Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IZABET napisał(a):
:multi: Wyobrażam sobie. Jestem z nich bardzo dumna. Wszystko jest cudowne tylko rozstania są ciężkie.:placz:

No rozstania to ja sobie nie wyobrazam :shake:
Zresztą przy moim podejsciu to ani krycia ,ani ciazy mojej Bu tez nie widze ...a o porodzie nie wspominam....:evil_lol:

Posted

:loveu: Tak zgadzam się z Twoją opinią.
Wszystkie kocham ale jego najbardziej. Teraz jednak jest już w nowym domku a ja nadal tęsknię!:calus:

Posted

Maga 18 wiem - bo Mafik był u mnie w domu, jest fantastyczny i Jacuś bo tak go ja nazywałm zaprzyjażnił się z nim. Wiem też, że u Natalii będzie miał jak książę tego jestem pewna i tym się nie martwie.
Po prostu tęsknię:placz:

Posted

Natalia poki bedzie w PL bedzie Cię odwiedzac bardzoooo czesto - ja tez za Mafim tesknilam, ale jest u mnie srednio raz w tygodniu w odwiedzinach i jak patrze jak sie kochaja to jestem cala szczesliwa ze ma super doemk :angel:
Glowa do gory :cool3:

Posted

Cieszę się Dada, że moja stronka Ci się podoba - mnie też:lol:
Prawie co tydzień dochodzą nowe zdjątka nie mogę przestać robić zdjątek moim maluszkom - uzalezniłam się:crazyeye:

Posted

Jest razem z Alpen Gold? Uwielbiam pp i Maga ze wszystkich maluchów Twoich to on mnie najbardzij zauroczył, facet jest boski :loveu:!!

Posted

Dada nie, nie z Alpenem - z Apricotem - to ten jasny pp, po domowemu Mafi :)
Mafi mieszka w Głogowie, wiec blisko mnie :)
Alpen ciut dalej - Katowice

Posted

Może masz wiecej nowych zdjęć swoich piesków? Ja wiem, ze Toffik to gwiazdor, ale resztę śliczności też chętnie byśmy zobaczyli!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...