Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale słodkie grzywki:p .
Bardzo proszę o jeszcze więcej zdjęć!

Zazdroszczę Wam. Potraficie sami wstawiać zdjęcia na wątek. Ja jestem niestety wzrokowcem i dopóki sama nie zobaczę jak się to robi link ze wskazówkami mi nie pomoże :-( :placz: :shake:

A tyle mam fajnych zdjęć swoich skarbeczków najdrozszych:roll:
Kiedy nastąpi poniedziałek poproszę IZABET,żeby kilka moich zdjątek wstawiła za mnie. Mam nadzieję,że się Wam spodobają;)

Mam do Was bardzo ważne pytanie. Co robić kiedy mam w domciu grzywkę-niejadka. Czasami omal,że nie płaczę,kiedy Maficzek nie chce normalnie jeść:-( . Dzisiaj, napszykład zjadł tylko garść mięska z ręki. Bardzo mnie to martwi:shake: . Weterynarz niby mówi,że jeśli się załatwia to wszystko jest ok. ale jednak na dłuższą metę tak nie może być!!!!!!!! Może Wy macie jakieś pomysły, albo już mieliście taki problem? Pomocy

Posted

Duffi, niektóre grzywacze nie chcą jeść. Ja Ci niestety nie pomogę w tej sprawie. Mam zupełnie odwrotny problem. Mój Dinar je wszystko i bez ograniczeń. Ciągle więc biedak musi byc na diecie.

Lalunia, cudne pieski! A maleństwo urocze!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ja bałam się chwalić
teraz kiwusek jest już zarejestrowany w związku i czekam na rodowód
no i zgłoszony na poznań
a jest tak jakby był u nas od zawsze
i jak już przełamałam się i wstawiam jego zdjęcia to teraz będę was męczyć ha ha

Posted

ress on juz daje
gada jak przekupa
ustawił sobie starszyznę
a wymusza szczekaniem
śpi mi na moim brzuchu
a na smyczy to haski
je za trzy grzywki
i kochamy go szalenie

Posted

Super mbardzo sie ciesze ,ze jest u Ciebie :loveu:

A teraz wstawie troche fotek z zycia znudzonych grzywek ,bo pogoda u nas do bani i psy zmarzniete musza siedziec w domu

Cholewcia ...znowu leje :angryy:

A ja sobie z nudow fikołki pocwicze

I kolny wzajemnie sie pocieszają

Moja ,moja :loveu:

Posted

A tu leje niemiłosiernie ....wczoraj było kilka chwil cieplejszych ,ale radosc nie trwała długo :placz: ,bo potem jak sie zachmurzyło i luneło to juz tak zostało do dzis...

Posted

ress:
Tatuś z łapką na córci główce :loveu:
Lalunia:
Czyli zgadłam tozsamosć chłopaka? :evil_lol: Piękny jest! :loveu:
Przestańcie wstawiać zdjecia swoich łysych piękności, bo oszaleję z tęsknoty zanim sobie takiego golasa sprawię :mad:

Posted

Witam Wszystkich ulubieńców grzywek i nie tylko:laola:
Pragnę przedstawić Belunię - mamusię maluszków, które pokazywałam Wam w zeszłym tygodniu. Tatusia tych brzdąców przedstawię póżniej:evil_lol:

Mam pytanko gdybym zdecydowała się wystawiać Belunię - to ile czasu po maluszkach najlepiej to zrobić ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...