anna1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Nesjanka- jeszcze raz gratulacje :) ajcka- ale mala urosla, sliczna mordka; to kiedy debiut w szczeniaczkach ?:)
ajcka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Planujemy w Krakowie.Molly też. Ale jak bedziesz w Wawie to już niedługo ją zobaczysz na żywo. MA KTOS MOZE JAKIES RYSUNKI lub zdjecia KOMENTUJACE WZORZEC CHINSKIEGO GRZYWACZA???? Wkleicie tutaj albo dajcie linki! Albo zdjecia w ruchu ustawienie kończyn tylnich w ruchu i przednich,to samow w statyce i psa z boku w ruchu! Linie grzbietu,rys.łopatki i frontu gł.klatki piersiowej i wogóle wszystko co do wzorca sie tyczy.
resuruss Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jejku ,jaki tu baby topic sie zrobił - same kluseczki małe :loveu: Nesjanko jeszcze raz gratulacje!!!! Ajcka!!!Zachwycają mnie Kerine uszka :iloveyou: .My chyba tez w Krakowie bedziemy z młodą :multi:
Nesjanna Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 łoooo matko on chyba nie jest za szczęśliwy w takiej pozycji ale za to jajka już widać:razz:
anna1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no w koncu znowu tu sie zrobila Galeria a nie przegadane :))))) Ajcka juz za tydzien :) podobno masz byc w leghionowie; my bedziemy poogladac sobie, pokibicowac i takie tam:)fotorelacja murowana:) przetestuje aparat na hali:)
resuruss Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Nesjanko !!!Gdzie Ty tam patrzysz???:cool3: :evil_lol: Faktycznie jakies rodzynki juz tam widac ,jak sie z lupa przyjrzec :lol:
anna1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 wcale nie pod lupa :))) widac jak na dloni :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ale to nie po tatusiu :roll: ,bo Siwy wcale takich mega wielgasnych nie ma :evil_lol:
resuruss Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Młoda to na razie mysli o wszystkim tylko nie o ustawianiu :evil_lol:
Natalia:) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja wypowiem sie na temat wszystkich szczeniąt w jednym zdnaiu. WSZYSTKIE SA PRZEŚLICZNE !!
Solange Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ale malutka do tatusia podobna! :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:
Ilka21 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Maluchy są super:loveu: Ajcka Keri jaka fajowa,musimy się spotkać z naszymi szkrabami - pewnie najwcześniej na Legionowie , bo wcześniej się spotkamy ale same. My jutro z Molly ruszamy na 3 dni do dzieci niepełnosprawnych.Jak przyjedziemy to zdam relację(mam nadzieję,że dostanę zgodę na wykorzystanie fotek).Pakowanie jest straszne,chyba więcej rzeczy Molly zabiera niż ja:-o:lol: :evil_lol:
ajcka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No pewnie ze sie spotkamy!!! Maga 18 -podejrzałam twoje maluchy na stronce twojej ,nowe fotki- suczka łysa łaciata jest przepiękna!!!:loveu:Masz już imionka dla małych? Zostawiasz sobie?
maga18 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 sliczne te Siwcowe malce :) Ajcka imiona juz mam... zagmatwane ale są :) Alpen Gold (czekoladowy pies pp) Aston Martin (łysy pies) Apricot Bohito (kremowy pies pp) Aprilia Pearl (zółta suka pp) American Beauty (krówka - po domowemu Beza) i wlasnie Beza zostaje na 100% a reszta zostaje bo wyjscia nie ma :eviltong:
Dudek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 4,5 tygodnia: WENDY Rosa Thea WHOOPI Rosa Thea WESSI Rosa Thea WHITE CHOCOLATE Rosa Thea WATER LILY Rosa Thea uwielbiam ją!!! WIZARD Rosa Thea WALNUT Rosa Thea
miniaga Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Piekne zdjęcia. Uwielbiam wiosnę - tyle maluszków jest wówczas- można oko nacieszyć.:loveu::loveu:
resuruss Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A ja w chwilce wolnego zrobiłam mały prezencik dla Han i Iszusia
Recommended Posts