham Aguniu, zaglądam do "Wektora......A ja nie mam fotek, bo latam po lekarzach:placz: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Sabina1']Słucham, słucham Aguniu, zaglądam do "Wektora......A ja nie mam fotek, bo latam po lekarzach:placz:[/quote][I]:shake:oj nie mów że ktoś zachorzał , czy ty czy ktoś z Twojej gromadki :cool3:[/I] Quote
Sabina1 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Wiesz Alu super to się wszystko nie przedstawia. Bardzo schudłam, wszystko mi szkodzi i na gastroskopii wyszło zwężenie dwunastnicy , ale z powodu trzustki. W cholernej trzustce coś się dzieje. W poniedz. ide na usg, tomografię i diabli wiedzą co jeszcze. A gromadka, to na szczęście same zdrowe konie.:lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Sabina1']Wiesz Alu super to się wszystko nie przedstawia. Bardzo schudłam, wszystko mi szkodzi i na gastroskopii wyszło zwężenie dwunastnicy , ale z powodu trzustki. W cholernej trzustce coś się dzieje. W poniedz. ide na usg, tomografię i diabli wiedzą co jeszcze. A gromadka, to na szczęście same zdrowe konie.:lol:[/quote][I]oj to faktycznie masz trochę zmartwienia :shake:.Jutro będę u mojej mamci i zapytam jak to u niej było bo miała podejżenie zapalenia trzustki / ma też cukrzycę /i też bardzo schudła .A badałaś cukier:razz: A ze zdrowia gromadki tylko się cieszyć ;) [/I] Quote
aga1215 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Pika']Sabinko nie martwiej mnię :shake:[/QUOTE] Sabinko - Misiu - mnie tysz nie martwiaj :shake: :buzi: Quote
Poświata Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [B]Misiu[/B] kochana zdrowiej nam szybciutko i już więcej nie choruj :glaszcze: :buzi: :calus: . Quote
Sabina1 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [B]PRZYPOMINAMY SIĘ[/B] [IMG]http://img458.imageshack.us/img458/8971/kumple1a3yw.jpg[/IMG] [IMG]http://img392.imageshack.us/img392/3197/kumple4a3lx.jpg[/IMG] [IMG]http://img392.imageshack.us/img392/2633/kumple66cm.jpg[/IMG] Quote
KUMPELka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Śliczna parka biało-czarnych :cool3: Sabciu - cóż Ci jest, martwisz nas wszystkich :-( Quote
Sabina1 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Łomatko, łomatko, od poniedziałku miałam mnóstwo badań i teraz czekam, żeby mnie pokroili. Jak sie wogóle obudzę, to ma być dobrze :lol: . Quote
KUMPELka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Sabina1']Łomatko, łomatko, od poniedziałku miałam mnóstwo badań i teraz czekam, żeby mnie pokroili. Jak sie wogóle obudzę, to ma być dobrze :lol: .[/quote] Ojej to strasznie współczuję i nie pisz tak, że się nie obudzisz :mad: Będziemy o Tobie myśleć :multi: Quote
aga1215 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Sabina1']Łomatko, łomatko, od poniedziałku miałam mnóstwo badań i teraz czekam, żeby mnie pokroili. Jak sie wogóle obudzę, to ma być dobrze :lol: .[/quote] Misiu - w ogóle inaczej być nie może [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/3/71.gif[/IMG] :buzi: Caro coraz ładniej wychodzi :lol: Quote
Poświata Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Sabina1']Łomatko, łomatko, od poniedziałku miałam mnóstwo badań i teraz czekam, żeby mnie pokroili. Jak sie wogóle obudzę, to ma być dobrze :lol: .[/quote]Miśka, ty se jaj nie rób i nie strasz nas :nono:. Naprawdę czeka cię operacja ??? Jak chcesz to przyjdę i cię obudzę, mam sposoby na śpiochów :mad: , wprawiłam się na dzieciach :evil_lol: . A wogóle to bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze, musi być !!! Quote
Sabina1 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Poświata']A wogóle to bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze, musi być !!![/quote] Wcale nie musi, ale dzięki wszystkim za dobre słowo. Komu zapisać po 1 psie w spadku? Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Sabina, jak mozesz tak pisac :mad::mad: Bedzie dobrze, bedzie dobrze, bedzie dobrze :fadein: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [I][B]Oj Sabinko , tylko bez takich czarnych humorków:angryy:Już mi tu uśmiech na twarz i pozytywne myślenie / w sprawach zdrowotnych dużo pomaga ...mam wprawę ;)/ Pytałam mamy o jej dolegliwości , u mamy okazało się w końcu to wszystko zespołem jelita drażliwego / czy jakoś tak:razz:/ [/B][/I] Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Sabina1']Łomatko, łomatko, od poniedziałku miałam mnóstwo badań i teraz czekam, żeby mnie pokroili. Jak sie wogóle obudzę, to ma być dobrze :lol: .[/quote] Matko Boska kobieto Co Ty bredzisz? :shake: A gdzie Cie będa kroić?:roll: znaczy pewnie na brzuchu :evil_lol:, ale w ktorym szpitalu konkretnie ? ;) Quote
Sabina1 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='PIKA']:evil_lol:, ale w ktorym szpitalu konkretnie ? ;)[/quote] [B]Pikuniu, Sabinkowo - Ziutkowa[/B] ;) Moim rejonowym jest Bielański, ale córka obiecała mi załtwić miejsce na Bródnie. Po niedawnych praktykach, ma rozeznanie. Wiesz, w szpitalach warszawskich, niektóre oddziały są lepsze, niektóre gorsze. W bielańskim, cała nasza rodzina wymiera, jak już sie tam dostanie. [B]Alu, [/B]moja koleżanka ma ten zespół.....Wiem, że trudno bardzo było to zdiagnozować i dziewczyna miała przykre dolegliwości, a lekarze twierdzili, że właściwie wszystko ma zdrowe. Ona jest nerwicowcem, więc jak tylko ma jakieś zmartwienia,to b. źle się czuje. Quote
KUMPELka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Sabina1'][B].[/B] W bielańskim, cała nasza rodzina wymiera, jak już sie tam dostanie.[/quote] O matko :crazyeye: to tam, Broń Cię Bóg nie idź bo tym bardziej będziesz miała czarne myśli :-o i kochana głowa do góry :buzi: :glaszcze: Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Sabina1'][B]Pikuniu, Sabinkowo - Ziutkowa[/B] ;) Moim rejonowym jest Bielański, [/quote] teraz nie ma rejonizacji :lol: [QUOTE]cała nasza rodzina wymiera, jak już sie tam dostanie. [/QUOTE] :crazyeye: :crazyeye: to faktycznie tam nie idź :shake: Quote
Ulka18 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Sabinko, jak sie czujesz? Jak badania i wyniki? Cos juz wiesz kochana? Napisz, martwimy sie. Quote
Recommended Posts