Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Fajne corsiaki :loveu: .Laluniu!Masz z nimi kontakt ,wiec napisz mi prosze jakie one są?Słuszałam ,ze fajnie się szkolą,ale nie miałam nigdy kontaktu blizszego....ot co na wystawach lub w ZK.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja się zakochałam a jeszcze bardziej mój mąż
są bardzo przyjacielskie
lizaki
ja miałam z nimi na zywo pierwszy raz kontakt
wilizały mnie
aczkolwiek dałam się przeciagnąc przez las ha ha

Posted

iwonka mówi że bardzo są karne łatwe w układaniu
zresztą jak większośc molosów
kochają rodzine i bronią ją też
ress momencik cos wkleję

Posted

[quote name='resuruss']No i twarda prawda ,kto z psami na dwor musi wychodzic :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to jest najlepsze ha ha ha

Posted

Dudek napisał(a):
Te zdjęcia są the best!!! Uwielbiam w ten sposób zarośnięte uszy!!!

Mój Michał ma podobnie zarośnięte uszy, tylko zdaje mi sie że ma trochę gęstsze włosy.

Posted

Maga ale słodziaki:loveu:

A ja dzisiaj przedstwiam wam dwa selerki....wczoraj natłuściłam Toffika-to jest straszne, ciągle znajomi mnie się pytają z wyżutem :co ty mu zrobiłaś,przecież był taki śliczny:shake: . A żeby było śmieszniej Molly natłuściła się sama elegancko od Toffika podczas harców.
A oto zdjęcia bawiących się selerków

A tak wogóle jak natłuszczony pies się szybko brudzi:cool1:

Posted

macsow1 napisał(a):
a kiedy zobaczymy michala na wystawie??:)

Zobaczymy jak coś interesującego znajde :cool1: niestety na Opole się spóżniłam z powodu choroby :placz: :placz: :placz:

Posted

Maga!Dzieciaczki cudne :angel: :angel: :angel: :iloveyou:
Ilka!!!Jak u mnie Buła tłusta biegała to wyglądała jak mop :evil_lol: a brudziła sie koszmarnie....

Posted

No właśnie koszmar,on po 5 minutach po natłuszczeniu zrobił się taki jak przed kąpielą. Ress a czy jakbym go zapapilotowała to nie brudził by się mniej-czy to tylko złudzenie????

Posted

Ilka!Nie wiem na ile Toffi jest " spacerowym " psiakiem i nie wiem co robi na dworze.Bułka jako ,ze biegała w papilotach bez ubranka czasem to nawet pod folią zdazało sie jej miec piasek i trzeba było zmywac i całe zawijanie powtarzac.Brudzi sie napewno mniej ,ale kurz zbiera sie u podstawy włosa ,wiec moze go łatwiej wyłamac.

A teraz kilka foteczek ze spacerku

Do góry:

i na dół:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...