Juta Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Och jej, jak słodko zawstydzona jest na tym zdjęciu. Piękna kokietka:loveu:
AnkaW Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dziś na Onecie są przepiękne zdjęcia latających psów :loveu: http://pies.onet.pl/37,1,1,latajace_psy,galeria.html
resuruss Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :iloveyou: WoW!!!!Aleeeeeeeee fotyyyyyyyyyy. To Wind taka zdolna jest - jestem pod duzym wrazeniem :klacz: :klacz:
maga18 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 latajace psy boooooooooooskie!! :loveu: Toffi jedzie do Mołdawii cz.1 cz.2 cz.3 cz.4 cz. 5 i cz.6 - wracamy juz pociągiem do domu
resuruss Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Buahahahaha,po długiej i wyczerpującej trasie Tofi musi wywietrzyc jajka :evil_lol:
IZABET Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witam wszystkich i przedstawiam moje szczenięta. ,
resuruss Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Przesliczne malce i te niewinne buzie :loveu:
IZABET Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dziękuję. Jest mi bardzo miło, że się zdjątka podobaja.:multi:
resuruss Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Słodkosci :loveu: Ja sie juz doczekac nie moge dzieci u mnie ,ale moja Bu za smarkata jeszcze troche jest na dzieci.
IZABET Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :multi: Wyobrażam sobie. Jestem z nich bardzo dumna. Wszystko jest cudowne tylko rozstania są ciężkie.:placz:
resuruss Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 IZABET napisał(a)::multi: Wyobrażam sobie. Jestem z nich bardzo dumna. Wszystko jest cudowne tylko rozstania są ciężkie.:placz: No rozstania to ja sobie nie wyobrazam :shake: Zresztą przy moim podejsciu to ani krycia ,ani ciazy mojej Bu tez nie widze ...a o porodzie nie wspominam....:evil_lol:
IZABET Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :loveu: Tak zgadzam się z Twoją opinią. Wszystkie kocham ale jego najbardziej. Teraz jednak jest już w nowym domku a ja nadal tęsknię!:calus:
Dada Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Widziałam maluchy na stronie, słodziaczki :loveu:
maga18 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Izabet Twoj nagusek trafil do Natali - ona ma odemnie pp chłopaka :loveu: SUPER TRAFIŁ!!!
IZABET Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Maga 18 wiem - bo Mafik był u mnie w domu, jest fantastyczny i Jacuś bo tak go ja nazywałm zaprzyjażnił się z nim. Wiem też, że u Natalii będzie miał jak książę tego jestem pewna i tym się nie martwie. Po prostu tęsknię:placz:
maga18 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Natalia poki bedzie w PL bedzie Cię odwiedzac bardzoooo czesto - ja tez za Mafim tesknilam, ale jest u mnie srednio raz w tygodniu w odwiedzinach i jak patrze jak sie kochaja to jestem cala szczesliwa ze ma super doemk :angel: Glowa do gory :cool3:
IZABET Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cieszę się Dada, że moja stronka Ci się podoba - mnie też:lol: Prawie co tydzień dochodzą nowe zdjątka nie mogę przestać robić zdjątek moim maluszkom - uzalezniłam się:crazyeye:
Dada Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jest razem z Alpen Gold? Uwielbiam pp i Maga ze wszystkich maluchów Twoich to on mnie najbardzij zauroczył, facet jest boski :loveu:!!
IZABET Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Zgadzam się z Tobą maga18. Natalia obiecała mnie odwiedzać jak tylko bedzie mogła oczywiscie z Jacusiem i jego braciszkami.
maga18 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dada nie, nie z Alpenem - z Apricotem - to ten jasny pp, po domowemu Mafi :) Mafi mieszka w Głogowie, wiec blisko mnie :) Alpen ciut dalej - Katowice
Dada Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Może masz wiecej nowych zdjęć swoich piesków? Ja wiem, ze Toffik to gwiazdor, ale resztę śliczności też chętnie byśmy zobaczyli!
Recommended Posts